ben tr degilim ama tup bebek tedavisi gordum suan transferim ypildi dun inslh hersey yolunda gider bebegim siki siki tutunur ALLAHIM herkesin yardimcisi olsun
canım sen kaçta orda olcan hadi hayırlısı bakalım ne diyecekler sana biz merakta bırakma haberlerini bekliyoz eşinede sevk istedilermi
Amaaaaaaaaaaaaan sorma ben de aynı eczaneye gitmekten utanyom valla Allah bilir kız ne diyodur hep alyo yine olmadı bu garibin çocuğu falan :)))))))))
Allah iyiliğini versin , güldürdün beni irem , çünkü kendimi hatırladım , ist.daki evimin yanıdaki eczanedeki kız artık ezberlemişti beni sanırım , " beni görür görmez o testlerin yanına yönelecek bir gün " diyordum sırnaşık şey o yüzden başka eczaneden almaya başlamıştım , hemde tek seferde 2-3 tane , psikopatlıkta sınır tanımıyormuşum , bunu anladım :roflol: bazen de aynı güzergahtaki farklı eczanelerden alırdım birer tane . birini reglim başlamadan 1-2 gün önce , diğerini / benim hep 28 günde bir olur / hala olmadıysam 28. gün akşamı , diğerini 29. gün ... artık 29. gün ennnn geç 30 . gün , ki senede 1-2 kere olurdu , 3.yü de yaptıktan sonta kesin regl olurdum zaten kafamçokkarıştı
Allah iyiliğini versin , güldürdün beni irem , çünkü kendimi hatırladım , ist.daki evimin yanıdaki eczanedeki kız artık ezberlemişti beni sanırım , " beni görür görmez o testlerin yanına yönelecek bir gün " diyordum sırnaşık şey o yüzden başka eczaneden almaya başlamıştım , hemde tek seferde 2-3 tane , psikopatlıkta sınır tanımıyormuşum , bunu anladım :roflol: bazen de aynı güzergahtaki farklı eczanelerden alırdım birer tane . birini reglim başlamadan 1-2 gün önce , diğerini / benim hep 28 günde bir olur / hala olmadıysam 28. gün akşamı , diğerini 29. gün ... artık 29. gün ennnn geç 30 . gün , ki senede 1-2 kere olurdu , 3.yü de yaptıktan sonta kesin regl olurdum zaten kafamçokkarıştı
Kızlar herkese günaydın biraz önce sevkimi yaptrırdım yarın sabah yolcuyuz kısss başak gelyom((Terledim Haaa) ))) valla heyecandan basyo yani dualarınıza ihtiyacım var bi problem çıkmaz işallah
Raporumuzu çıkartır geliriz işallah BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Kızlar herkese günaydın biraz önce sevkimi yaptrırdım yarın sabah yolcuyuz kısss başak gelyom((Terledim Haaa) ))) valla heyecandan basyo yani dualarınıza ihtiyacım var bi problem çıkmaz işallah
Raporumuzu çıkartır geliriz işallah BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
heyecan yapma kızz hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle canım a.s.kaydirigubbakcemile5
Hiç bilmiorum inan sevk aldım fotoğraf istemişler rapor için demişler bilmiom yarın dananın kuyruğu kopcak hayırlısı işallah ya en fazla diğer ayın adetin 2-3 .günü derler şimdi olmaz artık sadece rapor çıkartırız heralde
nulti ne yapıyon rengl oldunmu
iremcim rapor için gerekli evraklarını onlara veriyorsun rapor hemen çıkmıyo canım rapo sen ilaçları kullanmaya başlayıp yumurta toplanmaya başlandığında çıktı rapor ama dün ben gittiğimde kimse yoktu fazla neden böyle boş dedim bayramdan sonra başlıyacağız tedavilere bayram nedeniyle ara verdik demişti senin son adet dönemim ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?