Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım sen kaçta orda olcan hadi hayırlısı bakalım ne diyecekler sana biz merakta bırakma haberlerini bekliyoz eşinede sevk istedilermi

Canım biz sabahtan çıkarız yola sökeden gelcez çünkü anca yetişiriz inan bende merak ediyorum midem heralde ondan kötü oldu-tatlicadiarzu- yok ona istemediler benim götürmem yeterliymiş ama refakatli yazdırcam yinede

Amaaaaaaaaaaaaan sorma ben de aynı eczaneye gitmekten utanyom valla Allah bilir kız ne diyodur hep alyo yine olmadı bu garibin çocuğu falan :)))))))))

Allah iyiliğini versin , güldürdün beni irem , çünkü kendimi hatırladım , ist.daki evimin yanıdaki eczanedeki kız artık ezberlemişti beni sanırım , " beni görür görmez o testlerin yanına yönelecek bir gün " diyordum sırnaşık şey o yüzden başka eczaneden almaya başlamıştım , hemde tek seferde 2-3 tane , psikopatlıkta sınır tanımıyormuşum , bunu anladım :roflol: bazen de aynı güzergahtaki farklı eczanelerden alırdım birer tane . birini reglim başlamadan 1-2 gün önce , diğerini / benim hep 28 günde bir olur / hala olmadıysam 28. gün akşamı , diğerini 29. gün ... artık 29. gün ennnn geç 30 . gün , ki senede 1-2 kere olurdu , 3.yü de yaptıktan sonta kesin regl olurdum zaten kafamçokkarıştı

allah iyliğini versin emi sen de beni güldürdün inşallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın

Hiç sorma valla aynen benimkinin süreleride benziyo senle canım artık ben geçmiyom o eczanenin önünden bile geçmiyom inan

arkadaşım ne yapmışsın sen böyle benide güldürdün valla :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar baktırdım kahve falına kadın diyor 1 sene içinde olur çocugun kendiliginden olcak herşeyi kafana takıp stres yapıyorsun sanane elalemin derdinden kendine kocana çocuguna bak sen diyor bak falcım bile streste oldugumu anladı yani anlıyacagınız heryol stressiz hayata çıkıyor bende ne kadar beceririm bilememde stersten uzak yaşamayı o benden uzak duramıyorki ben ne yapayım

buarada halen adet olmadım bu bile stres nedeni şimdi bana neyse kızlar ben kaçtım akşama yemek yapıcam kocişin siparişi var yapmassam dilinden kurtulamam

Siparişleri yap sen fıstık bencede senin kendi kendine olcak hadi şimdiden eline sağlık öptüm

yaa ne hallere düşüyor insan işte .. zamanında çok dalga geçerdim bu iş için fal baktıranlara felan , sonraları ise sadece burun kıvırmaya , sonra ısrar üzerine istemem yan cebime koy misali biriyle fal baktırmay gitmeler , son merhalede " şurda bir kadın varmış , süper fal balıyormuş " temalı konuşmalara kadar evrimleştim . benim fallarda hep ikiz görünürdü ama biz bi tane kese gördük bu arada asla " asla " dememek lazım .. insan dünkü aklını beğenmiyor ya da kınadığını aynen yaşıyor walla . biritirafımvar.com gibi oldu bu da yau : )))

Kızlar herkese günaydın biraz önce sevkimi yaptrırdım yarın sabah yolcuyuz kısss başak gelyom((Terledim Haaa) ))) valla heyecandan basyo yani dualarınıza ihtiyacım var bi problem çıkmaz işallah
Raporumuzu çıkartır geliriz işallah BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

gel bacım gel sabah kaç gibi hastanede olursunuz canım ?şimdi sadece raporunmu çıkıcak yarın başka bir işlem yada muayne filan olmıyacakmısın?

Hiç bilmiorum inan sevk aldım fotoğraf istemişler rapor için demişler bilmiom yarın dananın kuyruğu kopcak hayırlısı işallah ya en fazla diğer ayın adetin 2-3 .günü derler şimdi olmaz artık sadece rapor çıkartırız heralde

heyecan yapma kızz hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle canım a.s.kaydirigubbakcemile5

canım hadi hayırlısı olsun dualarımız seninle benim bildiğim raporu hemen çıkarmıyolar sen iğnelere falan başlıyon ondan sonra diye biliyom ama inşallah öyle değildir benimki daha çıkmadı düşün

heyecan yapma kızz hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle canım a.s.kaydirigubbakcemile5

arkadaşım bi şey sorcam sana şimdi doktor bana adetin 2 veya 3 günü gel dedi tedaviye başlıyalım dedi şimdi ben gidince ne yapcaklar bilgi verirsen sevinirim

iremcim rapor için gerekli evraklarını onlara veriyorsun rapor hemen çıkmıyo canım rapo sen ilaçları kullanmaya başlayıp yumurta toplanmaya başlandığında çıktı rapor ama dün ben gittiğimde kimse yoktu fazla neden böyle boş dedim bayramdan sonra başlıyacağız tedavilere bayram nedeniyle ara verdik demişti senin son adet dönemim ne zamandı

Hadi ya neyse ben sevk aldım fotoğrafla 1 spermiyogram var onu veririz boşver bu aralar midem kötü zaten bayramdan sora daha iyi olur benim için aslında... iyi olurum ozamana kadar
ben bu geçtiğimiz ayın 21 de adet olmuştum niye sordun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…