Kızlar herkese günaydın biraz önce sevkimi yaptrırdım yarın sabah yolcuyuz kısss başak gelyom((Terledim Haaa) ))) valla heyecandan basyo yani dualarınıza ihtiyacım var bi problem çıkmaz işallah
Raporumuzu çıkartır geliriz işallah BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kızlarrrrr çok mutluyum adet oldummmmm ilk defa adet olmaya bu kadar sevindim :teytey::teytey::teytey:
arkadaşım bi şey sorcam sana şimdi doktor bana adetin 2 veya 3 günü gel dedi tedaviye başlıyalım dedi şimdi ben gidince ne yapcaklar bilgi verirsen sevinirim
Hadi ya neyse ben sevk aldım fotoğrafla 1 spermiyogram var onu veririz boşver bu aralar midem kötü zaten bayramdan sora daha iyi olur benim için aslında... iyi olurum ozamana kadar
ben bu geçtiğimiz ayın 21 de adet olmuştum niye sordun canım
Allah yolunuzu açık etsin canım , inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz işlerinizi , çabucak alır dönersiniz ... sonra ver elini iğneler :roflol:
kızlar morelim bozuldu ya hastaneyi aradım dedilerki bayram araya girdiği için sana randevu veremeyiz bidahaki adetine dediler çünkü doktor 2 3 günde bi beni muayene ediyomuş oda bayram girdiği için olmazmış ya bu nasıl iş anlamadım
kızlar morelim bozuldu ya hastaneyi aradım dedilerki bayram araya girdiği için sana randevu veremeyiz bidahaki adetine dediler çünkü doktor 2 3 günde bi beni muayene ediyomuş oda bayram girdiği için olmazmış ya bu nasıl iş anlamadım
Canım ya evet aşılamadaki gibi dimi özlemiştim kıssssssss:bbo:iğne olmayı eksiklik hissediyom valla bak şimdi iğneleri alınca geçer o eksiklik bu gün varya midem öle bulanıyoki bende bide allahın cezası bi gastrit var acaba diyoooom ama dün dedim ya artık almayada yüzüm yok kız dediğin gibi beni görünce direk testlere yönelir valla
sırnaşık şey
cık , almaaaaa yasakkelime
ege üniv.di değil mi rapor için gideceğin yer
Tamam almıycam yanlış alarm yinekafamçokkarıştı umut işte fakirin ekmeği miydi yanlışmı dedim neyse işte:jeyyar:sırnaşık şey
hı hı evet ege üniversitesi sevtapın dediği gibi bencede işlem bayramdan soraya kalcak olsun zaten bu gün evlilik yıl dönümümüz yarın hastaneye gitcez ama gezeriz fırsattan istifadesengözlerimebaksanab
oooohh evlilik yıldönümüz haaaa ne yapcanız bakalım bugün hediye falan aldınmısırnaşık şey
Valla bi şe almadım ama akşama yemeğe çıkarız öle konuştuk bi tavsiyen varmı süpriz falan ....ya geçen toyz zarastan kalpli balon almıştım bide bi kaç mum yakarım falan bi o kadar bide yemeğe çıkarız işte ..yarınki hastane olayıda bahane olur gezeriz
Tamam almıycam yanlış alarm yinekafamçokkarıştı umut işte fakirin ekmeği miydi yanlışmı dedim neyse işte:jeyyar:sırnaşık şey
hı hı evet ege üniversitesi sevtapın dediği gibi bencede işlem bayramdan soraya kalcak olsun zaten bu gün evlilik yıl dönümümüz yarın hastaneye gitcez ama gezeriz fırsattan istifadesengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?