Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Allah yolunuzu açık etsin canım , inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz işlerinizi , çabucak alır dönersiniz ... sonra ver elini iğneler :roflol:

kızlarrrrr çok mutluyum adet oldummmmm ilk defa adet olmaya bu kadar sevindim :teytey::teytey::teytey:

Multiş kıssss hade kolay gele valla biz çok komiğiz ya adet oluruz ağlarız oluruz seviniriz ah insan oğlu kendim için yazdım üstüne alınma canım çok sevindim bakalım yarın değil cuma yazarım neler olduğunu hadi bya.s.

arkadaşım bi şey sorcam sana şimdi doktor bana adetin 2 veya 3 günü gel dedi tedaviye başlıyalım dedi şimdi ben gidince ne yapcaklar bilgi verirsen sevinirim

adetin 2. yada 3. günü gidiyorsun yumurta adetine ve çapına bakmak için seni vajinal ultrasonla muayene ediyorlar ve o gün ilçlara başlıyorsun kullanmaya ve annelik serüveninde başlamış oluyor hayırlısı olsun canım a.s.

seni adetin 2. yada 3. günü çağııyorlar ilk muayene ve tedavi için ondan sordum canım hayırlısı olsun bakalım inşallah

Allah yolunuzu açık etsin canım , inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz işlerinizi , çabucak alır dönersiniz ... sonra ver elini iğneler :roflol:

Canım ya evet aşılamadaki gibi dimi özlemiştim kıssssssss:bbo:iğne olmayı eksiklik hissediyom valla bak şimdi iğneleri alınca geçer o eksiklik bu gün varya midem öle bulanıyoki bende bide allahın cezası bi gastrit var acaba diyoooom ama dün dedim ya artık almayada yüzüm yok kız dediğin gibi beni görünce direk testlere yönelir valla
sırnaşık şey

kızlar morelim bozuldu ya hastaneyi aradım dedilerki bayram araya girdiği için sana randevu veremeyiz bidahaki adetine dediler çünkü doktor 2 3 günde bi beni muayene ediyomuş oda bayram girdiği için olmazmış ya bu nasıl iş anlamadım

Hatun sıkma canını bakalım hayırlısı olsun de be güselim üzüldüm ama ne yapcan hayırlısı öleymiş de geç olsun güç olmasın işallah teselli edebilmişdir:teselli:

aslında ireminde öyle olucak moralinizi bozmak istemediğim için söylemedim ama öyle tatil girdiği için bakmazlar çünkü adetin 2. günü kontrol edilmeye başlayıp iğneleri vurulmaya başladığınızda 2 günde bir dr gidip vajinal muayene olucaksınız ve kontrol altında olacağınız için yumurtaların büyüme çapı gözlenecek bu yüzdende ocak adetinizi bekletecekler çünkü bayram girdi bence üzülme herşeyde bir hayır vardır bunu düşün hep hakkında hayırlısı olsun canım

cık , almaaaaa yasakkelime
ege üniv.di değil mi rapor için gideceğin yer

multicim canım sıkılma bana kızacaksın ama böylesi daha iyi olmuş gitsydin ve igneler başlasaydın yumurta kontrolü olmadıgı için fazlada büyüyebilirdi yumurtaların bende aynı hatayı yaptılar bayrama yakındaı igneler başladık son üç dozunu yükseltiler en son kontrolüm arife gününe denk geldi bayramın 2 günüde aşılama olcak dedi dr yumurtalra büyümüştü ama biz dr bulamadık izmirdeki bütün hastaneleri araştırdım ama nasifile hiçbir yer açık degil bizde dogal yolla denedik o kadar ignem boşa gitti çektigim acıda cabası gerçi benimki aşılamaydı ama tüp bebek servisinde olcaktı orasıda kapalıydı anlıyacagın gümbürtüye gittim onun için böylesi daha iyi dedim canım sakın yanlış anlama

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim evet belkide hayırlısı böyledirbenneyaptımki

cık , almaaaaa yasakkelime
ege üniv.di değil mi rapor için gideceğin yer

Tamam almıycam yanlış alarm yinekafamçokkarıştı umut işte fakirin ekmeği miydi yanlışmı dedim neyse işte:jeyyar:sırnaşık şey

hı hı evet ege üniversitesi sevtapın dediği gibi bencede işlem bayramdan soraya kalcak olsun zaten bu gün evlilik yıl dönümümüz yarın hastaneye gitcez ama gezeriz fırsattan istifadesengözlerimebaksanab

oooohh evlilik yıldönümüz haaaa ne yapcanız bakalım bugün hediye falan aldınmısırnaşık şey

Multişim benim üzülme kısss bak beraber başlarızcanım arkadaşım ne yapcan kısmet neyse o olur kuşuuuum :)

oooohh evlilik yıldönümüz haaaa ne yapcanız bakalım bugün hediye falan aldınmısırnaşık şey

Valla bi şe almadım ama akşama yemeğe çıkarız öle konuştuk bi tavsiyen varmı süpriz falan ....ya geçen toyz zarastan kalpli balon almıştım bide bi kaç mum yakarım falan bi o kadar bide yemeğe çıkarız işte ..yarınki hastane olayıda bahane olur gezeriz

ne güzel evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun canım a.s.a.s.

Multi kıss sana bi şe sorcam hani benim iremnazın altında menekşe yazyo ya sen kendin yazı yazmışsın nasıl yapılyo tarif edermisin

aa süper , nice yıldönümlerini sevgiyle ve mutlulukla elbette sağlıkla kutlamanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…