elif nasılsın canım nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün arkadaşım benim çok morelim bozuldu hastaneye gidemiyecem artık 1 ay sonra gidicem eğer gitseydim yarın seni görürdüm orda neyse hayırlısı olsun irem sen ben 3ümüz aynı anda başlarız tedavilere
neyse hayırlısı olsun ben de eşime e... diye bi arkadaş var yarın onlada tanışırız demiştim ama kısmet değilmiş bizde bu dert olduktan sonra daha çok gidip geliriz hastaneye inşallah karşılaşırız bakalım bende sabırsızlıktan histereskopi için pazarlık yapcam doktorla yarın yapılsın olmazsa cuma olsun diye dua edin de herşey yolunda gitsin yoksa aynı zamanda başlayamıcaz ben 1 ay sonraya kalırım
neyse hayırlısı olsun ben de eşime e... diye bi arkadaş var yarın onlada tanışırız demiştim ama kısmet değilmiş bizde bu dert olduktan sonra daha çok gidip geliriz hastaneye inşallah karşılaşırız bakalım bende sabırsızlıktan histereskopi için pazarlık yapcam doktorla yarın yapılsın olmazsa cuma olsun diye dua edin de herşey yolunda gitsin yoksa aynı zamanda başlayamıcaz ben 1 ay sonraya kalırım
bu arada rütbem nasıl hayalimi yazdım inşallah inanıyorum olacak
inşallah olur arkadaşım allah gönlüne göre versin ben ikiz istiyom üçüz çok bana :Saruboceq:
canım ben tahmin etmiyorum hemen gün verceklerini bak ben rahim filmi için adetimin bittiminde gitmiştim vermediler 1 ay sonraya attılar düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?