Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kullanıcı panelinden profil düzenle orda aşağı in kişisel rütbe yazıyo oraya yazını yaz kaydet okadar canım

canım bugün ne güzel bi gün senin için evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bi dahaki yıldönümünde hamile olman dileğiyle bebeğinle birlikte kutlaman dileğiyle canıma.s.

iremcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım seneye bebeğinle kutlarsınız inşallah

elif nasılsın canım nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün arkadaşım benim çok morelim bozuldu hastaneye gidemiyecem artık 1 ay sonra gidicem eğer gitseydim yarın seni görürdüm orda neyse hayırlısı olsun irem sen ben 3ümüz aynı anda başlarız tedavilere

Valla şimdiden yatak bakyom yürüteç mama koltuğu araba koltuğu biberonlar milupanın ek gıdaları falan bi görsen hele toyszarasta oyuncaklar daha neler bakyom valla

neyse hayırlısı olsun ben de eşime e... diye bi arkadaş var yarın onlada tanışırız demiştim ama kısmet değilmiş bizde bu dert olduktan sonra daha çok gidip geliriz hastaneye inşallah karşılaşırız bakalım bende sabırsızlıktan histereskopi için pazarlık yapcam doktorla yarın yapılsın olmazsa cuma olsun diye dua edin de herşey yolunda gitsin yoksa aynı zamanda başlayamıcaz ben 1 ay sonraya kalırım

evet bi bilse hemen gelirler bende aynı şimdi aile yeni evlenen herkes hamile hepsinde bi heyecan onları görünce çok hevesleniyorum bizde onlar gibi o heyecanı yaşıyacakmıyız bilmiyorum allah inşallah hepimize o heyecanı yaşatır

canım ben tahmin etmiyorum hemen gün verceklerini bak ben rahim filmi için adetimin bittiminde gitmiştim vermediler 1 ay sonraya attılar düşün

Canım işlerin işallah rast giderde güsel haberleri paylaşırız beraber canım kendime ve sana dua edcem multişim kuşuuum seni unutmadım sanada canım bu arada üçüz annnesiiiiiiiiiiiiiiii süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah olur arkadaşım allah gönlüne göre versin ben ikiz istiyom üçüz çok bana :Saruboceq:

allahım seninde gönlüne göre versin bakalım ben 5. gün transferi isticem o zaman tutma ihtimali daha fazla 3 embriyo koyulursa eğer gerisi allahıma kalıyor inşallah olur

Kızlar ben çıkıyorum yarın işallah işlerim rast giderde cuma yazarım hepinizi öptüm by

canım ben tahmin etmiyorum hemen gün verceklerini bak ben rahim filmi için adetimin bittiminde gitmiştim vermediler 1 ay sonraya attılar düşün

ne yapalım hayırlısı olsun stres yok bizde aralığın sonunda yaparız ocakta tedavi şubatta transfer uzun protokol ulursa olmazsa ocakta trasfer hadi hayırlısı bari aynı zamana denk gelse beraber sevinsek bem 3 üz istiyorum multi 2 iz iremcim senin hayalin ne allahın izniyle inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…