bu gün doktora gittim yarın kan tahlili yaptırcam bayramdan sonra tedaviye başlıcaz ama tüp bebek demedi tedaviye başlıcaz dedi ne demek istedi acaba hayırlısı inşallah
elif ne yaptın ne dedi bülent bey anlatsaydın aşılama falan yaptığını kan tahliini niye istedi smear için muayene ettimi
Elifim sorsaydın ya canım daha önce aşılama yaptırdınmı belki onu kastetmiştir
smar için bişey almadı 2 aşılama yaptığımı söyledim bana bayramdansonra tedavi yapalım sonra histereskopi yaparız dedi ben anlamadım ilk önce histereskopi yapılmıyormu tedavi derken tüpbebekmi demek istedi doktorun yanında aptallaşıyorum doğru düzgün bişey soramadım heycanlandım yarın kan testi yaptırcam bakalım sorarım inşallah
canım tedaviye başlarız demek tüp bebek yaparız demektir.sen bayramdan sonra gittiğinde neler yapmanız gerektiğini söyler bidahaki adetinede başlarsınız
kan testini niye istedi anlamadım adetinin 3üncü günü mü ki istedi
bayramdan sonra tedavini yapalım sonra histereskopi olmazsa tüp bebek dedi heycandan tamda hatırlayamıyorumki neyse bir dahaki gidişimde alışmış olurum herşeyi sorarım
bu gün kan verdimde kağıdın üzerinde endokrinoloji yazıyordu bu da polikistik hastalığıyla ilgiliymiş yani bakcak ne durumdayım bu arada adetin 3. günü yine gitcem kan testi yapılcak heralde
Kızzlar Günaydın ne habersiniz valla dün hastanede fotoğrafları verdik rapor içinmiş gerçekten 10-15 güne kadar tedavi için arıycaklarmış aramazlarsa 10. gün hatırlatın bizi arayın dediler öle işte.......
Başakcım canım inan sabah 6: 30 da yola çıktık 8 gibi hastanedeydik egedeydik yalnız eşimle ilgili bazı tahliller kayıp o yüzden biz egede fotoğrafları verdik ve hemen askeri hastaneye gittik anlayacağın oranın mesafesinide sanırım tahmin edersin ve ben tabi başağrısından mide ağrısından öldüm yol beni çok sarsıyo on onbeşgüne kadar tedavim başlıycak sanırım öle işte benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?