Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

bu gün doktora gittim yarın kan tahlili yaptırcam bayramdan sonra tedaviye başlıcaz ama tüp bebek demedi tedaviye başlıcaz dedi ne demek istedi acaba hayırlısı inşallah

iremmmm neredesin canım bugün nasıl geçti gerçi sen yarın girersin bugün hastaneye gelip seni görmeyi çok istedim kaçta orada olacaksınız demiştim yanıt gelmeyince çekindim gitmeye gerçi giderdim bahanemde hazırdı tahlil yaptırmak için ama gidemedim işte birazda sonuçtan korktum

bu gün doktora gittim yarın kan tahlili yaptırcam bayramdan sonra tedaviye başlıcaz ama tüp bebek demedi tedaviye başlıcaz dedi ne demek istedi acaba hayırlısı inşallah

elif ne yaptın ne dedi bülent bey anlatsaydın aşılama falan yaptığını kan tahliini niye istedi smear için muayene ettimi

başakcım sen ne yaptın adet oldunmu benim hala morelim bozuk adet oldum ama 1 ay sonraya kaldı artık hayırlısı deyip geçiyom ama çok zor oldu yaaaaa

elif ne yaptın ne dedi bülent bey anlatsaydın aşılama falan yaptığını kan tahliini niye istedi smear için muayene ettimi

smar için bişey almadı 2 aşılama yaptığımı söyledim bana bayramdansonra tedavi yapalım sonra histereskopi yaparız dedi ben anlamadım ilk önce histereskopi yapılmıyormu tedavi derken tüpbebekmi demek istedi doktorun yanında aptallaşıyorum doğru düzgün bişey soramadım heycanlandım yarın kan testi yaptırcam bakalım sorarım inşallah

canım tedaviye başlarız demek tüp bebek yaparız demektir.sen bayramdan sonra gittiğinde neler yapmanız gerektiğini söyler bidahaki adetinede başlarsınız
kan testini niye istedi anlamadım adetinin 3üncü günü mü ki istedi

multicim akşam test yaptırdık canım negatif yani hamile degilim ama adette olmadım bekliyecegim bayramdan sonra halen gelmesse heralde söktürücü verirler ama sanırım olurum adet sancılarım var ama arkadaşlar hamileliktede aynı sancılar olur diyorlar bakalım hayırlısı

bayramdan sonra tedavini yapalım sonra histereskopi olmazsa tüp bebek dedi heycandan tamda hatırlayamıyorumki neyse bir dahaki gidişimde alışmış olurum herşeyi sorarım

bu gün kan verdimde kağıdın üzerinde endokrinoloji yazıyordu bu da polikistik hastalığıyla ilgiliymiş yani bakcak ne durumdayım bu arada adetin 3. günü yine gitcem kan testi yapılcak heralde

elifcim üniversitelerde tedavi gören bayanlar bu endokrinolojide kan veriyor diger hastalardan farklı yani tamamen hormon ve kadın hastalıklarıyla ilgili testleri yapıyoırlar canım bende hep o kan merkezinde verdim kanlarımı canım

Kızzlar Günaydın ne habersiniz valla dün hastanede fotoğrafları verdik rapor içinmiş gerçekten 10-15 güne kadar tedavi için arıycaklarmış aramazlarsa 10. gün hatırlatın bizi arayın dediler öle işte.......

Başakcım canım inan sabah 6: 30 da yola çıktık 8 gibi hastanedeydik egedeydik yalnız eşimle ilgili bazı tahliller kayıp o yüzden biz egede fotoğrafları verdik ve hemen askeri hastaneye gittik anlayacağın oranın mesafesinide sanırım tahmin edersin ve ben tabi başağrısından mide ağrısından öldüm yol beni çok sarsıyo on onbeşgüne kadar tedavim başlıycak sanırım öle işte benden

Elifcim kıss nes testri bu ilk görüşmede yapılyo bütün tetkikler hıııııııııııııııııııı ya benim tesadüf adetimin 4 .günüydü yaptırmıştım yani denk geldi 2-3 diyolar ama benimki 4. gündü aman bi şe olmaz heralde laboranta sordum bi şe olmaz demişti

Ya ben bu günlerde çok bunalımdayım psikolojim hiç iyi deil çok sıkıldım artık çok yorucu bu iş ya dün nerdeyse pes edcektim yazdıklarımdanda anlıyosunuzdur pek hevesli yazmadım yanii heeeeeeeeey oleey benim 10-15 güne kadar tedavim başlıyo gibi.......ben çok bunaldım nedenini bilmiyorum hiç iyi deilim

bayramdan sonra tedavini yapalım sonra histereskopi olmazsa tüp bebek dedi heycandan tamda hatırlayamıyorumki neyse bir dahaki gidişimde alışmış olurum herşeyi sorarım

hadi hayırlısı canım bu ilkinde heyecanlanıyosun ama sonraları bol bol sorarsın doktora

bu gün kan verdimde kağıdın üzerinde endokrinoloji yazıyordu bu da polikistik hastalığıyla ilgiliymiş yani bakcak ne durumdayım bu arada adetin 3. günü yine gitcem kan testi yapılcak heralde

canım benden böyle kan testi falan istemedi acaba neden anlamadım sadece adetin 3, günü verdim okadar

hayırlısı olsun arkadaşım bayramdan sonra seninde başlıyo tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…