Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım dur daha yeni başladık hemen pes edersen olmazki ben çok düşündüm pes etmeyi hastaneye gidince ordan oraya gönderince hemen diyorum yapmazsakmı diye bide benim hastane uzak 3 otobüs le gidiyom eşimle gidincede arabayla tam 1.5 saat sürüyo ne yapcan inşallah ilkinde tutarda bidaha o yollarda gidip gelmeyiz çok zor inan

iremcim olmuyo beğenmedim yazdıklarını lütfen pozitif ol biliyorsun piskoloji önemli kendini iyi hissettirecek şeyler yapın güzel bi filim al romantik komedi seyret

bi başlasak katılcazda biz henüz başlamadık tedaviye daha ilk denemeye bayramdan donra başlıcaz

kızlar napıyonuz nasılsınız moraller nasıl ben hastayım yatıyom kaç gündür kırgınlık var üstümde ateşim falan çıkıyo anlamadım yani

kızlar napıyonuz nasılsınız moraller nasıl ben hastayım yatıyom kaç gündür kırgınlık var üstümde ateşim falan çıkıyo anlamadım yani

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine a.s.
tedavi öncesi hastalanmamaya bakın , alacağınız antibiyotikler vs.ler yumurta kalitesini bozabilir diye duymuştum bir yerden ve özellikle de ateşli hastalık geçirmemek gerekliymiş . ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutmaya özen gösterin hep ve tedavi öncesinden kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmeye .. hergün 1 yumurta ve 1 bardak süt için mutlaka .. aklıma gelenler şimdilik bunlar yerimseniben

Kızlar herkese günaydın moral için herkese teşekkür ederim bazen balık burcu olmaktan nefret ediyorum işte böyle yılgın ve hemen pes eden tipler kimse üstüne alınmasın kendim için yazdım halen çok iyi deilim olmaya çaba sarfediyorum birazda rahatsızlandım diye heralde moralim bozuldu midem çok fena oldu şimdi biraz iyi gibiyim yani ben biraz da hamilelikten korkuyorum mide rahtsızlığım var yıllardır kötü bi şey olcak diye korkuyorum bana ve bebeğe ama toparlıycam kendimi sağolun gerçekten benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim inanaın okuyunca gözlerim doldu ağladım çoksevindim ilginize..........

multişim sana ne oldu canım benim arkadaşım inan yazını okuyunca çok mutlu oldum:1hug: burdaki arkadaşlıklar geçekten çok güzel sende heralde üşüttün gibi gelyo bana bak ne diycem ıhlamura bir iki limon parçası at birazda içine sık ve kaynat inan turp gibi yapyo geçenlerde eşim çok kötü gripti inan içtikten ertesi gün ayaklandı bişeyi kalmadı öptüm seni kendine iyi bakŞeniz

iremcim olmuyo beğenmedim yazdıklarını lütfen pozitif ol biliyorsun piskoloji önemli kendini iyi hissettirecek şeyler yapın güzel bi filim al romantik komedi seyret

Elifcim canım benim işallah toparlamaya :1rolleyes:çalışıyorum çabalıyorum en azından teşekkür ederim iyiyim biraz şimdi ilgilndiğin için çok teşekkür canım Şenizdediğini yapcam kaydirigubbakcemile3

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim uyguluyacam dediklerinia.s.

canım burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel kimse bizi anlayamaz ancak biz birbirimizi anlarız üşüttüm herhalde seninde dediklerini yapacam inşallah iyi gelir bayramda hasta olmak istemiyorum a.s.

kızlar ne yapcanız bayramda 10 gün tatil var ailesi uzakta olup gidecek olanlar varmı benim ailem izmirde ben bu bayram onlarla geçirecem eşimin ailesi ankarada geçen bayram ordaydık bu bayram burdayızsırnaşık şey

canım topla kendini noldu sana böyle yaaa , nazar felan mı değdi :sm_confused:
bak ne kadar stres o kadar az yumurta , tecrübeyle sabit , ilk denemem öyle oldu maalesef , en yüksek doz ilaca sadece 3 tane yumurta hücresi oldu , bölünmeleri de çok kötü fenaydı ... seni mutlu edecek şeyler yap , hala izmirdeysen bak hava güzel çık eşinle bir deniz kenarına , alın çiğdem çekirdek ne diyosanız vizyonda çok güzel komedi filmleri var , onlara gidin yada film kiralayın felan .. hoşuna gidecek romanları oku , tavsiye istersen burdayım
hadi iyi ol bir an önce ..

ohooooo iremcim psikopata bağlanmışın bakıyorumda. Daha dur yolun başındasın yok öyle hemen pes etmek. 15 gün sonra tedavin başlarsa 25-30 gün sonra bitmiş olur. Sonra 12 günlük bekleme süren başlar. Bu süreç içerisinde moralini yüksek tutacaksın, zor günler bekliyor seni ama böyle moralini hemen bozacaksan bunalımlara gireceksen hiç bu yola başkoyma. Çünkü olumlu sonuç alabilmen için moralinin yüksek olması gerekiyor. Hadi bakalım bi kalk ayağa silkele kendini, bi kendine gel. Burdaki herkez senin nekadar güçlü olduğunu biliyo, böyle kendini salıvermeni hiç yakıştıramadım sana. Bu ara işlerim çok yoğun falza nete giremiyorum. Birdahaki girdiğimde seni neşeli görecem tamammı. Hadi bakalım tedavin şimdiden hayırlı olsun. :1hug:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce toparlan iyileş irem sen ben beraber başlık açcaz biz hamileyiz diye bayramdan sonra :teselli:a.s :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Canım sağol ilgilendiğin için gerçekten:1hug:hepinize çok teşekkür ederim toparlanmaya çalışıcam işallah çabalıyorum zaten işallah bi dahaki sefere dediğin gibi güzel güzel komik esprikler patlatırım sizlere beraber moral buluruz çok sağol tekrarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…