geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce toparlan iyileş irem sen ben beraber başlık açcaz biz hamileyiz diye bayramdan sonra :teselli:a.s:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce toparlan iyileş irem sen ben beraber başlık açcaz biz hamileyiz diye bayramdan sonra :teselli:a.s:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
banane banane benide alın aranıza bende sizin açtıgınız başlıkta hamişim diye haykırmak istiyorum :sm_cool: küserim sonra yok öyle bensiz olmaz siz onu bırakında herifler nasıl müjde vericez bana biraz fikir verin ben hala adet olmadım
arkadaşlar hayal edin biz 4 dümüz hamileyiz heriflere nasıl süpriz yapcaz fikirleri bekliyorum yakında lazım olcak
arkadaşlr merhaba izmirde doktor arıyorum ama söle tecubeli iyibi dokotr
aslında gittigim dokotrdn memnunum ama ssk ile anlaşması yok oyuzden.değişitrmk istiyoruz
önerebilecegınız dokotrları yazrmısınz bıde zahmet olmazsa ozleımede atabılrsınz takıp etmesı kolay olur tesekkurler
arkadaşlr merhaba izmirde doktor arıyorum ama söle tecubeli iyibi dokotr
aslında gittigim dokotrdn memnunum ama ssk ile anlaşması yok oyuzden.değişitrmk istiyoruz
önerebilecegınız dokotrları yazrmısınz bıde zahmet olmazsa ozleımede atabılrsınz takıp etmesı kolay olur tesekkurler
kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin
star.. canımben irenbeye gidiyordumdilek hanıammemnunum aslında amssk ile anlaşamsı yok oyzudne celişkıde kaldık.bakalım erolbeyı araştıryorum şimdi
evet canım gebelikte açtım sayfamı tedavime devam edicektim ama eşimle erlemek zorunda kaldık çünki fındıgın okul zamanına denk gelir diye allah buya dualarımı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?