Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce toparlan iyileş irem sen ben beraber başlık açcaz biz hamileyiz diye bayramdan sonra :teselli:a.s :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım ya kıss ben bunları okudukça ağlıyoruuuuum ya işallahhhhhhhhh işallaaaaaaaaaah

Hepinize iyiiiiiiii BAYRAMLAR herkesi öpüyorum kendinize çok iyibakın görüşmek üzere

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce toparlan iyileş irem sen ben beraber başlık açcaz biz hamileyiz diye bayramdan sonra :teselli:a.s :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

banane banane benide alın aranıza bende sizin açtıgınız başlıkta hamişim diye haykırmak istiyorum :sm_cool: küserim sonra yok öyle bensiz olmaz siz onu bırakında herifler nasıl müjde vericez bana biraz fikir verin ben hala adet olmadım

ben seni hamiş sanıyodum canım allah söyletti o zaman hadi hayırlısı inşallah hamilesindir heriflere gelince valla bilmiyorumki

arkadaşlar hayal edin biz 4 dümüz hamileyiz heriflere nasıl süpriz yapcaz fikirleri bekliyorum yakında lazım olcak

arkadaşlr merhaba izmirde doktor arıyorum ama söle tecubeli iyibi dokotr
aslında gittigim dokotrdn memnunum ama ssk ile anlaşması yok oyuzden.değişitrmk istiyoruz
önerebilecegınız dokotrları yazrmısınz bıde zahmet olmazsa ozleımede atabılrsınz takıp etmesı kolay olur tesekkurler

arkadaşlar hayal edin biz 4 dümüz hamileyiz heriflere nasıl süpriz yapcaz fikirleri bekliyorum yakında lazım olcak

elifim nasılsın canım inşallah canım hepimiz hamile kalırız bu yeni yıl bize uğurlu ve şans getirirde bebeklerimizle geçiririz ben nasıl süpriz yaparım diye hiç düşünmedim ama bi düşüneyim sırnaşık şey

arkadaşım merhaba ben dokuz eylüle gidiyorum ssk yla anlaşması var ege üniversitesi de iyi başkada bilmiyorum sen hamilemisin yoksa tüp bebekmi yapmayı düşünüyosuna.s.

Kent hastanesinde İsrael Aruh var , 1 numara olduğunu ben daha İst.dayken duymuştum , ama hastanenin ssk ile anlaşması yok sanırım ..
İrenbe'den Dilek Hn. ,ama oranın ssk anlaşması var mı , bilmiyorum , bir bakmak lazım web sitesinden .. Smyrna tüp bebek var , sgk ile anlaşmalıymı , o ne demek , ssk mı ??ama orası ve dr.ları hakkında bir şey bilmiyorum .. web sitesinden bakmıştım , belki takiplerimde oraya giderim diye , çok konforlu ve modern bir hastaneye benziyor , İrenbe nin bu anlamda çok çok eksikleri var malesef :1no2:
yardımcı olabildim mi bilmiyorum , benden bu kadar süprizzzzz

kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin

kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin

aaaaaaaaaaa , nassı yaa , sen tedaviye başlamayacak mıydın , ben mi karıştırdım :bbo:
aman neyse ne yaa , süper bi haber bu : ))) bu , gece gece aldığım en güzel haber oldu hatta , TEBRİKLERRRRRRR :lepi::hooray:
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin . bişii merak ettim gece gece nasıl öğrendin , eczane testi mi yaptın yerimseniben

bence taze , sıfır kilometre bir başlığı hak ediyor bu haber

star.. canımben irenbeye gidiyordumdilek hanıammemnunum aslında amssk ile anlaşamsı yok oyzudne celişkıde kaldık.bakalım erolbeyı araştıryorum şimdi

evet canım gebelikte açtım sayfamı tedavime devam edicektim ama eşimle erlemek zorunda kaldık çünki fındıgın okul zamanına denk gelir diye allah buya dualarımı kabul etti

star.. canımben irenbeye gidiyordumdilek hanıammemnunum aslında amssk ile anlaşamsı yok oyzudne celişkıde kaldık.bakalım erolbeyı araştıryorum şimdi

sen ne için araştırıyorsun canım ?
erol beyin numarası yok bende .. web sitesinde yok mu acaba ?

evet canım gebelikte açtım sayfamı tedavime devam edicektim ama eşimle erlemek zorunda kaldık çünki fındıgın okul zamanına denk gelir diye allah buya dualarımı kabul etti

süper , çok sevindim senin adına .. fındık derken , senin ikinci hamişliğin mi olacak ????

Canım irenbenın ssk ile anlaşması yokya değştirmeyidüşnüyoruz dokotrumzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…