Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Canım irenbenın ssk ile anlaşması yokya değştirmeyidüşnüyoruz dokotrumzu

orasını anladım da sen şimdi tedavi için mi yoksa gebelik takibi için mi özellikle ssk anlaşması olsun istiyorsun , onu anlamadım .. imzandaki tickerdan hamile olmadığın gibi bir izlenime kapılıyor insan , o yüzden sordum .. eğer deneme yapacaksan merkezin ssk anlaşmasının olup olmamasının bir anlamı yok , rapor alıp ilaçlarını indirimli alıyorsun ya

süper , çok sevindim senin adına .. fındık derken , senin ikinci hamişliğin mi olacak ????

evet canım 6 yaşında bir prensesim var 2 seneye yakında 2 istiyordum olmda biizde son 7 aydır tedavi oldum yani aşılama yapıldı öncesindende 3 ay klomen tedavisi gördüm canım

Evt canım hamile değilim 2yıl once bıtane dusugum oldu kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum ve bıda gebeilk olmadı.sonra yaraı çıktı onu dondurttum öncesinde eşim ameliyat oldu baya karısık bı durumyanı bızmkıs.önce eşim gidip sperm testı verıcek sonrasındada ben gıdıcem dokotra ama artık su ilaçları kulan yada su iğneyı yapalımda 3ay sonragel i duymk istemiyoruz aşılamaistediğimi söyluycezkı aşılam doktorlarında onerecegı bı yol sanırm bızım durumumz ıçın yani

eğer eşinin spermiogram değeri 20 milyonun altında ise zaten aşılama yapmaz dr.lar, o yüzden diret mikro olur . eşin en son ne zaman test yaptırdı ve sonuç kaçtı ? zaten ameliyattan hemen sonra sperm sayısı neredeyse sıfırlanıyor , 6 ayda ancak toparlanıyor ilaçlar sayesinde . eğer bu dönemde yaptırırsanız testi dşük çıkar ve aşılamasız tüp bebek için rapor alma şansınız yüksek olur sende yumurtlama yada rezerv problemi var mı canım ?

eşimin 6.ay sonrakı sonuçunda oncesinde gititk ama doktor tahlıl yapmaıd 6aydan once sonuç vermz dedi cunku 2.derecedn varıkoseli vardı eşimin 40 milyon çıktı ameliyattn önce 4 milyondu canım. en son nisanda gittik doktora
bız dokotra gidicez eşimin sonuçu ıyıde çıksa kotude çıksa 2yıldır gebelıkolmuyo diycez.
bnde bı sorun yoktu evlenmeden once gebelıkten once de yoktu ama gebelıktn sonra kanamalrım duzene gimedı çok oldu.sonra içerde parca kalmış dedi ilaç kullandım.sonrasında yaar oluşmuş tmmuza kdr onu çektım yaradn dolayı hememhemn her lşkide kanama oluyordu benım.sımdıde adet gecıkmelrımoluyor enson 5gun gecıktı ama ben bunun stresten oldugunu bılıyorumçunku bunyemı çok sıkıyorum

mıkro nasıl canımsen hangı dokotra gidiyosun tup bbek dımı senınde konu açtıgında okumuştum

benim eim de ameliyat oldu çift taraflı , bir sene içinde gebelik olmayınca yeniden mikro denedik , olmadı o da .. ondan 1,5 sene sonra 4. yü denedik , Allaha şükür tuttu bu kez , inşallah sizde gerek kalmadan kendiliğinden gelir miniğiniz ..
keçiboynuzu kürü diye birşey var , onu deneyin önünüzde 3 ay zamanınız var ve aceleniz yoksa .. çünkü bir çok kişide işe yaradı , hatta denedim bende işe yaramadı diyeni okumadım diyebilirim .. biz denemedik , eşime güvenemedim , bir gün içer 2 gün içmez , beni de deli eder , geriliriz diye hiiiiiiiiç kalkışmadım bile :jeyyar:
ben kaçtım canım , sonra devam ederiz kaldığımız yerden olur mu Şeniz iyi geceler

keci boynuzunu kullanıyoruz canım ama buay dah duzenlı kullanmaya baladık bnde soğan kuurnu kullanıyorum nese herkese iyi geceler bnde yatıyorum

kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin

başakcım çok sevindim ve hala şoktayım canım nasıl ya sen hani testlerde negatif çıkıyodu :sm_cool:

canım hep idrar yapıldı gece gittigim için kadın dogum aciline yapmıyorlarmış dün öglende 2 tane evde test yaptım 2 çizgi pembe çıkınca akşam gittik pozitif hamileyim inanki eşimle uyuyamadık sabaha kadar eşim sabaha karşı bana sarıldı elini karnıma koydu babcım diye aglamamak için kendimi zor tutum allah herkese nasip etsin canım iremin bayramdan sonra haberi olur heralde

canımm çok sevindim ya valla inan göz yaşlarımı tutamıyorum allahım tamamına erdirsin inşallah ee kendiliğindenmi oldu yoksa çok şüküe rabbim gözün aydın canım benim işte en büyük hediye bu olmalı dimi bizde dün bebişlerimize adadığımız kurbanı kestik allahım ellerine ayaklarına kavuştursun onlar bizimn kıymetlilerimiz kaydirigubbakcemile5

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına:Saruboceq:

allah kabul etsin allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım:Saruboceq:

Allah kabul etsin canım :Saruboceq:
inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın ..
İyi bayramlar a.s.

kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin

başak bak kalbim temizmiş ben o yazıyı yazarken senin isminide gördüm ama içimden bi ses o hamile dedi o yüzden seni yazmamıştım bak gerçek çıktı sen bizden önce hamile kaldın hayırlsıyla kucağına alırsın inşallah allah bizede nasip eder inşallah inan çok sevindim banada bir umut oldu bende üç yıldır tedavi görüyorum 2 aşılama oldu daha tık yok allahım bana ve bütün isteyenlere nasip eder inşallah

yanlız gecırdıgımiz son bayram olması duasıyla..iyi bayramlarr...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…