Canım irenbenın ssk ile anlaşması yokya değştirmeyidüşnüyoruz dokotrumzu
süper , çok sevindim senin adına .. fındık derken , senin ikinci hamişliğin mi olacak ????
Evt canım hamile değilim 2yıl once bıtane dusugum oldu kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum ve bıda gebeilk olmadı.sonra yaraı çıktı onu dondurttum öncesinde eşim ameliyat oldu baya karısık bı durumyanı bızmkıs.önce eşim gidip sperm testı verıcek sonrasındada ben gıdıcem dokotra ama artık su ilaçları kulan yada su iğneyı yapalımda 3ay sonragel i duymk istemiyoruz aşılamaistediğimi söyluycezkı aşılam doktorlarında onerecegı bı yol sanırm bızım durumumz ıçın yani
Deneme derken :............?
eşimin 6.ay sonrakı sonuçunda oncesinde gititk ama doktor tahlıl yapmaıd 6aydan once sonuç vermz dedi cunku 2.derecedn varıkoseli vardı eşimin 40 milyon çıktı ameliyattn önce 4 milyondu canım. en son nisanda gittik doktora
bız dokotra gidicez eşimin sonuçu ıyıde çıksa kotude çıksa 2yıldır gebelıkolmuyo diycez.
bnde bı sorun yoktu evlenmeden once gebelıkten once de yoktu ama gebelıktn sonra kanamalrım duzene gimedı çok oldu.sonra içerde parca kalmış dedi ilaç kullandım.sonrasında yaar oluşmuş tmmuza kdr onu çektım yaradn dolayı hememhemn her lşkide kanama oluyordu benım.sımdıde adet gecıkmelrımoluyor enson 5gun gecıktı ama ben bunun stresten oldugunu bılıyorumçunku bunyemı çok sıkıyorum
Hepinize iyiiiiiiii BAYRAMLAR herkesi öpüyorum kendinize çok iyibakın görüşmek üzere
kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin
canım hep idrar yapıldı gece gittigim için kadın dogum aciline yapmıyorlarmış dün öglende 2 tane evde test yaptım 2 çizgi pembe çıkınca akşam gittik pozitif hamileyim inanki eşimle uyuyamadık sabaha kadar eşim sabaha karşı bana sarıldı elini karnıma koydu babcım diye aglamamak için kendimi zor tutum allah herkese nasip etsin canım iremin bayramdan sonra haberi olur heralde
canım hep idrar yapıldı gece gittigim için kadın dogum aciline yapmıyorlarmış dün öglende 2 tane evde test yaptım 2 çizgi pembe çıkınca akşam gittik pozitif hamileyim inanki eşimle uyuyamadık sabaha kadar eşim sabaha karşı bana sarıldı elini karnıma koydu babcım diye aglamamak için kendimi zor tutum allah herkese nasip etsin canım iremin bayramdan sonra haberi olur heralde
canımm çok sevindim ya valla inan göz yaşlarımı tutamıyorum allahım tamamına erdirsin inşallah ee kendiliğindenmi oldu yoksa çok şüküe rabbim gözün aydın canım benim işte en büyük hediye bu olmalı dimi bizde dün bebişlerimize adadığımız kurbanı kestik allahım ellerine ayaklarına kavuştursun onlar bizimn kıymetlilerimiz kaydirigubbakcemile5
canımm çok sevindim ya valla inan göz yaşlarımı tutamıyorum allahım tamamına erdirsin inşallah ee kendiliğindenmi oldu yoksa çok şüküe rabbim gözün aydın canım benim işte en büyük hediye bu olmalı dimi bizde dün bebişlerimize adadığımız kurbanı kestik allahım ellerine ayaklarına kavuştursun onlar bizimn kıymetlilerimiz kaydirigubbakcemile5
kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?