Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar pazartesiyi iple çekiyorum dr kontrolüm var kalbim yerine sıgmıyor inşallah güzel haberlerle gelirim dr dan

selam kızlar çok uzun zamandan beri katılamıyordum aranıza.ama bu arada 3 aşılama tecrübem oldu.eşimde ve bende hiç bir sorun yok.aşılamalar tutmadı.sonunda mikroya karar verdik.maddi ve manevi olarak çok yorucu bir süreçti.ama şuan bütün o yorucu günleri unuttum.HAMİLEYİM.......henüz 4 haftalık.bayram öncesi aldık haberi ve müthiş şaşkındık.ilk mikroda tuttu yani.şimdi ayın 18 inde kontrole gideceğim.benim için dua edin kızlar.tek temennim bu hamileliğin sağlıklı bir şekilde devamı ve hayırlısı ile bebişime kavuşmam.
Eşimle öğrenmeye gittiğimizde o kadar tedirgindik ki.kalbimiz yerinden fırlayacaktı sanki.hep pozitif düşünmeye çalıştım ve hep bu sefer olacağına inandırdım kendimi.ama yine insan ne yapacağını bilemiyor beklerken.hayatımızdaki en zor andı sonucu beklemek.inşallah mutluluğumuz daim olur arkadaşlar.

allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.hepiniz için dua edeceğim ve ben hep burda olacağım.sorularınıza yanıt vermek için.size destek olmak için.

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.........

arkadaşım çok sevindim ne güzel bi haber allah kucağına almayı nasip etsin canım

tebrikler canım hoşgeldin aramıza sende a.s.

tebrikler allah eline ayağına kavuştursun...

canım sana bişey sormak istiyorum.benim ilk betama 5 aralıkta bakıldı ve değerim 1000 çıktı.doktor çoğul olabilir dedi.şimdi 18 aralıkta yeniden gideceğim.o zaman belli olurmu çoğul olup olmadığı ve kalp atışları duyulurmu acaba.son adet tarihime göre 5 hafta bitmiş oluyo bugün.öpüyorum.

evet canm büyük olasılıkla belli olur ntabi benim ki gibi sonradan tutunan bir miniğin olmazsa :)))
kısacası 18 aralıkta gittiğinde inşallah kese yada keseleri görürsün. ondan 1 hafta sonra da Allahın izniyel kalp atışlarını duyarsın ..

tebrikler canım :hooray:
Allah sağlıcakla kucağına da alamayı nasip etsin ...

kızlar bayram da geçti tedaviye start verecek arkadaşların / benim bildiğim irem ve multitel / heyecan durumları ve prosedürlerindeki gelişmeler nasıl , raporlar alındı mı ? yada bu hafta tamamlanıyor mu ?
bir bakmışsınız tedaviye başlanmış , yumurta toplama-transfer -5.gün, 10. gün derken güzel haberlerinizi kutluyoruz :içelim:
inşallah .... gelecek o günler de kızlar ..
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

canım sağol inşallah bizde güzel haberler veririz burdan sizlere ben çok heyecanlıydım ama bir ay sonraya atılınca heyecanım gitti çok üzüldüm bir ay sonra başlıyacam tedaviye rapor için herşeyim hazır ilaçlara başlıyacam allah nasip ederse bir ay sonra

her işte vardır bir hayır derler ve o kadar doğru bir söz ki bu kendimden biliyorum . temmuz ayından beri eylülün ilk haftasında gelmesi beklenen reglimle tedaviye başlamak için dr.umla görüşüyordum . temmuzdaki ilk görüşmemde gittiğim merkezdeki dr. histeroskopi istedi . histeroskopi-laparoskopi adetin 8. günü yapılır ve narkoz eşliğinde olur bu işlem . benim o dönem 10 günlük şehir dışında seminerim vardı , tam da regl dönemime denk geldi , mecburen ağustos regline kaldı işlemim . ağustos reglimin ikinci gününden itibaren yapılacak bu işlem için testler - kontroller için hastaneye gittim , çünkü bu işlemi yapacak hast.deki uzm.dr. " laparoskopi de olabilirsin duruma göre " demişti . lap.olursam tedavim en az 2 ay ileri atacaktı ve bu benim hiç de hoşuma gitmemişti , ama hayırlısı ne ise o olsun diyordum .. 15 ağu.ta laparoskopi oldum ve 2 . adetimle tedaviye başlarım en azından derken eşimin anlaştığı şirketin genel müd.lüğü izmir olduğu için , tedaviden sonra da uğraşamam deyip paldır küldür izmire taşındım ramazan bayramı sonrası ve artık bu kez tedavi olurum dediğim ekim reglim sonrası .. bir şeyler beni engelliyor , ben ted.den kaçıyordum 1 senedir şimdiyse ben olmak istedikçe tarih iler atıyor diye hayıflanıyordum ..
şimdi düşünüyorum da iyi ki öyle olmuş .. iyi ki ameliyat olmuşum , memleketim dediğim izmirime taşınmışım ve uğurlu gelmiş bu geçen süreler ve izmir ..
o yüzden canım , hakkaten her şeyin bir doğru zamanı var , umarım senin için de gelecek aydır o zaman ..
çok uzattım , bol sabır , inanç ve şans diliyorum sana ..
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

p.s. bu arada 7 hafta 1 günlük hamileyim

selam kızlar güzel haberlerim var bebegimin kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışını duymaya gidicez allah nasip ederse inanın çok mutluyum şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum dualarınızı benden esirgemeyin kızlar allahım nerde varsa versin rabbim irem nerde acaba hala yok ortalarda

gözün aydın canım hayırlısı olsun dualarımız seninle allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

başakcım çok sevindim senin adına tebrikler yine a.s.
kalp atışlarını 1 hafta - 10 gün sonra da duyarsın aslında , tabi 15 gün sonrası garanti olur . biz 1 aralıkta keseyi gördük , 4 aralıkta başka bir merkezde 2. keseyi de gördük , 12 aralıkta ilk kesenin kalp atışlarını duyduk diğer küçüğün de büyümkte olduğunu gördük, 19 aralıkta kontrolümüz var :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…