inşalla star dust canım benim şimdilik tek bir tane var ama olsun saglıklı olsunda önemli degil sende toptan aileyi tamamlıyorsun işte ne kadar güzel kendine dikkat et canım
kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin
kızlar hu huuuu nerdesiniz yaaaaa irem elif kıssssssss
kızlar bayram da geçti tedaviye start verecek arkadaşların / benim bildiğim irem ve multitel / heyecan durumları ve prosedürlerindeki gelişmeler nasıl , raporlar alındı mı ? yada bu hafta tamamlanıyor mu ?
bir bakmışsınız tedaviye başlanmış , yumurta toplama-transfer -5.gün, 10. gün derken güzel haberlerinizi kutluyoruz :içelim:
inşallah .... gelecek o günler de kızlar ..
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
selam kızlar çok uzun zamandan beri katılamıyordum aranıza.ama bu arada 3 aşılama tecrübem oldu.eşimde ve bende hiç bir sorun yok.aşılamalar tutmadı.sonunda mikroya karar verdik.maddi ve manevi olarak çok yorucu bir süreçti.ama şuan bütün o yorucu günleri unuttum.HAMİLEYİM.......henüz 4 haftalık.bayram öncesi aldık haberi ve müthiş şaşkındık.ilk mikroda tuttu yani.şimdi ayın 18 inde kontrole gideceğim.benim için dua edin kızlar.tek temennim bu hamileliğin sağlıklı bir şekilde devamı ve hayırlısı ile bebişime kavuşmam.
Eşimle öğrenmeye gittiğimizde o kadar tedirgindik ki.kalbimiz yerinden fırlayacaktı sanki.hep pozitif düşünmeye çalıştım ve hep bu sefer olacağına inandırdım kendimi.ama yine insan ne yapacağını bilemiyor beklerken.hayatımızdaki en zor andı sonucu beklemek.inşallah mutluluğumuz daim olur arkadaşlar.
allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.hepiniz için dua edeceğim ve ben hep burda olacağım.sorularınıza yanıt vermek için.size destek olmak için.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.........
Canım ben yine telefon bekliyom yani tedavi için bu sefer hemşireye sordum sağlam olsun diye on onbeş gün içinde başlanacak dedi bu gün onuncu gün beklemedeyim hayırlısı sen ne yaptın ikizmiş allah bağışlasın güselim
evet tatlım , sanırım ikizler :1rolleyes: kaydirigubbakcemile birinin kalp atışlarını duyduk Allaha şükür:Saruboceq: diğeri için de cuma günü gidicez bakalım ..
ilaçlarını aldın mı canım ?
hadi bakalım 15 gün çabucak geçse de başlasan ...
hayırlı olsun şimdiden canım ...
Geldim geldim anacım bizim evde internet yasağı var giren çıkmıyo ondan tartışma çıkyo ondan almıyoz sadece işyerinde valla bende hepinizi çooooooooooooooooook özledim Şeniz nasıl geçti neler yaptınız başak boş durmamış biz tembeliz yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
aaaaa hadi hayırlı olsun duydun demek darısı hepimizin başına arkadaşlarrrrr...........Yok canım ya daha almadım ilaçları tekrar arıycaklar bekliyoz yani tedaviye başlıycaz bu sefer hemşireye sordum on onbeş gün içinde başlanır dedi bekliyoz gamyoncuiremsu
Yok kısss nerde ben yine 3 gün sora adet olcam yaaa yani 1 ay sora başlarım beraberiz hayatımmmmmmmmm
Olur canım ararım bende öle düşünmüştüm sen aldınmı ilaçları
selam kızlarrr nasılsınız bugünnnkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?