Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

amin canımşuna inanıyorumki artık herşeyin vakti ve zamanı varmı allhım herkese nasip etsin saglıkla inşallh kucagıma alırım bebgimi canım

inşalla star dust canım benim şimdilik tek bir tane var ama olsun saglıklı olsunda önemli degil sende toptan aileyi tamamlıyorsun işte ne kadar güzel kendine dikkat et canım

inşalla star dust canım benim şimdilik tek bir tane var ama olsun saglıklı olsunda önemli degil sende toptan aileyi tamamlıyorsun işte ne kadar güzel kendine dikkat et canım

saol canım Şeniz sen de dikkat et kendine ..

kızlar sıkı durun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm bu gece ögrendik hala şoktayım iremmmmm duy sesimi tatlım allah herkese nasip etsin

Kısssssssssssssss seni gidi oyun bozan a a a ne zaman oldu ay canım hayırlı olsun bak sana demiştim senin kendiliğinden olcak diye Şeniz gördünmü çok sevindim canım benim hadi darısı başımıza

kızlar hu huuuu nerdesiniz yaaaaa irem elif kıssssssss

Geldim geldim anacım bizim evde internet yasağı var giren çıkmıyo ondan tartışma çıkyo ondan almıyoz sadece işyerinde valla bende hepinizi çooooooooooooooooook özledim Şeniz nasıl geçti neler yaptınız başak boş durmamış biz tembeliz yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Canım ben yine telefon bekliyom yani tedavi için bu sefer hemşireye sordum sağlam olsun diye on onbeş gün içinde başlanacak dedi bu gün onuncu gün beklemedeyim hayırlısı sen ne yaptın ikizmiş allah bağışlasın güselim

Canım hayırlı uğurlu olsun darısı ben ve burdaki tüm arkadaşlarıma sana bazen sorular sorcaz elbet yardımcı olursan çok seviniriz Şeniz

Kıssssssssssssssslar uyanmadınızmı güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla ben hepinizi çok özledim

evet tatlım , sanırım ikizler :1rolleyes: kaydirigubbakcemile birinin kalp atışlarını duyduk Allaha şükür:Saruboceq: diğeri için de cuma günü gidicez bakalım ..
ilaçlarını aldın mı canım ?
hadi bakalım 15 gün çabucak geçse de başlasan ...
hayırlı olsun şimdiden canım ...

aaaaa hadi hayırlı olsun duydun demek darısı hepimizin başına arkadaşlarrrrr...........Yok canım ya daha almadım ilaçları tekrar arıycaklar bekliyoz yani tedaviye başlıycaz bu sefer hemşireye sordum on onbeş gün içinde başlanır dedi bekliyoz gamyoncuiremsu

hoşgeldin canım bizde seni özledik şükür kavuşturana
evet başak hamile çok sevindik darısı başımızakaydirigubbakcemile2

canım 15 gün sonra sen ara onlar biliyosun unutuyolar hadi hayırlısı sen bizden önce başlıyacan öyle gözüküyosırnaşık şey

Yok kısss nerde ben yine 3 gün sora adet olcam yaaa yani 1 ay sora başlarım beraberiz hayatımmmmmmmmm

Olur canım ararım bende öle düşünmüştüm sen aldınmı ilaçları

yok canım ben ne yapacağımıda tam olarak bilmiyorum şimdi adet olunca gidicem inşallah bi aksilik çıkmazda başlarım hayırlısıyla ama bizde bu şans olduktan sonra yine sarkar diye düşünüyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…