Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Yok be sende arayıp sorcan işte ya sen bu aralar arasana durumunu bildirde ona göre haber verirler sana bence şimdi ara sor hadi bekliyorum seni çünkü senin baya oldu canım be ağlamayan bebeğe meme yok biliyosun

iyiyiz sen nasılsın bebişe iyi bak

iyiyim bende nasıl oluyumarın sağlık ocağına gidip kayıt olucam bu bebeğin takibi içinmiş doktorumuda belirledim bundan sonra tüp bebek merkezi bakmayacak artık kalp atışları duyulduğu için ege hanımı seçtim doktorum o olacam ayın 30 zunda tekrar kontrolüm var

Yok be sende arayıp sorcan işte ya sen bu aralar arasana durumunu bildirde ona göre haber verirler sana bence şimdi ara sor hadi bekliyorum seni çünkü senin baya oldu canım be ağlamayan bebeğe meme yok biliyosun

aradım canım diyolarki adet olunca ara dediler artık benim yeni yıla kaldı inşallah bu yeni yıl bize iyi gelirde bidahaki yıla bebişlerimizle girerizhihoyyyt

teşekkkürler canım Şeniz
ve evet darısı ennn tez vakitte sizlere olsun hayırlısıyla :Saruboceq:
raporun çıktıysa ilaçlarını alabilirsin aslında , çıkmadı mı hala benneyaptımki

aradım canım diyolarki adet olunca ara dediler artık benim yeni yıla kaldı inşallah bu yeni yıl bize iyi gelirde bidahaki yıla bebişlerimizle girerizhihoyyyt

inşallah canım :Saruboceq:
sana rapor işlemleri için mi adet olunca ara dediler , yoksa tedavi için mi ?
bu ilk denemeniz mi multitel ve irem ?
Şeniz

canımcım hayırlısı olsun da bence takiplerini yapacak dr.un tüp bebek dr.olsun . olası komplikasyonları , riskli durumları onlar daha uzm.olduklarından daha çabuk sezip ona göre tedbir alıyor yada yol çiziyorlar . takiplerimi çiğlide ismi lazım değil çok büyük bir hast. kad.doğ.yaptırsam mıı diye gittim, hani bayramda küçük 1 damla kan gelmişti onunla ilgili soru sordum , hangi ilaçları-iğneleri hangi dozda kullanayım diye sordum , bana kendi tüp bebek dr.umun ne önerdiğini sordu , onunla konuşmamı söyledi .progynex dye bir iğne vurulduğumu söylemiştim usg esnasındaittiğimiz gün kalp atışlarını duymak için , giyinip yanına gittiğimde internetten progynexi incelerken gördüm ..
o yüzden sanırım ist.daki dr.umun önerisine uyup irenbe de devam edicem ...

inşallah canım :Saruboceq:
sana rapor işlemleri için mi adet olunca ara dediler , yoksa tedavi için mi ?
bu ilk denemeniz mi multitel ve irem ?
Şeniz

canım bende anlamadım rapor için hiç bi eksik yok dediler adet olunca 2 yada 3 gün gel dediler tedaviye başlıyalım dediler
sence ilaçlaramı başlıyacam
bu benim ilk denemem aşılama falan hiç bi şey yok eş faktörü var sayı az o yüzden doktor direk tüp bebek dedi:uhm:

multitel zannedersem aşılamada oldugu gibi adetin 2 günü vajinal ultrasonla bakıp o gün göbekten ignelere başlanacak ama önceden raporunun çıkması gerkiyor yada gittigin gün alıcaksın raporu reçetende aynı gün yazılıyor yani raporla reçetenin aynı tarih olması gerekir demişti eczacım bana ordan biliyorum poroblem olmassa aynı gün ilaçlarına alıp başlarsın canım inşallah ilk denemde sonuç alırsın

sağol canım inşallah gittiğimde bi sorun olmazda başlarım tedavime zaten adet olunca hemen gitmek istiyorum 3 gün gitmiyecem işimi şansa bırakmak istemiyorum

ben bugün dr a gittim kan sonucunu aldım yarın da saat 9 da dr a göstercem bakalım ne olcak

ben bugün dr a gittim kan sonucunu aldım yarın da saat 9 da dr a göstercem bakalım ne olcak

slm canım iyim ya bi kayboluyon pir kayboluyon ha klava: merak ettim seni kan sonuçlarından anlamıyorum canım yarın merakta bırakmada doktordan gelince haber ver canım:1hug:

tamam canım yarın doktora aşılama istemiyorum dicem bakalım tüp bebeğe geçircekmi

e2 62.8 LH 7.11 FSH 5.39 NASIL KIZLAR BİLEN VARSA YORUMLARMISINIZ

canım LH için bi şey söyeleyemiycem , bilgim yok . FSH n çok çokkkkkkkkk süper , E2 / östrojen / eğer adetin 2.günü bakıldıysa biraz yüksek gibi ama sorun değil tabi , kendi deneyimlerimden biliyorum . E2 için dr.um 50 sınır demişti benim 51 çıkmıştı konrol altında tutmak için doğum kontrol hapı kullanmıştım tedaviye başlamadan önce ..
bunlar benim kendi deneyimlerime göre ve dr.lardan duyduklarıma göre cevaplarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…