iyiyiz sen nasılsın bebişe iyi bak
iyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi bak yiğenimize
Yok be sende arayıp sorcan işte ya sen bu aralar arasana durumunu bildirde ona göre haber verirler sana bence şimdi ara sor hadi bekliyorum seni çünkü senin baya oldu canım be ağlamayan bebeğe meme yok biliyosun
aaaaa hadi hayırlı olsun duydun demek darısı hepimizin başına arkadaşlarrrrr...........Yok canım ya daha almadım ilaçları tekrar arıycaklar bekliyoz yani tedaviye başlıycaz bu sefer hemşireye sordum on onbeş gün içinde başlanır dedi bekliyoz gamyoncuiremsu
aradım canım diyolarki adet olunca ara dediler artık benim yeni yıla kaldı inşallah bu yeni yıl bize iyi gelirde bidahaki yıla bebişlerimizle girerizhihoyyyt
iyiyim bende nasıl oluyumarın sağlık ocağına gidip kayıt olucam bu bebeğin takibi içinmiş doktorumuda belirledim bundan sonra tüp bebek merkezi bakmayacak artık kalp atışları duyulduğu için ege hanımı seçtim doktorum o olacam ayın 30 zunda tekrar kontrolüm var
inşallah canım :Saruboceq:
sana rapor işlemleri için mi adet olunca ara dediler , yoksa tedavi için mi ?
bu ilk denemeniz mi multitel ve irem ?
Şeniz
multitel zannedersem aşılamada oldugu gibi adetin 2 günü vajinal ultrasonla bakıp o gün göbekten ignelere başlanacak ama önceden raporunun çıkması gerkiyor yada gittigin gün alıcaksın raporu reçetende aynı gün yazılıyor yani raporla reçetenin aynı tarih olması gerekir demişti eczacım bana ordan biliyorum poroblem olmassa aynı gün ilaçlarına alıp başlarsın canım inşallah ilk denemde sonuç alırsın
kızlar hu huuuu nerdesiniz yaaaaa irem elif kıssssssss
ben bugün dr a gittim kan sonucunu aldım yarın da saat 9 da dr a göstercem bakalım ne olcak
tamam canım yarın doktora aşılama istemiyorum dicem bakalım tüp bebeğe geçircekmi
e2 62.8 LH 7.11 FSH 5.39 NASIL KIZLAR BİLEN VARSA YORUMLARMISINIZ
e2 62.8 LH 7.11 FSH 5.39 NASIL KIZLAR BİLEN VARSA YORUMLARMISINIZ
tamam canım yarın doktora aşılama istemiyorum dicem bakalım tüp bebeğe geçircekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?