canım LH için bi şey söyeleyemiycem , bilgim yok . FSH n çok çokkkkkkkkk süper , E2 / östrojen / eğer adetin 2.günü bakıldıysa biraz yüksek gibi ama sorun değil tabi , kendi deneyimlerimden biliyorum . E2 için dr.um 50 sınır demişti benim 51 çıkmıştı konrol altında tutmak için doğum kontrol hapı kullanmıştım tedaviye başlamadan önce ..
bunlar benim kendi deneyimlerime göre ve dr.lardan duyduklarıma göre cevaplarım ..
bide bişey sorcam e2 FSH ne ile ilgili
bide bişey sorcam e2 FSH ne ile ilgili
canım e2 rahim zarının kalınlığına bakmak için yapılıyo:lepi:
Slm arkadaşlr dr kıvanç biliciye giden varmı aranızda?
banada doktorum rahim zarı için olduğunu söylemişti canım ya gelde inan şimdiyok be güzelim östrojeni ölçmek için , dr.um söyledi bana yafff a.s rahim zarının kalınlığı ultrasonda görülüyor zaten yerimseniben
şöyle bir şey var ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...yuksek-cikip-tedavisi-yarim-kalan-var-mi.html
daha fazla bilgi için ;
Hormon Tetkikleri,Hormon İncelemeleri,Hormon Profili,Hormon Araştırması,FSH,LH,Östrojen,E2,Progesteron,Prolaktin,Testesteron,DHEAS
yaa sengözlerimebaksanab
banada doktorum rahim zarı için olduğunu söylemişti canım ya gelde inan şimdi
banada doktorum rahim zarı için olduğunu söylemişti canım ya gelde inan şimdi
aradım canım diyolarki adet olunca ara dediler artık benim yeni yıla kaldı inşallah bu yeni yıl bize iyi gelirde bidahaki yıla bebişlerimizle girerizhihoyyyt
teşekkkürler canım Şeniz
ve evet darısı ennn tez vakitte sizlere olsun hayırlısıyla :Saruboceq:
raporun çıktıysa ilaçlarını alabilirsin aslında , çıkmadı mı hala benneyaptımki
inşallah canım :Saruboceq:
sana rapor işlemleri için mi adet olunca ara dediler , yoksa tedavi için mi ?
bu ilk denemeniz mi multitel ve irem ?
Şeniz
canım bende anlamadım rapor için hiç bi eksik yok dediler adet olunca 2 yada 3 gün gel dediler tedaviye başlıyalım dediler
sence ilaçlaramı başlıyacam
bu benim ilk denemem aşılama falan hiç bi şey yok eş faktörü var sayı az o yüzden doktor direk tüp bebek dedi:uhm:
burdayım geldim ne yapıyon
Günaydın canım ya bak gördünmü aynen dediğim gibi iyiki aradın ya senin şey yakın olması lazım benden önce olmuştun ya :dilcikar: neyse 3.gün gittiğinde senin maraton başlar arkandan ben elif :içelim:yetişiriz sana artık sen önden bilgilendir ilaçlar konusunda neler yaptılar falan gibi bizi:içelim::icecream:
Kısssssssssss beni terkmi ettiniz kimse yokmuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kıslarrrrrrrrrrrrrr
burdayız canım terkedermiyiz seni hiç elif hastaneye gitti kan sonuçlarını doktora göstermeye acaba ne dedi ne oldu merak ettim:uhm:
doğru diyon bize aşılama olmazki sperm az ben hiç aşılama falan yapmadım doktor bizim sonucu görünce direk tüp bebek dedi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?