Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

bu testler yapıldığında adetin 7. günüydü

bide bişey sorcam e2 FSH ne ile ilgili

e2 : östrojen değerinin ölçüldüğü test
FSH : yumurtalık kapasitesini gösterir , ne kadar düşükse menopoza o kadar erken girilir denir . ama 10un üzeri alarm , 10 ve en fazla 14e kadar bir şeyler yapılabilir . 15 ve üzeri , hatta 20 için menopoz değeri denir .. yine bunlar dr. yorumlarından aklımda kalanlar ..

canım e2 rahim zarının kalınlığına bakmak için yapılıyo:lepi:

yok be güzelim östrojeni ölçmek için , dr.um söyledi bana yafff a.s rahim zarının kalınlığı ultrasonda görülüyor zaten yerimseniben

şöyle bir şey var ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...yuksek-cikip-tedavisi-yarim-kalan-var-mi.html

daha fazla bilgi için ;
Hormon Tetkikleri,Hormon İncelemeleri,Hormon Profili,Hormon Araştırması,FSH,LH,Östrojen,E2,Progesteron,Prolaktin,Testesteron,DHEAS

yaa sengözlerimebaksanab

banada doktorum rahim zarı için olduğunu söylemişti canım ya gelde inan şimdi

banada doktorum rahim zarı için olduğunu söylemişti canım ya gelde inan şimdi

yok be canım ya sen dr.unu yanlış anladın yadab dr.unda bir yanlışlık var . kime sorarsan sor , e2 testi östrojeni ölçmek için yapılır . için rahat etsin bir gittiğinde yniden sor istersen yerimseniben

aradım canım diyolarki adet olunca ara dediler artık benim yeni yıla kaldı inşallah bu yeni yıl bize iyi gelirde bidahaki yıla bebişlerimizle girerizhihoyyyt

Günaydın canım ya bak gördünmü aynen dediğim gibi iyiki aradın ya senin şey yakın olması lazım benden önce olmuştun ya :dilcikar: neyse 3.gün gittiğinde senin maraton başlar arkandan ben elif :içelim:yetişiriz sana artık sen önden bilgilendir ilaçlar konusunda neler yaptılar falan gibi bizi:içelim::icecream:

teşekkkürler canım Şeniz
ve evet darısı ennn tez vakitte sizlere olsun hayırlısıyla :Saruboceq:
raporun çıktıysa ilaçlarını alabilirsin aslında , çıkmadı mı hala benneyaptımki

Amiiiin canım bizim rapor yumurta toplanırken çıkarmış anca bilen arkadaşların dediğine göre çıkar önünde sonunda ilaçları zaten bildik eczaneden alcaz biz yine hastanenin aramasını bekliyoz bu gün yarın ararlar multişgibi adetin 3.günü gel derler sanırımsengözlerimebaksanab

Evet multişim evet sen başlıyon maratona kuşum 10 gün sorada yumurtanı toplarlar gelsin yumurcaklar:teytey::teytey:

burdayım geldim ne yapıyon

Hatuuuuun kıss nerelere gidyon habersiz bende bu benim gibi bunalımama girdi dedim allah korusun kandan bende anlamıyom güselim kısss senin eşinin miktarı neki acaba sendede problem yoksa bencede aşılamayla zaman harcama derim tüple daha net sonuç yorucu ama ne yapcan aşılmada yorucu ben 1 defa oldum ( -) sonuçlaelaelaelaelae

Valla ben hiç sevmiyom şu aşılama saçmalığını diğer arkadaşlar alınmasın lütfen ben 7 ayımı o saçmalıkla boşa harcamışım yaaa bizim durum belli sperm az kardeşimkaydirigubbakcemile3

Kısssssssssss beni terkmi ettiniz kimse yokmuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kıslarrrrrrrrrrrrrr

canım benim adet ocak 3 tabi geçikmezse
seninki ne zaman hayırlısı olsun canım hangimiz başlarsak anlatırız çünkü senle durumumuz aynı:1hug:

Kısssssssssss beni terkmi ettiniz kimse yokmuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kıslarrrrrrrrrrrrrr

burdayız canım terkedermiyiz seni hiç elif hastaneye gitti kan sonuçlarını doktora göstermeye acaba ne dedi ne oldu merak ettim:uhm:
doğru diyon bize aşılama olmazki sperm az ben hiç aşılama falan yapmadım doktor bizim sonucu görünce direk tüp bebek dedi :bbo:

Meraba fıstık hadi ya işallah güsel sonuçlarla gelir bende merak ediyorum işallah aşılamayla uğraştırmazlarhihoyyyt

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh kardeşim aaaaaaaaaaahkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıaynen doktor bizim raporu görünce aynen tüp bebekl:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…