Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım ne olcak bizim bu halimiz inşallah ilk denememizde tutar geçen eşimle konuşuyoduk bu konu üzerine eşime dedim ya tutmazsa eşimde dediki olsun 3 seneden beri biz onları yan yana getirmek için uğraştık ilk defa birbirine kavuşcaklar sperme yumurta
kısa süreliğine bile olsa içinde onların olması güzel olcak canını falan teselli etti beni

doğru söylemiş eşin canım .. benim eşim de benzer kelimelerle teselli ederdi beni .Allah onları başımızdan eksik etmesin , hep yanımızda olsunlar :Saruboceq:

e o zaman her şey tamamlanmış gibi hihoyyyt
yanlış anlamadıysam bugün yarın reglin de başlayacak , az kaldı azzzzzzz :sm_cool:

ne güzel demiş olsun bi an bile olsa birleşecekler ya Şeniz doğru demiş valla:ecrin_bebek:

doğru söylemiş eşin canım .. benim eşim de benzer kelimelerle teselli ederdi beni .Allah onları başımızdan eksik etmesin , hep yanımızda olsunlar :Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

e o zaman her şey tamamlanmış gibi hihoyyyt
yanlış anlamadıysam bugün yarın reglin de başlayacak , az kaldı azzzzzzz :sm_cool:

YA BEN ÇOOOOK SALAĞIM YAAAAAAAAAA HER AY UMUTLANIYORUM YAAAA SORADA AVCUMU YALIYOOOOOM

ALİMİ KISSSSSSSSSS TESTTTTTTTT

-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

hem merak etme , tedaviye gittiğin ilk gün kanda bakılıyor her bi şeyine , olsa / inşallahhhhhhhh / orada çıkar zaten

iyide daha 2 gün var cumaya denk gelyo hafta sonu kapalı benneyaptımki

inşallah bu ay geçikir sonra test alırsın bi de bakmışızki sende başak gibi hamile kalmışsın ne güzel olur:teytey: (gerçi bizim kendiliğinden olması imkansız ama olsun belki bi mucize olur)

elbette hayır bak geliyo terlik klava: :roflol:

TAMAM ALMICAM
YA VARYA BENDEKİ BU UMUT VARYA ALLAHIM BEN ÖLMEDEN BİTMEZ ARKIDEŞ ACAYİP Bİ ŞEY AMA BEN HEEEEEEEEEEEEEP UMUTLUYUM YAAA:lepi:

BAZEN DİYORUMKİ ŞU UMUDUM BİTSEDE SÜPRİZ YAŞASAM:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Allah hakkaten iyiliğini versin şu dediğine bak . bizim burda boğazımız kuruyor aman umudunuzu eksltmeyin diye , hey yaaaaareeeepppppppiimmmm :roflol:

ayyyyyynen devam , milletin arayıp da bulamadığı şey sende gani gani demekki .. o umudun tedavin boyunca olsun hep Şeniz

inşallah bu ay geçikir sonra test alırsın bi de bakmışızki sende başak gibi hamile kalmışsın ne güzel olur:teytey: (gerçi bizim kendiliğinden olması imkansız ama olsun belki bi mucize olur)

Kıss başağın kocasınınki normal bizim gibi diil anlıycağın mucize olması gerekiyo oda çok zor:bbo:
neyse ya Allah böle kısmet etmiş bize bunları yaşıycakmışız ne yapalım:1hug:a.s.

Kıss başağın kocasınınki normal bizim gibi diil anlıycağın mucize olması gerekiyo oda çok zor:bbo:
neyse ya Allah böle kısmet etmiş bize bunları yaşıycakmışız ne yapalım:1hug:a.s.

bir arkadaşım tedavi için hazırlanıyordu sizin gibi , ama bu ay mı olsun 3-5 ay sonra mı , özelde mi yapsam devlette mi diye diye hep atıyordu tedavi zamanını . eşinde varikosel var ve test sonuçlarına göre bayaa kötüydü durumu , ama bak Allahın işine , en doğalından hamile kaldı :hooray: ve oğlunu kucağına alalı 1 yıl felan oldu sanırım ... böyle ne mucizeler var yıllardır okuduğum , tam tedaviye başlarken hamile kaldığını öğrenenleri mi ararsın , tedavi için gittiği hastanede test için alınan kanda hamile olduğunu öğrenenleri mi

mucizeler hep bizim için yerimseniben
belki tedaviyle belki tedavisiz gelecek mucizelerimiz , Allah nasıl yazdıysa kabulümüz , yeterki sağ salim gelsinler :Saruboceq:

elif canım sen ne yaptın haber vermedin merak ettim seni sonuç nasıl çıktı
ne dedi doktor bilgi verirsen sevinirim hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar elif nerelerde yaaa halen haber yok ne yaptı acaba eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif

slm kızlar nasılsınız bugünhihoyyyt
elifden haber yok yine ya bu kız niye bizi merakta bırakıyoklava:

merhaba
arkadaşlr cumartesiye dr kıvanç biliciye randevualdık.karsıyakada. dua edın emı.bakalım eşimde sperm testı vericek.
dokroa sk varmı dmeiş karsıyaka devlette calışıyomuştahlıller var yapılck demiş.22aralık ta 22. gun oluyor.hanı 21.gund eyapılck testler varmışya belkı onalrı yaptırır dımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…