Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Canım hayırlı olsun tedavin işallah güsel sonuçlar alırsınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.:1hug:

slm kızlar nasılsınız bugünhihoyyyt
elifden haber yok yine ya bu kız niye bizi merakta bırakıyoklava:

geldim burdayım doktora gittik ama sonuçlar 9 da gösteriliyormuş kağıtta 15 yazıyodu bizde 15 de gittik doktorla görüşemedik iki gündürde misafirlerim var giremedim kadınlar kulübüne pazartesi gitcem pazartesi adetin 1. günü olcak şimdi ben aşılama istemiyom desem doktor programı değiştirirmi acaba yoksa geçmi olur

hoşgeldin canım
şimdi pazartesi gidince belki başlarsın diyecem ama sana ordan dosya açtılarmı:uhm:

Kızlar ben adet oldum sabah ama bu gün cuma hastaneyi arasam ne olacakki bi öneriniz varmı ya

Zaten eşim yok denizlide yarında nöbetçi yattı bu ay bizim iş((

Kızlar ben adet oldum sabah ama bu gün cuma hastaneyi arasam ne olacakki bi öneriniz varmı ya

Zaten eşim yok denizlide yarında nöbetçi yattı bu ay bizim iş((

canım ara hastaneyi ya mutlaka hem de , belki yarın bakarlar başlarsın tedavine . zaten en güzeli adetin 2. günü başlanması , ben hiç 3. gün başlayanı duymamıştım. ne kaybedersin , ara bence hemen .. ptesiye kalırsan 4.gün oluyor , o güne kalırsa geç kalmış olursun hiç gitme daha iyi yani .. hadi haber bekliyoruz senden canım ...

kıvanç bılıcı nın adını duydunzumu arkadaşlr yarın ona randevu aldık bızdee

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ya ben ege üniversitesine gidiyorum yani devlet hastanesi özel deil ki hani yarın başlarsın diyosun ya yarın cumartesi haftasonu yani kapalı olmazmı ki

Canım ya ben ege üniversitesine gidiyorum yani devlet hastanesi özel deil ki hani yarın başlarsın diyosun ya yarın cumartesi haftasonu yani kapalı olmazmı ki

biliyorum güzelim , belki öğlene kadar felan çalışıyor olabilirler . sana yapacakları şey ; yumurta hücrelerinin boyunu ve kaç tane olduklarına bakacaklar ve kan alıp hormonlarına bakacaklar . bunu acilde bile yapabilirler eğer vajinal ultrasonları varsa ki üni.hast.vardır , hiç olmadı servis katlarında vardır diye düşünüyorum ... ara bence ne kaybedersin ki , böyle ikilemlerde kalıp olurdu olmazdı diye düşümekten daha iyidir bence ..

Canım aradım adet olduğumuda dedim bu gün yada pazartesi arıycaklarmış dosyama bakılacakmış beklemedeyim şimdi tlf numu yanıbaşıma koydum

iremcim vakit geçirmeden ara hastaneyi onlar her zaman açıklar pazar günleride işleri olursa açıyorlar canım zamanında başla ilaçlarına 1 ay daha erteleme eşinin işi olması önemli degil igneleri sen olacaksın otobüslede gelebilirsin canım

merkezdeğil canım karsıyaka devletteymışbıde karsıyakada iskelenın karsısında muayenesı varmıs.bız muayenehanesıne gidicez yarın eşime bı arkadaşı tavsıye etmış.erkek aklıyla haraektedıcez bukezde bakalım.aslında ben irenbeye dilek aslana giidyordum.
ama ona kaç kec mail attım cvp gelemdı bnde değiştirmk zorunda kaldım
canım ilk defa duydum hangi merkezde acba ?
bir de googleda arattırsaydın belki diğer sitelerden bir şeyler bulabilirsin ..

Canım aradım adet olduğumuda dedim bu gün yada pazartesi arıycaklarmış dosyama bakılacakmış beklemedeyim şimdi tlf numu yanıbaşıma koydum

canım iyi yaptın aramakla bekle ararlar seni inşallah hayırlısıyla başlarsın çünkü bir ay sonraya kalmasın çok zor beklemek

aa ben de k.yakadayım ama dilek hn.a gidiyorum , bir-iki kere kente gittim , ı ıhhh , dilek hn. çok iyi , konusunda uzman , ben sana yine dilek hn.ı önerirrim .maillere cvp yazacak vakti yok ki kadının sabah 9dan akşam 7ye kadar çalışıyor , aralıksız hastası - muayenesi-transferi vs... var .. bence devam et dilek hn.la , mail yerien cepten ulaşmayı deneseydin keşke .. dün bize de dedi " olur ya ulaşamazsanız yine arayın , görürsem ben zaten dönüyorum " dedi , ben de " sms atalım mı ulaşamadığımızda " diye sordum ona da ok dedi .. bence dilek hn.ı bir daha düşün .. erkeklere güvenilmez bence :bbo:

irenbenın ssk ile anlaşamsıda yokyaoyuzden bız değiştrimk istedik ama yınede aklımzdaydı dilek hanım.siz nasıl kalkabılıyomusun maddi acıdan işin içinden ama bıze egrı donmeyınce aslında dediğin gibi ceptende ulaşambılrdık vardır bundada bı hayır ole diyelım artık.

canım biz ayda 2 kere gidicez , biri muayene biri kontrol olacak , muayenede ücret ödüyorsun , zaten hiçbir yer kontrole para almıyor ya . bir de ben em.sandığına bağlıyım , sevkle gittiğimde ayda 100 ytl. ödemiş olucam .. ben de eşim de çalşıyoruz Allaha şükür , kalkarız altından .. ama sana tavsiyem işin ehli olmayan kişilerde ne paranı , ne umudunu hepsinden önemlisi zamanını kaybetme .. çünkü zaman kadın doğurganlığının aleyhine işliyor malesef benneyaptımki

Kızlar yarın 9.30da hastaneye gidyoz tedavim yarın başlıyo hepinizin duasına ihtiyacım var canlarım ne olur dua edin banada hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…