Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Kızlar yarın 9.30da hastaneye gidyoz tedavim yarın başlıyo hepinizin duasına ihtiyacım var canlarım ne olur dua edin banada hepinizi öptüm

ooooooooo süper :lepi:
Allah yardımcın olsun canım , hayırlı ve uğurlu olsun :Saruboceq:
gelişmeleri bildir burdan ok yerimseniben

senın aşılama mı tup bebekmı canım?irenbede mı yaptırdın orda ucret nedkr odedin gercı emeklı sandıgıyla anlaşması vardır dımı hersey gönlunce olsun

senın aşılama mı tup bebekmı canım?irenbede mı yaptırdın orda ucret nedkr odedin gercı emeklı sandıgıyla anlaşması vardır dımı hersey gönlunce olsun

canımm , benim 4. mikro denememde tuttu

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...cizemi-bugun-ogrendik-ki-h-m-i-l-e-y-i-m.html

ist.da umut tüp bebekte denedim . tam deneyeceğim ay izmire taşındık , eşimin iş değişikliği nedeniyle ..iii de oldu , ben yarı izmirli sayılırım , ailem de burada zaten delikafadulden
irenbenin ücretini hiç bilmiyorum , raporun yoksa zaten emekli sandığına bağlı olmanın bi espirisi yok . raporla zaten ilaçları indirimli alabiliyorsun , ben hiç bir tedavimde tedavi indirimi almadım devletten . iii ki ÇİDER varmış a.s. onun sayesinde tedavilerimde indirim aldım ..

Son düzenleme:
kız irem yarın izmiremi geliyrsun bacımmmmm bakarsın bende gelirim yanına ama saat 9.30 demişsin ama bu saattemi olcan hastanede yoksa evdenmi çıkıcan bilseydim keşkem neyse sabah yazarsan gelirim belki

hoşgeldin canım
şimdi pazartesi gidince belki başlarsın diyecem ama sana ordan dosya açtılarmı:uhm:

hayır dosya açılmadı amagozlem kağıdı verdiler orda COH+IUI ile gebe kalamazsa his planlanacak yazıyor aşılamayı atlarsak yanı histereskopi yapılacakbu ayın sonu tüp bebek ocağın sonunda yapılır dosya açmak uzun sürüyormu hem bana niye dosya açmadılar yada açtılarda benmi bilmiyorum

saat 2derandevumuz var bıızmde dualrınızıbeklıyorumbkalım ne diycek sonucu yazarım sizee gercı bızde eşiminde tahlıl vermesi gerkyorda karıısk bı durum yani

hadi kızlar haber verin bize meraktan çatlıycam bumuyani dr ne dedi canım iremmmmm kız yanına gelecektim benim tansiyonlar tavana fırlamış durumda çarpıntı yapıyor başımı kaldıramıyorum 15 10 olmuş ebe şok oldu

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar doktor su iç demiştiya. Suyumu içtim guzelguzel.sonra eşim geldı çıktık yola,benım sıkıntıdan korkudan tuvaletım geldi :)yolda durduk tuvalete girdim :)
sonra tekrardan başladım su içmeye hehe çok komık olduya ama allahtan doktor bişi dmedi sıkısıksın dedi,
kurtajdan sonra tahlıl yapılması gerkmış niye olmuş diye,ama bize yapılmamıştı haftaya pazartesiye gel hastaneey yaptırlaım tahlılleridedi.sonrasında başka tahlıller varmış yapılck onalrı özleden yaptırckmış hastanede yapıyomuş ama 8ay sonraya gun veriyolar dedi.beklemye egrk tabı okadr.ve en sonda rahım filmi dedi zor ve sıkıntılı olanı en sona sakladık dedi.eşimdende tahlıl istedi.odayaptırck haftaya pazartesi sonrasında göturcez artık nezman çıkarsa sonuçlar

inşallah ütn tetlerden filmlerden geçer not alırsını canım yerimseniben
peki sizden karyotip inceleme testi istemedi mi , daha nce yaptırdınız mı ?
sen ve eşinde alına kanlarda gelerinize bakılan test ve defalaca denemesine rağmen olumlu sonuç alamayan yada tekrarlayan dşüklerde istenilen bir test . aslında tedavilerin en başında istense daha iyi olr . eğer çiftlerden brinden ble test sonucu istendik çıkmazsa ola yine çifte oluyor .. farkında olmadan defalarca deniyorsun , bir türlü olumlu sou alamıyorsun yada 1-2 dşüğün oluyor onra dr.lar " dr bir de karyotipinize bakalım " diyorla , o zamana kadar yapılan masraflar , yitirilen umutlar , yaşaılan yıkımlar ve hepsnden önemlii geçen zaman çiftlerin yanına kar kalıyor

canım benım dusükten sonra bı patoloji sonucu,
hanı guatıra falan bakılan varsa polıstıkover varmı diye bakıyorlarya o bide smear testı alındı canım bide genl hormon testleri işte.onlar yapıldı.biz aslıtedavıye yenı yenı başladık sayılır

sen bilirsin canım ama eğer 1 ay beklerim tedavimi sora da yaparım dersen o dediğim testi de yaptırın , yada dr.una sorsana diğer gittiğinde bu testi yaptıralım mı die .. tedaviye yeni başladık derke dşüğün üzerinden ne kadar zaman geçti ?

20ay gectı canım dusukten sonra :)
ama bızım durum bırazkarısık oldu.kurtajdn sonra eşim ameliyat oldu 1yıl kanamalarım duzene girmedi temmuz 20087de yara dondurttum.zatn kanamam varkn gebelık sansım çok dusuktu.enson temmuzda gittik doktora

eşine de sana da geçmiş olun .. benim eşim de ameliyat olmştu , varkosel ..
bu dr.u naıl buldun ilk görüşme-muayene için ..

çok iyiyidi canım.cunku dilek hanımdan başka gittiğim dokotrlar hep kendılerı için bişiler yaptı
dilek hanım yarayı farkettı ve tedavı ettı.burdagittiğimbi doktor yaar varken ilşki sırasında kanamam varken ctlatma tedavısı yaptı 2ay boşuboşuna hormn aldım.bi diğeri kanaman bizden kaynklanmıyor eşindendir deid çıktı işin içinden diğerlerinihiçanlatmayayım :)
buda yapabılrdı bı sorun yok iğneye başla ilaça başla diye ama once su tahlılleir yaptıralım eşinde tahlıl versın ole göruselım dedi

Kızlar yarın 9.30da hastaneye gidyoz tedavim yarın başlıyo hepinizin duasına ihtiyacım var canlarım ne olur dua edin banada hepinizi öptüm

canım çooooook sevindim:sm_cool:
inşallah güzel haberlerle gelirsinhadi bakalım aramızda ilk önce sen başladın anlatırsın bizeŞeniz

yok canım dosya hemen açılıyo sadece içini dolduruyolar yani eksik evrakları istiyolar senden
histereskopi için gün aldınmı
doktorla görüştünmü ne diyo durumun için canım

Kızlar meraba bentlf dan giriyom internete şimdi bunlar merak ederler dedim iki dakikalığına girdim canım dün hastanedeydik işte şükür herşey yolunda gitti ilaçlarıda aldık geldik Gonol_f 1050 verdiler çarşambaya kadar vurulucam bide citrotide diye bi iğne hepsinin enjektörü var onuda çarşamba gidcez ya yumurta takibi için yanımızda götürücez bide eşten hafta içi sperm örneği istiyolar mikrop varmı içinde diye akşam altıya çeyrek kala ilk iğnemi olcam darısı hepinizin başına hemen başlarsınız işallh hekesi çok öptüm..............

Kız Başak valla sen varya dokuzbuçukta hastanede olcaz dedik ya keşke gelseydin valla iyi olurdu görürdüm seni canım sen hamilesin kıs bana duanı eksik etme ben ne zaman girerim tekrar bilmiom çünkü salıda izmir gidebiliriz eşim sperm vercek ya çarşambada benim takibim var enkısa zaman görüşmek üzere ......
ÖZLEYİN BENİ ANACIM :))))))))))))))

oh sevindim irem valla gelecektim dedim ya tansiyon tavan yapmış benim bende dr arıyorum kendime yumurta takibi için geldiginde gelirim belki bende oraya pasta götürmem gerk malum bebek olunca götürüyorlar gerçi benimki dogal yolla oldu ama olsun ne de olsa çok emekleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…