Kızlar yarın 9.30da hastaneye gidyoz tedavim yarın başlıyo hepinizin duasına ihtiyacım var canlarım ne olur dua edin banada hepinizi öptüm
Kızlar yarın 9.30da hastaneye gidyoz tedavim yarın başlıyo hepinizin duasına ihtiyacım var canlarım ne olur dua edin banada hepinizi öptüm
canım biz ayda 2 kere gidicez , biri muayene biri kontrol olacak , muayenede ücret ödüyorsun , zaten hiçbir yer kontrole para almıyor ya . bir de ben em.sandığına bağlıyım , sevkle gittiğimde ayda 100 ytl. ödemiş olucam .. ben de eşim de çalşıyoruz Allaha şükür , kalkarız altından .. ama sana tavsiyem işin ehli olmayan kişilerde ne paranı , ne umudunu hepsinden önemlisi zamanını kaybetme .. çünkü zaman kadın doğurganlığının aleyhine işliyor malesef benneyaptımki
senın aşılama mı tup bebekmı canım?irenbede mı yaptırdın orda ucret nedkr odedin gercı emeklı sandıgıyla anlaşması vardır dımı hersey gönlunce olsun
hoşgeldin canım
şimdi pazartesi gidince belki başlarsın diyecem ama sana ordan dosya açtılarmı:uhm:
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar doktor su iç demiştiya. Suyumu içtim guzelguzel.sonra eşim geldı çıktık yola,benım sıkıntıdan korkudan tuvaletım geldi :)yolda durduk tuvalete girdim :)
sonra tekrardan başladım su içmeye hehe çok komık olduya ama allahtan doktor bişi dmedi sıkısıksın dedi,
kurtajdan sonra tahlıl yapılması gerkmış niye olmuş diye,ama bize yapılmamıştı haftaya pazartesiye gel hastaneey yaptırlaım tahlılleridedi.sonrasında başka tahlıller varmış yapılck onalrı özleden yaptırckmış hastanede yapıyomuş ama 8ay sonraya gun veriyolar dedi.beklemye egrk tabı okadr.ve en sonda rahım filmi dedi zor ve sıkıntılı olanı en sona sakladık dedi.eşimdende tahlıl istedi.odayaptırck haftaya pazartesi sonrasında göturcez artık nezman çıkarsa sonuçlar
canım benım dusükten sonra bı patoloji sonucu,
hanı guatıra falan bakılan varsa polıstıkover varmı diye bakıyorlarya o bide smear testı alındı canım bide genl hormon testleri işte.onlar yapıldı.biz aslıtedavıye yenı yenı başladık sayılır
sen bilirsin canım ama eğer 1 ay beklerim tedavimi sora da yaparım dersen o dediğim testi de yaptırın , yada dr.una sorsana diğer gittiğinde bu testi yaptıralım mı die .. Tedaviye yeni başladık derke dşüğün üzerinden ne kadar zaman geçti ?
20ay gectı canım dusukten sonra :)
ama bızım durum bırazkarısık oldu.kurtajdn sonra eşim ameliyat oldu 1yıl kanamalarım duzene girmedi temmuz 20087de yara dondurttum.zatn kanamam varkn gebelık sansım çok dusuktu.enson temmuzda gittik doktora
hayır dosya açılmadı amagozlem kağıdı verdiler orda COH+IUI ile gebe kalamazsa his planlanacak yazıyor aşılamayı atlarsak yanı histereskopi yapılacakbu ayın sonu tüp bebek ocağın sonunda yapılır dosya açmak uzun sürüyormu hem bana niye dosya açmadılar yada açtılarda benmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?