Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

yok canım dosya hemen açılıyo sadece içini dolduruyolar yani eksik evrakları istiyolar senden
histereskopi için gün aldınmı
doktorla görüştünmü ne diyo durumun için canım

hayır görüşmedim işte pazartesi daha tahlil sonucunu göstercem bakalım ne olcak yarın yazarım sana

canım çok sevindim tedavine başlamışsın hayırlısı olsun :dance:

başak canım nasılsın tansiyonun nasıl oldu iyi bak kendine :1hug: ne yaptın doktora gitcektin nasıl geçti sırnaşık şey

elifcim sen ne yaptın inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan canım
irem yok herhalde perşembeye kadar girmez sanırım girsede sorsak ne yaptı diye merak ettim sırnaşık şey

kızlar ya benim kocam çok tembel bi kalkamadı sabah doktora gidelim bu gün adet oldum randevu aldım yarın saat 9 30 da gitcem bakalım ne olcak biz bu tembellikle daha kan sonucunu gösteremedik doktora hadi hayırlısı

ya bizimki tüp bebekten vaz geçti verecek olan allah diyor o verdikten sonra aşılamaylada olur diyor moralim bozuldu biraz

kızlar ya benim kocam çok tembel bi kalkamadı sabah doktora gidelim bu gün adet oldum randevu aldım yarın saat 9 30 da gitcem bakalım ne olcak biz bu tembellikle daha kan sonucunu gösteremedik doktora hadi hayırlısı

canım kocalarımıza bakarsın oooooo çok bekleriz benimkide öyle yapıyo çok sinir oluyorumklava:
yarın muayene eder seni doktor seninkide bi dahaki aya kaldı herhalde ama inşallah yarın sende başlarsın tedaviye hihoyyyt

ya bizimki tüp bebekten vaz geçti verecek olan allah diyor o verdikten sonra aşılamaylada olur diyor moralim bozuldu biraz

canım niye öyle düşünüyo eşin sperm azsa aşılamada vakit kaybetmeye gerek yok bence en iyisi tüp bebek yarın bi doktorla görüş bakalım ne diyecek sana o ne önercek tüpmü yoksa aşılamamıfisfisfis

benim bugün adetin 1. günü doktor beni muyene etmişti zaten eğer aşılama olursa tedaviye başlarız heralde

aşılamadan önce histereskopi yaptırmak istiyorum artık bakalım ne olacak belkide doktorla konuşup tüp bebek isterim sonrada benimkine doktor öyle dedi derim sonuçta arada 1milyar bile fark yok niye boşuna uğraşayımki

doğru söylüyosun bencede aşılamayla uğraşma hakkında hayırlısı canım yarın bi görüş bakalım ne diyecek bülent hoca

bülent bey nasıl biri sinirlimi ben aşılama istemiyorum deyince kızarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…