yok canım dosya hemen açılıyo sadece içini dolduruyolar yani eksik evrakları istiyolar senden
histereskopi için gün aldınmı
doktorla görüştünmü ne diyo durumun için canım
Kızlar meraba bentlf dan giriyom internete şimdi bunlar merak ederler dedim iki dakikalığına girdim canım dün hastanedeydik işte şükür herşey yolunda gitti ilaçlarıda aldık geldik Gonol_f 1050 verdiler çarşambaya kadar vurulucam bide citrotide diye bi iğne hepsinin enjektörü var onuda çarşamba gidcez ya yumurta takibi için yanımızda götürücez bide eşten hafta içi sperm örneği istiyolar mikrop varmı içinde diye akşam altıya çeyrek kala ilk iğnemi olcam darısı hepinizin başına hemen başlarsınız işallh hekesi çok öptüm..............
Kız Başak valla sen varya dokuzbuçukta hastanede olcaz dedik ya keşke gelseydin valla iyi olurdu görürdüm seni canım sen hamilesin kıs bana duanı eksik etme ben ne zaman girerim tekrar bilmiom çünkü salıda izmir gidebiliriz eşim sperm vercek ya çarşambada benim takibim var enkısa zaman görüşmek üzere ......
ÖZLEYİN BENİ ANACIM :))))))))))))))
Kızlar meraba bentlf dan giriyom internete şimdi bunlar merak ederler dedim iki dakikalığına girdim canım dün hastanedeydik işte şükür herşey yolunda gitti ilaçlarıda aldık geldik Gonol_f 1050 verdiler çarşambaya kadar vurulucam bide citrotide diye bi iğne hepsinin enjektörü var onuda çarşamba gidcez ya yumurta takibi için yanımızda götürücez bide eşten hafta içi sperm örneği istiyolar mikrop varmı içinde diye akşam altıya çeyrek kala ilk iğnemi olcam darısı hepinizin başına hemen başlarsınız işallh hekesi çok öptüm..............
hayırlı olsun tedaviye başlamışsın allah gönlüne göre verir inşallah hemen hamile kalırsın
multi sen ne yaptın başladınmı tedaviye doktor ne dedi
kızlar ya benim kocam çok tembel bi kalkamadı sabah doktora gidelim bu gün adet oldum randevu aldım yarın saat 9 30 da gitcem bakalım ne olcak biz bu tembellikle daha kan sonucunu gösteremedik doktora hadi hayırlısı
ya bizimki tüp bebekten vaz geçti verecek olan allah diyor o verdikten sonra aşılamaylada olur diyor moralim bozuldu biraz
aşılamadan önce histereskopi yaptırmak istiyorum artık bakalım ne olacak belkide doktorla konuşup tüp bebek isterim sonrada benimkine doktor öyle dedi derim sonuçta arada 1milyar bile fark yok niye boşuna uğraşayımki
bülent bey nasıl biri sinirlimi ben aşılama istemiyorum deyince kızarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?