ben kıvanç biliciden memnun kaldım kızlar haftaya pazartesi tahlıller varmış yapılck onları yaptırck hastanede eşimde tahlıl vercek eşimin tahlılı iyi çıkarsa sorun yok olur diyo dualrınızı beklıyoruzz
multitel sen ilk defamı tedavi olacaksın yani daha önce aşılama vs. uygulandımı hiç
Merhaba arkadaslar,
Ben de Erol Beyin hastasıyım. Yaz dönemi boyunca 3 defa aşılama yaptık ama tutmadı, son ikisinde kimyasal gebelik oluştu,hcg degerim 48 çıkmıştı. Şimdi bir süredir tüp bebek için doktorun beni aramasını bekliyorum. 1 ay içinde 4 defa muayenehanesini aradım, erol bey'le görüşüp size dönücez diyorlar ama geri dönmüyorlar. Söylediklerine göre raporlar artık özel hastanelerde(şifa'da) geçmiyormuş, bu konuda beni yönlendireceklermiş. Ben de sinirlenmeye başladım,beklemekten zaten sinirlerim bozuluyor. Dün akşam da aradım muayenehaneyi, erol bey muayenede biz size dönelim dediler,yine aramadılar. Diyorum ki artık kendim Ege Üniversitesi'ne gidip Erol Bey'den bağımsız başvurayım tüp bebek tedavisine. Erol Bey'in hastası olup benimle aynı durumda olan var mı aranızda? Yardıma ihtiyacım var.
bu arada hamile kalan arkadaslari gonulden kutluyorum.bize cok buyuk moral oluyor,allah hepimize gostersin o gunleri..
Canım meraba ben ege üniversitesinde tedavi oluyorum sormak istediğin bi şey varsa seve seve yardımcı oluruma.s.
merhaba İrem naz,
Erol Bey'in muayenehanesindekilere çok sinirlendiğim için onları bi daha aramadan direk ege Üniversitesi'ne gitmeyi düşünüyorum yarın falan. Ege Üniv.de çalışıyorum zaten ben, yakın sayılırım hastaneye. Yalnız özel hastane olmadığı için ilgi nasıl olur bilemiyorum ama zaten Tüp bebek tedavisini raporsuz şifada yaptırmak için masrafları karşılayamayız. Ege'de yaptırmak maddi açıdan biraz daha iyi herhalde. Ege Hn.a muayeneye gelirim diye düşünüyorum. Gerçi Erol Bey de Ege'de bulunuyor sabahları ama muayenehanesindeki sekreterlerin ilgisizliğinden Erol bey'den de soğudum son günlerde.
Sen tedavinin ne aşamasındasın? Şimdiden başarılar, iyi şanslar diliyorum,allah yardımcımız olsun. Ege Hn.dan memnun musun, Ege'dekilerin ilgileri nasıl genel olarak? Bir de en çok şu yumurta toplama işinden acayip korkuyorum. Gerçi hsg çektirdiğimde anestezisiz çok canım yanmıştı ama sanırım yumurta toplama işlemi hsg'den daha acılı bi işlem. Neyse..her şeye katlanmaya razıyım.. :)
Kız tüple hamile kalanlar bi uyanamadınız beeee bişe sorcam size özel mesajdan ...zaten soruda çoooooooook özel
HIMM BIZE SÖYLENMEZMİİİ hihoyyyt:teselli:
Kızlar herkese günaydın eşim yalnız gittti sperm vermeye bende işe geldim bu gün 3. iğnemi olcam dün çok acıdı ya valla gözümden yaş geldi eşim bu gün ben yaparım sana diyo ona yaptırcam sizler nasılsınız bakimmmmmmmmmm
Kız tüple hamile kalanlar bi uyanamadınız beeee bişe sorcam size özel mesajdan ...zaten soruda çoooooooook özel
canım bize sor bak kıskandım valla bizi attın hemen delikafadulden
Hiiiiiiiiiii kısss canım benim kuuuuşum kıs ben seni ve sizleri atabilirmiyim aşkolsun tamam sorcam sana belki bilyosundur ama özelden yazcam hadi bekliyom cevabını:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?