canım şimdi sana sadece gonal f mi verdiler hergün 1 tane mi iğne vuruyon kendine
Evet canım gono-f verdiler 300 ünite her gün 4-6 arası göbekten vuruluyom bide yarın gitcez ya yanımızda citrotide diye bi iğne var onuda götürcez heralde orda yapcaklar onuda
canım başka verceklermi acaba iğne ilaç falan bide bunlar ne kadar tuttu ücreti
bulent bey sinirliymiş meğer 3. aşılama kalktı deyince kım söylediyse git o yapsın dedi bir güzel azarladı beni o yüzden tüpe geçemedik aşılama yapıyoruz
multi kız bişey sorcam ben her gittiğimde ödeme yapıyorum takip sırasında kaç kere muayene ediyor 8 i geçiyormu
bide salı günü tekrar gitcem randevu almıcammı
canım hayırlısı olsun inşallah bu aşılama hayırlıdırda hamile kalırsın bidaha ki sefere denemek zorunda kalmazsın
gerçekten sinirlimiymiş ben hiç görmedim ve düşünemiyom onu sinirliyken
bu gün çocukları hastaydı o yüzdendir belkide ama normal bi şekilde konuşurken birden öyle dedi
iki kere gittim ikisindede 120 ytl verdim aşılama allahtan fazla değil 250 ytl ilaçlarımda var zaten bi arkadaştan almıştım 1050 lik gonal f 350 ytl ye mal oldu doktor her seferinde para almıyorsa fazla tutmıcak gibi
bu arada yarın yumurta toplama işlemin varmış hadi hayırlısı canım inşallah iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?