Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Canım benim yok yasak hemşire ilaçları elimize tutuşturdu yasak dedi tedaviyi etkilemesin diye

canım şimdi sana sadece gonal f mi verdiler hergün 1 tane mi iğne vuruyon kendine

Evet canım gono-f verdiler 300 ünite her gün 4-6 arası göbekten vuruluyom bide yarın gitcez ya yanımızda citrotide diye bi iğne var onuda götürcez heralde orda yapcaklar onuda

Evet canım gono-f verdiler 300 ünite her gün 4-6 arası göbekten vuruluyom bide yarın gitcez ya yanımızda citrotide diye bi iğne var onuda götürcez heralde orda yapcaklar onuda

canım başka verceklermi acaba iğne ilaç falan bide bunlar ne kadar tuttu ücreti

canım başka verceklermi acaba iğne ilaç falan bide bunlar ne kadar tuttu ücreti

Canım valla bilmiom şimdilik bunları verdiler yarın bakalım nediycekler yazarım ben sana merak etme hııı eşim raporuda almış raporda çıkmış anlıycağın valla daha eczaneye bi şe vermedik sağolsun eczacım çok yardımı dokundu inan hastaneye kadar getirdi ilaçları sağolsun tedavi sonu veririz artık yada sorarım ona göre

kızlar bende bu gün aşılama için tedaviye başladım 75 ünite gonal f vuruyorum dua edin bana

bulent bey sinirliymiş meğer 3. aşılama kalktı deyince kım söylediyse git o yapsın dedi bir güzel azarladı beni o yüzden tüpe geçemedik aşılama yapıyoruz

multi kız bişey sorcam ben her gittiğimde ödeme yapıyorum takip sırasında kaç kere muayene ediyor 8 i geçiyormu

bulent bey sinirliymiş meğer 3. aşılama kalktı deyince kım söylediyse git o yapsın dedi bir güzel azarladı beni o yüzden tüpe geçemedik aşılama yapıyoruz

canım hayırlısı olsun inşallah bu aşılama hayırlıdırda hamile kalırsın bidaha ki sefere denemek zorunda kalmazsın
gerçekten sinirlimiymiş ben hiç görmedim ve düşünemiyom onu sinirliyken

multi kız bişey sorcam ben her gittiğimde ödeme yapıyorum takip sırasında kaç kere muayene ediyor 8 i geçiyormu

canım beni 2 kere muayene etti ama takip sırasında vermiyon diye biliyorum çünkü 10 günü geçince ödüyon diye biliyom
şimdiye kadar kaç kere verdin ücret

canım hayırlısı olsun inşallah bu aşılama hayırlıdırda hamile kalırsın bidaha ki sefere denemek zorunda kalmazsın
gerçekten sinirlimiymiş ben hiç görmedim ve düşünemiyom onu sinirliyken

bu gün çocukları hastaydı o yüzdendir belkide ama normal bi şekilde konuşurken birden öyle dedi

iki kere gittim ikisindede 120 ytl verdim aşılama allahtan fazla değil 250 ytl ilaçlarımda var zaten bi arkadaştan almıştım 1050 lik gonal f 350 ytl ye mal oldu doktor her seferinde para almıyorsa fazla tutmıcak gibi

adetim bitsin zaten dua lara başlıcam çok güzel dualar var mesela birinin anlamı allahım senin tarafından hayırlı evlatlar nasıp eyle sen duaları işitip icap edensin gibi aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum bide bunlar peygamber dualarıymış kuran da geçiyor bi kitapçık aldım orda yazıyor çok güzel dualar var

iki kere gittim ikisindede 120 ytl verdim aşılama allahtan fazla değil 250 ytl ilaçlarımda var zaten bi arkadaştan almıştım 1050 lik gonal f 350 ytl ye mal oldu doktor her seferinde para almıyorsa fazla tutmıcak gibi

kaç gün kullancan iğneleri bide farklı galiba aşılama

bu arada yarın yumurta toplama işlemin varmış hadi hayırlısı canım inşallah iyi geçer

canım teşekkür ederim bitti şükür bu gün yumurta toplama işlemi biraz sancı yapıyo ve azda zorluyo :) yarın yumurtaların durumları için arayıp bilgi verecekler ve transfer günü belli olacak sanırım. sende başlayacakmışsın bu tedaviye anladıgım kadarı ile inşallah herşey gönlünce olur. canım hala bi yer bulamadıysan ben şifa yı ve erol beyi tavsiye ederim.evet çok yogun oldukları için belki istedigin ilğiyi göremiyorsun doktorundan ama dr.un başarı oranı çok yüksek ve mikroenjeksiyon tüp bebek uygulamasını türkiyeye getiren kişidir erol bey mikroenjeksiyonu ilk uygulayan dr. erol bey yani. şifada ilği alaka iyi çok temiz bi hastane ve erol beyin ekibi de hastayla yakından ilgileniyor.ben herşey dahil 4.300.00 ytl harcadım. aklına takılan bişey olursa seve seve cevaplarım. eger bi kaç dr. dan fikir ve fiyat almak istersen ege tüp bebek merkezinde erdal bey var ve ilk görüşme ücretsiz elindeki yapılan tesleride götürürsen onlarada bakıp degerlendirme yapıyo ve orada rapor geçiyor bilgin olsun. rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin

günaydın kızlar irem canım eşin test sonucunu almışmı nasıl umarım sorun yoktur birde kontrole ne zaman geleceksin beni hep igneye başladıgımın 5 günü çagırıyorlardı sonra 2 günde 1 gidiyordum senin için biraz zor olacak onca yolu gidip gelmek ama sonucunu aldıktan sonra önemli olmasa gerek

merhaba kızlar,
erol beyle dün görüştüm, tüp bebeğe başlıyoruz. ilk adetinde ara dediler, muayene sonucuna göre bir engel yoksa hemen başlayacağız..çok heyecanlandım akşam.. allahım inşallah herşey yolunda gider..

merhaba,yarın kontroller için 9 eylüldeyim,kimblir belki aynı dönemde tedavileri devam eden arkadaşlar varsa,yarın oralarda olursunuz tanımasak bile birbirimizi hocanın kapısında beraber bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…