canım teşekkür ederim bitti şükür bu gün yumurta toplama işlemi biraz sancı yapıyo ve azda zorluyo :) yarın yumurtaların durumları için arayıp bilgi verecekler ve transfer günü belli olacak sanırım. sende başlayacakmışsın bu tedaviye anladıgım kadarı ile inşallah herşey gönlünce olur. canım hala bi yer bulamadıysan ben şifa yı ve erol beyi tavsiye ederim.evet çok yogun oldukları için belki istedigin ilğiyi göremiyorsun doktorundan ama dr.un başarı oranı çok yüksek ve mikroenjeksiyon tüp bebek uygulamasını türkiyeye getiren kişidir erol bey mikroenjeksiyonu ilk uygulayan dr. erol bey yani. şifada ilği alaka iyi çok temiz bi hastane ve erol beyin ekibi de hastayla yakından ilgileniyor.ben herşey dahil 4.300.00 ytl harcadım. aklına takılan bişey olursa seve seve cevaplarım. eger bi kaç dr. dan fikir ve fiyat almak istersen ege tüp bebek merkezinde erdal bey var ve ilk görüşme ücretsiz elindeki yapılan tesleride götürürsen onlarada bakıp degerlendirme yapıyo ve orada rapor geçiyor bilgin olsun. rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin
merhaba kızlar,
erol beyle dün görüştüm, tüp bebeğe başlıyoruz. ilk adetinde ara dediler, muayene sonucuna göre bir engel yoksa hemen başlayacağız..çok heyecanlandım akşam.. allahım inşallah herşey yolunda gider..
merhaba,yarın kontroller için 9 eylüldeyim,kimblir belki aynı dönemde tedavileri devam eden arkadaşlar varsa,yarın oralarda olursunuz tanımasak bile birbirimizi hocanın kapısında beraber bekleriz...
canım hayırlısı olsun kaç tane yumurta toplandıbenim şuan doktorum belli dokuz eylül bülent bey gidiyorum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim erol beyi bende duymuştum ama araştırma fırsatım olmadan bülnet beyde kara verdik artık hakkımda inşallah hayırlısı olur burası
meraba canım sen hangi aşamadasın
ben bu ay başlıyacaktım bayram araya girince başlayamadım
ocakta başlıyacam tedaviye orda inşallah karşılaşırız :1hug:
Ben ganol_f ile başladım,pzt.günü cetrotide ilave oldu,şu an yumurtaların olgunlaşması aşamasındayız,sanırım yarın yumurta toplama için gün kararlaştırılacak.Bu sefer kısa protokol uygulandığı için gelişmeleri tam bilemiyorum.
merhaba kızlar,
erol beyle dün görüştüm, tüp bebeğe başlıyoruz. ilk adetinde ara dediler, muayene sonucuna göre bir engel yoksa hemen başlayacağız..çok heyecanlandım akşam.. allahım inşallah herşey yolunda gider..
bende dün saat 9 ile 14 arası ordaydım belki görmüşüzdür birbirimizi
multi yengenin ismi ne tarif ettiğin gibi bir bayanla biraz sohbet ettik belkide yengendir 2. tüp bebek tedavisine başlıcaktı galiba
kader canım evet onunda ikinci tüp bebek denemesi
merhaba canım,
biz telefonla görüştük erol beyin muayenehanesiyle dün, 1 aydır haber bekliyorum,en sonunda dün bi sonuca bağladık. sen dün muayenehanesinde miydin, ege'de miydin?
tamam işte yengenle biraz sohbet ettik heralde bir sorun olmadığı halde cocuk olmuyormuş kot pantolon giymişti yanyana oturuyorduk
tamam işte yengenle biraz sohbet ettik heralde bir sorun olmadığı halde cocuk olmuyormuş kot pantolon giymişti yanyana oturuyorduk
sen ne yaptın ne zaman adet olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?