Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

tedaviye yeni başlayacak tüm arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum inşallah herşey gönlünüzce olur. rabbim hepimizin yüzünü gülürdürsün hayırlısı ile...

canım hayırlısı olsun kaç tane yumurta toplandı benim şuan doktorum belli dokuz eylül bülent bey gidiyorum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim erol beyi bende duymuştum ama araştırma fırsatım olmadan bülnet beyde kara verdik artık hakkımda inşallah hayırlısı olur burası

meraba hayırlısı olsun
herşey gönlünce olsun rabbim gönlüne göre versin canım:Saruboceq:

merhaba,yarın kontroller için 9 eylüldeyim,kimblir belki aynı dönemde tedavileri devam eden arkadaşlar varsa,yarın oralarda olursunuz tanımasak bile birbirimizi hocanın kapısında beraber bekleriz...

meraba canım sen hangi aşamadasın
ben bu ay başlıyacaktım bayram araya girince başlayamadım
ocakta başlıyacam tedaviye orda inşallah karşılaşırız :1hug:

Teşekkürler canım 13 tane yumurta toplandı ama bakalım bu gün haber bekliyorum hepsi sağlıklımı degil mi diye. seninde tedavin hayırlı olsun bülent beyde iyi bir doktormuş ben araştırmıştım bülent gülekli degil mi ? inşallah rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımızın sonucu birde bir olur bi kerede tutunur bebişlerimiz bizlere

meraba canım sen hangi aşamadasın
ben bu ay başlıyacaktım bayram araya girince başlayamadım
ocakta başlıyacam tedaviye orda inşallah karşılaşırız :1hug:

Ben ganol_f ile başladım,pzt.günü cetrotide ilave oldu,şu an yumurtaların olgunlaşması aşamasındayız,sanırım yarın yumurta toplama için gün kararlaştırılacak.Bu sefer kısa protokol uygulandığı için gelişmeleri tam bilemiyorum.

bülent bey mi doktorun kaçıncı denemen 9 eylülde canım

bende dün saat 9 ile 14 arası ordaydım belki görmüşüzdür birbirimizi

multi yengenin ismi ne tarif ettiğin gibi bir bayanla biraz sohbet ettik belkide yengendir 2. tüp bebek tedavisine başlıcaktı galiba

bende dün saat 9 ile 14 arası ordaydım belki görmüşüzdür birbirimizi

merhaba canım,
biz telefonla görüştük erol beyin muayenehanesiyle dün, 1 aydır haber bekliyorum,en sonunda dün bi sonuca bağladık. sen dün muayenehanesinde miydin, ege'de miydin?

tamam işte yengenle biraz sohbet ettik heralde bir sorun olmadığı halde cocuk olmuyormuş kot pantolon giymişti yanyana oturuyorduk

canım senin şimdi nasıl gidiyo
iğnelere devam sanırım 2. gün oldu bugün
kaç gün daha vurulcan

salıya kadar 75 ünite vuruncam salı günü utrasyona gircem bakalım kaç gün dicek doktor

ben aynı zamanda başlarız diye düşündüm ama ben biraz sabırsız çıktım heralde

Son düzenleme:
bizde biraz sonra kayın validemlere gitcez içim çok kötü sanki insan içine çıkmak istemiyorum eve kapatmak istiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…