Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

bizde biraz sonra kayın validemlere gitcez içim çok kötü sanki insan içine çıkmak istemiyorum eve kapatmak istiyorum kendimi

canım öyle düşünme ne güzel bak başladın tedavine hayırlısı olsun pozitif ol rahat ol ki sonucun güzel olsun Şeniz

ben ocak 3 ü bekliyom ozaman adet olursam arıyacam hastaneyi bakalım
canım sana sormuşmuydum bilmiyom ama sorduysam kusura bakma çünkü unuttum sizde sorun neydi canım:asigim:

be plikistikover hastasıyım eşiminde sipermleri % 50 hızlı ileri hareket % 25 yavaş ileri hareket yani % 75 ama aşılama günü ne oluyosa artık sitrestenmi bilinmez %10 hızlı %10 da yavaş çıktı morfoloji de normalsperm % 2

Son düzenleme:
dışarı çıkmak istemememin sebebi herkes hamile biri var 2 aylık evli 2 aylık hamile benden sonra evlenenlerin hepsi hamile gittiğim her ortamda bu konu açılıyo konuşmak istemiyorum birisi hamile denince herkes suratıma bakıyo ne tepki verceğimi görmek için buda zoruma gidiyo allahtan kayınvalidem çok iyi gelinimin canı sağolsun çocuk olsada olmasada bizim gelinimiz bizim için bişey değişmez diyor susturuyor herkezi kendi annemler desen komşular kendi aralarında kaynıyor yoksen elife inat çocuk sevdin yok sen bunu yaptın bunlarda kulağıma gelince üzülüyorum ben annesinden daha çok seviyorum çocuğu hiç aklıma gelmiyo böyle şeyler yani anlıcağınız bu tedavi sırasında bi burada içimi döküyorum kimseyle konuşamıyorum

Son düzenleme:

canım ben de aynı sorunları yaşıyorum benden sonra kim evlendiyse hepsi hamile bebişleri var ne yapcan buda bizim kaderimiz hayırlısını istemekten başka çare yok canım :1hug:

günaydın kızlar iremcim izinemi ayrıldın canım nasul gidiyor igneni kendin yapabiliyormusun?ben 1 hafta boyunca hemşireye yaptırdım sonra bir cesaretle kendim batırdım igneyi kızmda bastı dügmesine sonra hep ana kız yaptık sadece biranlık cesaret istiyor sadece

Kızlar meraba ne o öle bunalım falan elifçim valla yakışmıyo şimdi sırasımı tamda tedaviye başlamışsın kim ne derse desin multişim senin içinde geçerli kimseyi kafanıza takmayın sadece güzel tokalarını takın emi güseller ..........

Bana gelince başakcım hayır ayrılmadım henüz yarın hastaneye yatış yapcam benim 7 tane yumurtam olmuş kızlar sanırım pazartesi salı toplancak anestezi istediğimi söledim hemşireye onu not etti yumurtalarım dün 17 -14 mm olmuş bu gün iğnemi olcam yine birazdan eşim gelir CİTRODİTE diye bi iğne önce sadece GONOL-F 1050 vurulyodum akşamları 3 gün sorada işte citrotideye sabah hastanede başlandı benden böle heryerim delik deşik kolum morardı kan alırlarken BANA DUA EDİN YARINDAN SORA görüşmemiz zor hastaneye yatcam çünkü transferden sorada izin alcam yılllık yada rapor alırım ama ben bi yolunu bulur size haber veririm canlarım ne olur dua edin bana

iremcim maşşallah kız 7 tane yumurtanmı oldu çok güzel valla süper benim sadece 2 tane olmuştu ilk ayda kız üçüz hatta dördüz oluyormuş toptan aile tamamlanır enişteye fazla mesai yolları görünür o zaman allah hayırlısını versin canım tam olarak ne zaman toplanacak yumurtaların günü bellimi pazartesi yada salı demişsin ama

canım niye böyle erken oldu bide niye yatıyon hastaneye kafamçokkarıştı

canım niye böyle erken oldu bide niye yatıyon hastaneye kafamçokkarıştı

Canım toplancak ya ondan yatırcaklar heralde bide ben anestezi istedim heralde ondan yatırcaklar...Ya yeterli olgunluğa eriştide ondan erken değil her gün ultrasonla bakılyo dün bazıları 17-14 arasında olmuş iğneyede devam zaten 18 mm olunca toplanyo biliyosun yani vakit tamam

canım ne güzel fazla iğne kullanmadın ondan dedim 1 hafta kullandın sanırım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoz canım seni özliyeceğiz
bizi merakta bırakmaŞeniz

kaydirigubbakcemile5irem kız çok güzel 7 yumurta başağında dediği gibi aile toptan tamamlanmasın olurya üçüz dördüz benim içimden geçen allah sana ikiz versin biri kız biri oğlan hayırlı sağlıklı nur topu gibi amiiiinkaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ne güzel fazla iğne kullanmadın ondan dedim 1 hafta kullandın sanırım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoz canım seni özliyeceğiz
bizi merakta bırakmaŞeniz

Evet canım evet 1 hafta kullandım ben de hiç sorun yok ondan canım yeterli geldi sanırım
Bende sizi çok özliycem kısss ağlatcan şimdi beni pazartesi salı unutmayın beni ne olur dua edin yumurta toplama ve anesteziden aceyip tırsyoooom
Kıııs ben sizi bırakırmıyımcanım benim kuşumm ya varya ağlattın sonun da üzülme hem sevinç hem şaşkınlık şu anda yaşadıklarım çok öpüyorum canım bi dahaki girişte sende böle yumurta toplancak falan der heyecan yaparsın işallah

Canım benim işallah Allahım seni duysun bana ve sana multişime ve bütün arkadaşlara hepimize nerde varsa versin hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olura.s.

Canım benim işallah Allahım seni duysun bana ve sana multişime ve bütün arkadaşlara hepimize nerde varsa versin hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olura.s.

İrem naz, dualarımız seninle, allah yardımcın olsun..
Çok duygulandım ben de yazdıklarınızı okuyunca, inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur bir an önce..sadece biraz daha sabır..
anesteziden hiç korkma.. ben geçen sene laparoskopiyle her iki yumurtalığımdan kist aldırmıştım Ege'de.. yaklaşık 1,5 saat sürmüştü ameliyat, anesteziyi de ilk kez aldım hayatımda. korkudan titreye titreye girmiştim ameliyat odasına sonra birden bi hemşire beni uyandırdı, gayet güzel uyandım, sadece çok uykun oluyor ve de uyuyorsun zaten sürekli.. başka da bi yan etkisi olmadı bende..yumurta toplamada ekstra bi de ağrı oluyormuş uyanınca biraz ama biz ne ağrılara alışığız kadın olarak.
herşey yolunda gidecek inşallah..
ben de hastalanmayı bekliyorum, iğnelere başlayacağım,sonra benim de yumurtalarım toplanacak..bakalım neler olacak..

iremm salı günü izmirde hastanede olucam bende telefonun varda bana özelden yaz orda olduğumda uğrayım bende sana yataklı servise gelirim kız kaydirigubbakcemile5

izmirliarkadaşlar,izmirde tedavi görnler inşallah bebeklerinize kavuşursunuz.ben de izmirdeyim.selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…