bizde biraz sonra kayın validemlere gitcez içim çok kötü sanki insan içine çıkmak istemiyorum eve kapatmak istiyorum kendimi
bülent bey mi doktorun kaçıncı denemen 9 eylülde canım
ben ocak 3 ü bekliyom ozaman adet olursam arıyacam hastaneyi bakalım
canım sana sormuşmuydum bilmiyom ama sorduysam kusura bakma çünkü unuttum sizde sorun neydi canım:asigim:
dışarı çıkmak istemememin sebebi herkes hamile biri var 2 aylık evli 2 aylık hamile benden sonra evlenenlerin hepsi hamile gittiğim her ortamda bu konu açılıyo konuşmak istemiyorum birisi hamile denince herkes suratıma bakıyo ne tepki verceğimi görmek için buda zoruma gidiyo allahtan kayınvalidem çok iyi gelinimin canı sağolsun çocuk olsada olmasada bizim gelinimiz bizim için bişey değişmez diyor susturuyor herkezi kendi annemler desen komşular kendi aralarında kaynıyor yoksen elife inat çocuk sevdin yok sen bunu yaptın bunlarda kulağıma gelince üzülüyorum ben annesinden daha çok seviyorum çocuğu hiç aklıma gelmiyo böyle şeyler yani anlıcağınız bu tedavi sırasında bi burada içimi döküyorum kimseyle konuşamıyorum
Kızlar meraba ne o öle bunalım falan elifçim valla yakışmıyo şimdi sırasımı tamda tedaviye başlamışsın kim ne derse desin multişim senin içinde geçerli kimseyi kafanıza takmayın sadece güzel tokalarını takın emi güseller ..........
Bana gelince başakcım hayır ayrılmadım henüz yarın hastaneye yatış yapcam benim 7 tane yumurtam olmuş kızlar sanırım pazartesi salı toplancak anestezi istediğimi söledim hemşireye onu not etti yumurtalarım dün 17 -14 mm olmuş bu gün iğnemi olcam yine birazdan eşim gelir CİTRODİTE diye bi iğne önce sadece GONOL-F 1050 vurulyodum akşamları 3 gün sorada işte citrotideye sabah hastanede başlandı benden böle heryerim delik deşik kolum morardı kan alırlarken BANA DUA EDİN YARINDAN SORA görüşmemiz zor hastaneye yatcam çünkü transferden sorada izin alcam yılllık yada rapor alırım ama ben bi yolunu bulur size haber veririm canlarım ne olur dua edin bana
canım niye böyle erken oldu bide niye yatıyon hastaneye kafamçokkarıştı
Canım toplancak ya ondan yatırcaklar heralde bide ben anestezi istedim heralde ondan yatırcaklar...Ya yeterli olgunluğa eriştide ondan erken değil her gün ultrasonla bakılyo dün bazıları 17-14 arasında olmuş iğneyede devam zaten 18 mm olunca toplanyo biliyosun yani vakit tamam
canım ne güzel fazla iğne kullanmadın ondan dedim 1 hafta kullandın sanırım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoz canım seni özliyeceğiz
bizi merakta bırakmaŞeniz
kaydirigubbakcemile5irem kız çok güzel 7 yumurta başağında dediği gibi aile toptan tamamlanmasın olurya üçüz dördüz benim içimden geçen allah sana ikiz versin biri kız biri oğlan hayırlı sağlıklı nur topu gibi amiiiinkaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım benim işallah Allahım seni duysun bana ve sana multişime ve bütün arkadaşlara hepimize nerde varsa versin hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?