Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

elif kıssss nerelerdesin nasıl gidiyo tedavin delikafadulden

ne yapim kız yarın doktora gitcem günleri sayıyorum bakalım yumoşlar ne alemde ne kadar büyümüş kızlar bilmiyorum ama ben çok sakinim hiç heycan yok sanki tedaviye başlamamış gibiyim hayırdır inşallah normalde böyle olmaz çok heycanlanırım ama şimdi heycan yok yarın doktordan gelince yazarım gelişmeleri

hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel canım
:uhm: kaçıncı günün desin

slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?

merhaba arkadaşlar

ben de tüp bebek ile hamile kaldım sizi en iyi anlayanlardan biri olarak...
yeni yılın size sağlık mutluluk vee bebiş getirmesi dileklerimle sevgiyle kalın...

kızlaaar şişşşşşşşşşşşşşşşt ben geldim
tek kuzum var teyzeleri ama ben yinede umutluyum siz ne yaptınız ayrıca yumurta toplamayı anestesizisiz yaptırdım aferim bana dimi kıssss

eve geldik hep yatoyorum neyse tam yemek vakti girdim galiba........
bi sürü ilaç var iğne falan hadi hepinizi çooooooooooooook öptüm

iremcim geçmiş olsun canım seni ziyarete gelemedim tatlım benim tansiyon tavanlarda geziyor bir türlü düşmek bilmiyor 15 10 larda geziyor
senin 7tane yumurtan toplanmadımı canım birtanesimi döllendi olsun annesi sana sıkıca tutunsunda önemli olan o kendine dikkat et çamışır sermek için kollarını kaldırma biryerlere uzanma sen şimdi dünyanın en kıymetli varlıgını taşıyorsun haddim olmayarak söylüyorum ama tedbirli davranmaktan yanayım her zaman

eve geldik hep yatoyorum neyse tam yemek vakti girdim galiba........
bi sürü ilaç var iğne falan hadi hepinizi çooooooooooooook öptüm

kuzuummm hayırlı olsunn çoktan beri girmiyodum sanırım tek bebişin var olsun sana sımsıkı tutunur o merak etme ayy dua edicem tatlım yaa nolur beni gelişmelerden haberdar et seni ok öpüyorumkaydirigubbakcemile5delikafadulden

tek kuzum var teyzeleri ama ben yinede umutluyum siz ne yaptınız ayrıca yumurta toplamayı anestesizisiz yaptırdım aferim bana dimi kıssss

iremcimm senin için bu gece dua edicemm :Saruboceq: multinel senide unutmuş değilim senin içinde söz :) kız çok dolaşma sen pc başında git yat da tutunsun bebişin sana inşallahhh güzel haberlerinide alıcaz canım a.s.

canımmmmm tek kuzun mu var olsun canım umudunu yitirme o annesine sımsıkı tutuncak
kendine dikkat et yat dinlen başka bişey yapma güzel haberler verirsin inşallah dualarım seninle :Saruboceq:

kızlar ben tlfdan giriyorum o yüzden fazla yazamıyorum umut verdiğiniz için hepinizi çok öpüyorum

yaa benim sizlere 1 sorum var sevtap bebişkocum özlem hanginiz cevap verirse crinino jel 3 gündür artık çok açık renk kanlı geyo ama çok az sizde oldumu ya korkuyorum böle nokta gibi

irem jelin dışarı çamur gibi gelmesi normal ama kanlı geliyorsa bi telefonla görüş hemşire yada doktorlardan biriyle sen trasfer olalı kaç gün oldu canım a.s.

merhaba arkadaşlar
irem naz inşalklah güzel haberler alırsın canım crinone için de bence de dr unla konuşmalısın aklında bişey kalmasın umarm bişey yoktur içini ferah tut canım
bebişko bebişler nasıl seni gördüğüme çok sevindim arada bakıyorduım ama seni göremiyordum nasıl gidiyo hamişlik umarım herşey yolundadır canım

arkadaşlar benim yumoşlar 12 mm di cuma günü 10 mm nasıl oluyo küçülüyomu benim yumoşlar yoksa başkamı bu daktor hiç aramıyo bi bakıyo ilk gördüğü yumurtayı ölçüp bırakıyo diğerinede bakması gerekmiyormu ne kadar olmuş bide benim ilaçlarımda az kaldı cuma günü10 mm di yumoş salıya kadar ilaç yetcek ama sizce 18 mm olurmu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…