arkadaşlar benim yumoşlar 12 mm di cuma günü 10 mm nasıl oluyo küçülüyomu benim yumoşlar yoksa başkamı bu daktor hiç aramıyo bi bakıyo ilk gördüğü yumurtayı ölçüp bırakıyo diğerinede bakması gerekmiyormu ne kadar olmuş bide benim ilaçlarımda az kaldı cuma günü10 mm di yumoş salıya kadar ilaç yetcek ama sizce 18 mm olurmu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
canım bi bilgim yok biliyosun ama morelini bozma
bide kaç gün oldu iğne vurulalı doktor daha ne kadar süre kullan dedi
yengemin bugün yumoşları toplandı pazartesi günü transferi olur inşallah
KIZLAR
kızlar aranızda beni tanıyan vardır herhalde mayıs 2008 İZMİR İRENBEDE üçüz sonra indirgeyerek ikiz bebeklere hamiş kaldım. 33+1 26 aralaık 2008 sezeryanla bebeklerimi dünyaya getirdim daha erken oldukları için kuvezdeler ama gelişimde ve doğum sonrası bir kötü dururm olmadı sadece geri kalan haftaları tamamalamak için kuveze alındılr 1870şer gr doğdular haftalarına göre çok iyiyler dr NURETTİN BEY VE SONER bey İRENBEYE teşşekkür ediyorum .Çünkü beni 3 saat boyunca izmire gelinceye kadar kendi arabası takip etti.( izmir dışında tururyorum).Ayrıca geceleri sorumluluk hissesi ile diğer takip dr soner bey de daima gözetimde bulundurdu.Bebeklerim yani oğullarım gayet iyiyler kilo alıyorlar dr larımda takipte reklam yada yönlendirme yapmak istemiyorum.Lütfen yalnış anlamayın.
doğum biraz benim son üç günde iyiyim diye kendimi yormama da bağlı , lütfen 30 haftadan sonra çoğul gebelik yaşayan tüm anneler dikkatli olun kendinizi yormayın.Riskli hareketlerden kaçının... dr unuzuz dinleyinnnnnn......
Doğumnun nasıl başladığını ve diğer mevzuları yazmak istemiyorum .Topun ağızına kadar ben ve bebeklerim geldik.Dikkatsizliğim işte neyse .
Tüm umutla bekleyen anneler hayat devam ediyor mutlu haberlerinizi okuyorum.Umutsuzluk bu durumda olan tüm bizim gibi kadınlar için en tehlikeli duygu vazgeçmeyin asla yıkılmayın direnin 5 yıılık bir direnme ve sebepsiz infet. durumu benimki her olumsuzluktan sonra yeniden canlandı içimde umut çiceklerim açtı ve bebeklerime kavuşturdu.Darısı hepinizin başına ve rabbim HEPİMİZİN yardımcısı olsun.
umut çiceklerini sizlere dağıtarak hepinizi öpüyorum.
multicim sagol canım bebişim üzmüyor beni teyzesi sadece şuana kadar 3 kilo vermişim iştahsızlık devam ediyor aradada migde bulantısı var cuma günü kalp atışınıda aldı ebe bebeginiz canlanmış dedi şimdilik böyle canım
KIZLAR
kızlar aranızda beni tanıyan vardır herhalde mayıs 2008 İZMİR İRENBEDE üçüz sonra indirgeyerek ikiz bebeklere hamiş kaldım. 33+1 26 aralaık 2008 sezeryanla bebeklerimi dünyaya getirdim daha erken oldukları için kuvezdeler ama gelişimde ve doğum sonrası bir kötü dururm olmadı sadece geri kalan haftaları tamamalamak için kuveze alındılr 1870şer gr doğdular haftalarına göre çok iyiyler dr NURETTİN BEY VE SONER bey İRENBEYE teşşekkür ediyorum .Çünkü beni 3 saat boyunca izmire gelinceye kadar kendi arabası takip etti.( izmir dışında tururyorum).Ayrıca geceleri sorumluluk hissesi ile diğer takip dr soner bey de daima gözetimde bulundurdu.Bebeklerim yani oğullarım gayet iyiyler kilo alıyorlar dr larımda takipte reklam yada yönlendirme yapmak istemiyorum.Lütfen yalnış anlamayın.
doğum biraz benim son üç günde iyiyim diye kendimi yormama da bağlı , lütfen 30 haftadan sonra çoğul gebelik yaşayan tüm anneler dikkatli olun kendinizi yormayın.Riskli hareketlerden kaçının... dr unuzuz dinleyinnnnnn......
Doğumnun nasıl başladığını ve diğer mevzuları yazmak istemiyorum .Topun ağızına kadar ben ve bebeklerim geldik.Dikkatsizliğim işte neyse .
Tüm umutla bekleyen anneler hayat devam ediyor mutlu haberlerinizi okuyorum.Umutsuzluk bu durumda olan tüm bizim gibi kadınlar için en tehlikeli duygu vazgeçmeyin asla yıkılmayın direnin 5 yıılık bir direnme ve sebepsiz infet. durumu benimki her olumsuzluktan sonra yeniden canlandı içimde umut çiceklerim açtı ve bebeklerime kavuşturdu.Darısı hepinizin başına ve rabbim HEPİMİZİN yardımcısı olsun.
umut çiceklerini sizlere dağıtarak hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar
irem naz inşalklah güzel haberler alırsın canım crinone için de bence de dr unla konuşmalısın aklında bişey kalmasın umarm bişey yoktur içini ferah tut canım
bebişko bebişler nasıl seni gördüğüme çok sevindim arada bakıyorduım ama seni göremiyordum nasıl gidiyo hamişlik umarım herşey yolundadır canım
elificim siteden bulamadınmı ilaç benim bildigim monegon gonal f müdavini bir igne sen bilirsin ama bence dr degiştir derim neden insanları böyle zor durumlara sokarlar anlamadım seninle konuştugum gibi ignem elimde yok ama vajinal jeller var aklında olsun ihtiyacın olursa hiçbir karşılık beklemeden sana ulaştırırım yeterki gelsin bebegin canım
multi hiç sesin soluğun çıkmıyo bugün nerdesin sen daha adet olmadınmı canım benim biraz canım sıkkın zaten aşılamaya güvenmiyorum formalite 3. aşılamayı yapıyoduk tüpe geçmek için ama ilaç yetmedi 600 küsür bi daha ilaç parası vercem heralde aslında tedavi sonrası ilacı kalan olsaydı belli bir ücretle alırdım ama hayırlısı artık yengen ne yaptı test günü ne zaman onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?