Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım bi bilgim yok biliyosun ama morelini bozma
bide kaç gün oldu iğne vurulalı doktor daha ne kadar süre kullan dedi
yengemin bugün yumoşları toplandı pazartesi günü transferi olur inşallah

canım dr işine akıl erdiremiyorum benimde aşılamada 2 tane dedi sonra biri büyüyor sadece ona odaklandım dedi çok üzüldüm en son başka dr baktı tam 3 tane olmuşlar büyümedi degigide kocaman olmuştu ugraşmıyorlar işte dikkatli inceleseler ölürler sanki neyse sen canını sıkma

sağolun arkadaşlar bana destek olduğunuz için ama en çok ilaçlar yetmicek diye üzülüyorum inşallah yeter

canım bi bilgim yok biliyosun ama morelini bozma
bide kaç gün oldu iğne vurulalı doktor daha ne kadar süre kullan dedi
yengemin bugün yumoşları toplandı pazartesi günü transferi olur inşallah

yengen adına sevindim inşallah sağlıcakla bebeklerini kucağına alır

kızlar napıyonuz irem inşallah iyisindir
başakcım bebişin nasıl annesini üzüyomu

elifcim sen ne yaptın daha devammı ilaçlara ben daha beklemedeyim

KIZLAR

kızlar aranızda beni tanıyan vardır herhalde mayıs 2008 İZMİR İRENBEDE üçüz sonra indirgeyerek ikiz bebeklere hamiş kaldım. 33+1 26 aralaık 2008 sezeryanla bebeklerimi dünyaya getirdim daha erken oldukları için kuvezdeler ama gelişimde ve doğum sonrası bir kötü dururm olmadı sadece geri kalan haftaları tamamalamak için kuveze alındılr 1870şer gr doğdular haftalarına göre çok iyiyler dr NURETTİN BEY VE SONER bey İRENBEYE teşşekkür ediyorum .Çünkü beni 3 saat boyunca izmire gelinceye kadar kendi arabası takip etti.( izmir dışında tururyorum).Ayrıca geceleri sorumluluk hissesi ile diğer takip dr soner bey de daima gözetimde bulundurdu.Bebeklerim yani oğullarım gayet iyiyler kilo alıyorlar dr larımda takipte reklam yada yönlendirme yapmak istemiyorum.Lütfen yalnış anlamayın.

doğum biraz benim son üç günde iyiyim diye kendimi yormama da bağlı , lütfen 30 haftadan sonra çoğul gebelik yaşayan tüm anneler dikkatli olun kendinizi yormayın.Riskli hareketlerden kaçının... dr unuzuz dinleyinnnnnn......
Doğumnun nasıl başladığını ve diğer mevzuları yazmak istemiyorum .Topun ağızına kadar ben ve bebeklerim geldik.Dikkatsizliğim işte neyse .

Tüm umutla bekleyen anneler hayat devam ediyor mutlu haberlerinizi okuyorum.Umutsuzluk bu durumda olan tüm bizim gibi kadınlar için en tehlikeli duygu vazgeçmeyin asla yıkılmayın direnin 5 yıılık bir direnme ve sebepsiz infet. durumu benimki her olumsuzluktan sonra yeniden canlandı içimde umut çiceklerim açtı ve bebeklerime kavuşturdu.Darısı hepinizin başına ve rabbim HEPİMİZİN yardımcısı olsun.

umut çiceklerini sizlere dağıtarak hepinizi öpüyorum.

multicim sagol canım bebişim üzmüyor beni teyzesi sadece şuana kadar 3 kilo vermişim iştahsızlık devam ediyor aradada migde bulantısı var cuma günü kalp atışınıda aldı ebe bebeginiz canlanmış dedi şimdilik böyle canım

aktüelcim valla sana çok bakındım forumlarda...doğumun için...bizim tatlılar erkenden gelmişler...çok sevindim çok...Rabbim sizi ayırmasın hiç...mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:

canım dikkat et kendine bebeğinede
sevindim iyi olmanıza allah bu duyguları bize de tattırır inşallah:Saruboceq:

gözün aydın canım bebişlerine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına:Saruboceq:

merhaba canımcım aslında giriyorum siteye ama bize ait bir konu olmadığı için yazacak bişi bulamıyorum anca böle izmir başlığına giriyorum ben ve bebeklerim çok iiz bugün cinsiyetlerine bakıcaz çok merak ediyorum ama allaha çok şükür sağlıkları gayet ii çok hareketliler içimde takla atıyolar sürekli..senin nasıl gidiyo tatlım bebişimiz ve sen nasılsın umarım herşey yolundadır karnın büyüdümü?çok kocaman öptümhihoyyytdelikafadulden

iremcim tatlım benim sakın panik yapma bence dru nu ara sor ama benden koyu renkte jel geri geliyodu buda çok normal demişti erol bey ha bide şunuda demişti hafif te olsa biraz kan gelebilir sakın panikleme tahrişten ötürü olabilir ama sen yinede druna sor bitanem hadi haberlerini bekliyorm çok öptüm

arkadaşlar artan ilaçlarınız varmı benim ilaçlarım yetmedi 900 ünite lazım lütfen kalan ilaçlarınızı belli bir ücret karşılığı alabilirim

başakcım cesaretimi toplayıp doktoru aradım menegon olmaz dedi doktordan biraz korkuyorum heralde neden diyemedim

multi hiç sesin soluğun çıkmıyo bugün nerdesin sen daha adet olmadınmı canım benim biraz canım sıkkın zaten aşılamaya güvenmiyorum formalite 3. aşılamayı yapıyoduk tüpe geçmek için ama ilaç yetmedi 600 küsür bi daha ilaç parası vercem heralde aslında tedavi sonrası ilacı kalan olsaydı belli bir ücretle alırdım ama hayırlısı artık yengen ne yaptı test günü ne zaman onun

elificim siteden bulamadınmı ilaç benim bildigim monegon gonal f müdavini bir igne sen bilirsin ama bence dr degiştir derim neden insanları böyle zor durumlara sokarlar anlamadım seninle konuştugum gibi ignem elimde yok ama vajinal jeller var aklında olsun ihtiyacın olursa hiçbir karşılık beklemeden sana ulaştırırım yeterki gelsin bebegin canım

çok teşekkür ederim allah razı olsun canım

canım neden doktordan korkuyon ki sor bence herşeyi sna kızınca sende cevap ver benim başıma gelmedi daha böyle bi olay ama gelirse cevabını da veririm
daha adet olmadım yine geçikti beklemedeyim
canım benim olsaydı elimde ilaçım verirdim sana ama biliyosunki yok

elifcim yengemin transferi oldu pazartesi şimdi yatıyo test günü 18 inde inşallah güzel sonuç alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…