iremcim geçmiş olsun canım seni ziyarete gelemedim tatlım benim tansiyon tavanlarda geziyor bir türlü düşmek bilmiyor 15 10 larda geziyor
senin 7tane yumurtan toplanmadımı canım birtanesimi döllendi olsun annesi sana sıkıca tutunsunda önemli olan o kendine dikkat et çamışır sermek için kollarını kaldırma biryerlere uzanma sen şimdi dünyanın en kıymetli varlıgını taşıyorsun haddim olmayarak söylüyorum ama tedbirli davranmaktan yanayım her zaman
Salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonuç
kuzuummm hayırlı olsunn çoktan beri girmiyodum sanırım tek bebişin var olsun sana sımsıkı tutunur o merak etme ayy dua edicem tatlım yaa nolur beni gelişmelerden haberdar et seni ok öpüyorumkaydirigubbakcemile5delikafadulden
canımmmmm tek kuzun mu var olsun canım umudunu yitirme o annesine sımsıkı tutuncak
kendine dikkat et yat dinlen başka bişey yapma güzel haberler verirsin inşallah dualarım seninle :Saruboceq:
bnde perş gunu rahım fılmı cektırdım arkadaşlr 1tane tahlılımiz kaldı artık.haftaya da onu yaptırcaz ondna sonrada tedavıye başlıycaz galıba artık nasıl bıtedavı yapcaksa.yumurta takıbımı yapar kıbılemıyorum çok sukur sımdıye kdr hersey guzelçıktı benımde eşiminde tahlılleirnde bı sorun çıkmadı elhamdulılllah
Hayırlı olsun canım ne güzel her şeyiniz güzel çıkmış kıss senin belki kendiliğinden olur :1hug:
ahh canım bnım ahh agzından bal damlıyor.doktorda kendılınden olur gözuyle bakıyor galıba.ilk gebelıgım eşimin 4mılyon sperm ı varken olmuştu.şimdi 45mılyon spermı bndede bı sorun yoksa kendılıgınden olacagını duusnuyoruz
AAaaaa inanmıyorum gerçekten 4 milyonlamı hamile kaldın valla mucizenin ta kendisi olmuş niye düşük olduki kısss senin olur demedi deme:içelim:a.s.[/QUOT
10ay falan korunduk bız temuuzdu evlılık yıldonumunz mayısat korunmayı bıraktık oay kaşıntı oldu bnde şifaya kndı doktoruma gıtıık.o cocuk istıyomusun dedi.evt dedik yenı bıraktık korunmayı dedik hemn eşimdn tahlıl istedı sonuca göre bu spnuçla çocuk olmaz tup bbek merkezındn yardım alın dedi pat diye noldugumuz anlamadn kendımızı ege unıv tup bebk merklezınde bulduk dosyamız acıldı,
sonra tup bek için eşme bana tahlıl yapmaya başladılar bıyıgın tahlıl yaptıalr temmuzdan eylule kdr eylullde bn işe başladım oyuzden tahlıllerımz yarım kaldı bzıde oluruna bırakalım dedik.ögretmenlık aypıyordum ozmn şubat tatılınde tekrardan bŞLARIZ TEDAVİYE DEDİK.ŞUBAT 8DI REGL GUNUM 12SUBATTA HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDIM.SONARSINDA DUŞUKOLDU İŞTE.SONARSINDA GİTİİĞİMZ BI DOKTOR EŞİMDNE YINE TAHLIL İSTEDİ EŞİMİN USTUNE EGILDIK EŞİM AMELIYAT OLDU GECEN YIL EKIMDE.1YILDA 40MILYIN İLERLEM OLMUŞ.OYUZDEN ŞANSIMIZN DAHA YUKSEK OLDUGUNU DUSUNUYORUZ.4MİLYONKEN GEBELIKOLDUYSA ŞİMDİ HAYLIHAYLİ OLACKTIR TABIKI ÖNCE RABBIM MUSADE EDECKİNŞ :)ÜMİDİMZ VAR ÇOK SUKUR
AAaaaa inanmıyorum gerçekten 4 milyonlamı hamile kaldın valla mucizenin ta kendisi olmuş niye düşük olduki kısss senin olur demedi deme:içelim:a.s.[/QUOT
10ay falan korunduk bız temuuzdu evlılık yıldonumunz mayısat korunmayı bıraktık oay kaşıntı oldu bnde şifaya kndı doktoruma gıtıık.o cocuk istıyomusun dedi.evt dedik yenı bıraktık korunmayı dedik hemn eşimdn tahlıl istedı sonuca göre bu spnuçla çocuk olmaz tup bbek merkezındn yardım alın dedi pat diye noldugumuz anlamadn kendımızı ege unıv tup bebk merklezınde bulduk dosyamız acıldı,
sonra tup bek için eşme bana tahlıl yapmaya başladılar bıyıgın tahlıl yaptıalr temmuzdan eylule kdr eylullde bn işe başladım oyuzden tahlıllerımz yarım kaldı bzıde oluruna bırakalım dedik.ögretmenlık aypıyordum ozmn şubat tatılınde tekrardan bŞLARIZ TEDAVİYE DEDİK.ŞUBAT 8DI REGL GUNUM 12SUBATTA HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDIM.SONARSINDA DUŞUKOLDU İŞTE.SONARSINDA GİTİİĞİMZ BI DOKTOR EŞİMDNE YINE TAHLIL İSTEDİ EŞİMİN USTUNE EGILDIK EŞİM AMELIYAT OLDU GECEN YIL EKIMDE.1YILDA 40MILYIN İLERLEM OLMUŞ.OYUZDEN ŞANSIMIZN DAHA YUKSEK OLDUGUNU DUSUNUYORUZ.4MİLYONKEN GEBELIKOLDUYSA ŞİMDİ HAYLIHAYLİ OLACKTIR TABIKI ÖNCE RABBIM MUSADE EDECKİNŞ :)ÜMİDİMZ VAR ÇOK SUKUR
ayy canım benim okudumda ne güzel oludu düşmese ama olur canım be sizin bak 40 milyon olmuş eşinde varikoselmi vardı bencede hayli hayli olur
Kıısss maşallah sende hani mıknatıs gibiymişsin:lepi:4 milyonla bile olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?