Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım daha sen ne kadar süre kullancan iğne kaç gün olduki

bugün adetin 17. günü 3. günü başlamıştım 14 gündür kullanıyom cumaya kontrol var 17. gün oluyor doktordan korkuyorum çünkü hemen tersliyor bu gün dedimki ilacım bitmek üzere kızdı ilaçın bitiyo diye tedavidemi bitcek dedi tersledi halbuki ben kaç ünite alcağımı sorcaktım açıklamama izin vermeden hemen lafımı kesip öyle söyledi daha öncede yazmıştım benzer bi durum ne bilim hemen tırsıyorum ben özel hayatımdada böyleyim cevap veremem en fazla araya mesafe koyarım ama doktorla araya mesafe olmuyor ben zararlı çıkarım zaten allah bana nasip etsin hamile halırsam eski doktoruma gitcem

kIZLAR MERABA İŞYERİME GELDİM SEVK ALCAM 13 ÜNDE BELLİ OLYO İKİ DAKİKA BANİM KIZLAR NE YAPYO DİYE BAKTIM CANLARIM İNANIN HEP AKLIMDASINIZ SALI GÜNÜ TAHLİL SONUCUMU ÖĞRENCEM HİİİİÇ BELİRTRİ YOK

SİZLER NE YAPTINIZ MULTİŞİM BAŞLADINMI ELİFÇİM BAŞAK ÖZLEM BEBİŞKOCUM EYETKİNER VALLA DİĞER AKLIMA GELMEYENLER HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM.......

Bİ KAÇ GÜNE KADAR EVİME İNTERNET BAĞLANIYO EŞİM SÜPRİZ YAPMIŞ DEDİĞİNİZ GİBİ O BÖLGE TAHRİŞ OLMUŞ HALİYLE JEL RENKLİ GELDİ Bİ KAÇ GÜN ŞİMDİ BİŞİ, YOK HASTANEYİ ARADIM HEMŞİREYE SORDUM

GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM

Salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonuç

Canım benim ne demek had tabiki seni dinledim Şenizcanım benim sen ne yaptın kısss büyütmüşsün kuzuyu :ecrin_bebek:ben salıya sonuç alcam dua et canım ne olur çok öptümŞeniz

Salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonuç

Sağolasın fıstığım sen ne yaptın büyütmüşsün yumoşları hadi hayırlısı tüp e gerek kalmaz işallah canımkaydirigubbakcemile5

canım benim meraba napyo kuzuların:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yaa ben salıya sonuç alcam işallah hiççç belirti yok güselim işallah iyi sonuç alırım duana ihtiyacım var bende öptümŞeniz

canımmmmm tek kuzun mu var olsun canım umudunu yitirme o annesine sımsıkı tutuncak
kendine dikkat et yat dinlen başka bişey yapma güzel haberler verirsin inşallah dualarım seninle :Saruboceq:

canım işallah sen ne yaptın başlamadımı daha hep aklımdaydın inan yengeninde hayırlı olsun bu arada onun kaç tane kıss herkesin 2 3 taneydi orda bitek benim birdi çoooooooook ağladım

dualarımız seninle canım senin için bu gün dua okucam inşallah allah sonucu alırsın özel mesajlarını silmen gerekiyomuş sana mesaj gönderebilmek için

bide ben kanama olduğu için tedaviye ara verdik önümüzdeki ay devam edicez inşallah

Ayyy canım benim ne kanaması kısss neyse kötü düşünme hayırlısı olsun ben de hastanede tedavi sırasında herkesin ya iki ya üçtü benim tek diye hüngür hüngür ağlamıştım ama yanlış aslında hayırlısı neyse o olsun diycen

bnde perş gunu rahım fılmı cektırdım arkadaşlr 1tane tahlılımiz kaldı artık.haftaya da onu yaptırcaz ondna sonrada tedavıye başlıycaz galıba artık nasıl bıtedavı yapcaksa.yumurta takıbımı yapar kıbılemıyorum çok sukur sımdıye kdr hersey guzelçıktı benımde eşiminde tahlılleirnde bı sorun çıkmadı elhamdulılllah

Hayırlı olsun canım ne güzel her şeyiniz güzel çıkmış kıss senin belki kendiliğinden olur :1hug:

Hayırlı olsun canım ne güzel her şeyiniz güzel çıkmış kıss senin belki kendiliğinden olur :1hug:

ahh canım bnım ahh agzından bal damlıyor.doktorda kendılınden olur gözuyle bakıyor galıba.ilk gebelıgım eşimin 4mılyon sperm ı varken olmuştu.şimdi 45mılyon spermı bndede bı sorun yoksa kendılıgınden olacagını duusnuyoruz

AAaaaa inanmıyorum gerçekten 4 milyonlamı hamile kaldın valla mucizenin ta kendisi olmuş niye düşük olduki kısss senin olur demedi deme:içelim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…