Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

45 milyon canım son sayımda hergecn gun artıyor ama bız son ayalrda keci boynuzu kurtunu yapıyoruz eşime.
varıkosel vardı eşimd hemde çift tarflı canım her şerde bı hayır vardır diyorlarya
düşük olmasıbizm için bı hayra vesile oldu tabıkı düşmese çok guzel olurdu ama herserde bı hayır vardır rabbımneylerse guzel eyler

Kızzzzzzzzzzzlar nerdesiniz yahuuuuuuuuu ben gittim herkes terketmiş kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın

Kızzzzzzzzzzzlar nerdesiniz yahuuuuuuuuu ben gittim herkes terketmiş kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın

canım nasılsın salı günü test tarihinmiş inşalah güzel sonuç alırsın bebişin senledir bitanem :Saruboceq:
bende cuma günü adet oldum doktoru aradım pazartesi gel dedi bakalım ne olcak yarın gidiyom gelince haber veririm

Canııııııım çooooooook sevindim hadi hayırlısı olsun işaaaaaaaaallaaah habersiz bırakma kısss eve internettte aldık ben çıkmam artık kısssssssss ALLAHIM DUYSUN SENİ İŞALLAH BEBEĞİM BENİMLEDİR kıs hiiiiç belirti yok ama o beni korkutuyor hadi sıra sende soracağın bişe varsa sor ne sorarsan cevaplarım kuşuuumŞeniz

canım ne güzel internetinde olmuş artık yazışırız
canım inan hamilesin sen içime öyle doğuyo inşallah allahım yüzünü güldürür sana ilaç yazınca doktor eczane raporsuz hemen verdimi çünkü daha bizim rapor çıkmadı biliyosun

multitel hayırlısı olsun canım sende başlıyorsun Allah yüzüne baksın inşallah canım :Saruboceq:

:1hug:
Hadi ya kısss gerçek öle mi hissediyon işallah kıss Allah sanada versin burda beraber kutlucaz haaa elifede işallah

Multişim raporu daha salı günü alcaz biz eczaneden ilaçları ödünç aldık verir eczacın önceden konuş anlaş sende endişe etme sonuçta zaten paralarını alcaklar biz onlar için yağlı müşteriyiz (en çok pregly 5000 ve 1500 lük bide Gonal F 1050 dozlarda kullanılıyor ve bunlarıyazarsa önceden ayırt eczacına )

canım toplam ne kadar gitti ilaçlar hastane vesayre yazarsan sevinirim

elif sen ne yaptın tedavin yarıda kaldı bizim doktorun hatasımı

[ı][sıze="2"]canım toplam ne kadar gitti ilaçlar hastane vesayre yazarsan sevinirim[/sıze][/ı]

canım daha ilaçları ödemedik raporu salı günü alcaz ama yumurta toplamada 1400 ytl aldılar şimdiliksadece o bide yol parasını hesaplamadık tabi

irem naz cnm bede tüp bebek düşünüyorum.
tam tamamına ne kadar masraf gitti ilaçlar doktor v.s.

CANIM MERABA SADECE YUMURTA TOPLAMADA 1400 ALDILAR AMA İŞTE RAPORUN ÇIKMASI ŞART BEN SÖKEDEYİM YOL PARASIDA VAR ALAMADIĞIM TABİKİ İLAÇ I DAHA ÖDEMEDİM İLAÇ RAPORU DA SALIYA ÇIKCAK O ZAMAN YAZARIMa.s.

kızlar ben geldim hastaneden benim yine ertelendi morelim çok bozuk bu ay doktor doluymuş öbür ay dedi bu nasıl iş ya anlamadım

kızlar başka hastaneye gitmeyi düşünüyom nereye gitsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…