Kızzzzzzzzzzzlar nerdesiniz yahuuuuuuuuu ben gittim herkes terketmiş kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın
canım nasılsın salı günü test tarihinmiş inşalah güzel sonuç alırsın bebişin senledir bitanem :Saruboceq:
bende cuma günü adet oldum doktoru aradım pazartesi gel dedi bakalım ne olcak yarın gidiyom gelince haber veririm
Canııııııım çooooooook sevindim hadi hayırlısı olsun işaaaaaaaaallaaah habersiz bırakma kısss eve internettte aldık ben çıkmam artık kısssssssss ALLAHIM DUYSUN SENİ İŞALLAH BEBEĞİM BENİMLEDİRkıs hiiiiç belirti yok ama o beni korkutuyor hadi sıra sende soracağın bişe varsa sor ne sorarsan cevaplarım kuşuuumŞeniz
canım ne güzel internetinde olmuş artık yazışırız
canım inan hamilesin sen içime öyle doğuyo inşallah allahım yüzünü güldürür sana ilaç yazınca doktor eczane raporsuz hemen verdimi çünkü daha bizim rapor çıkmadı biliyosun
multitel hayırlısı olsun canım sende başlıyorsun Allah yüzüne baksın inşallah canım :Saruboceq:
canım sağıl allah razı olsun inşallah hayırlısı olur
canım ne güzel internetinde olmuş artık yazışırız
canım inan hamilesin sen içime öyle doğuyo inşallah allahım yüzünü güldürür sana ilaç yazınca doktor eczane raporsuz hemen verdimi çünkü daha bizim rapor çıkmadı biliyosun
Multişim raporu daha salı günü alcaz biz eczaneden ilaçları ödünç aldık verir eczacın önceden konuş anlaş sende endişe etme sonuçta zaten paralarını alcaklar biz onlar için yağlı müşteriyiz (en çok pregly 5000 ve 1500 lük bide Gonal F 1050 dozlarda kullanılıyor ve bunlarıyazarsa önceden ayırt eczacına )
[ı][sıze="2"]canım toplam ne kadar gitti ilaçlar hastane vesayre yazarsan sevinirim[/sıze][/ı]
irem naz cnm bede tüp bebek düşünüyorum.
tam tamamına ne kadar masraf gitti ilaçlar doktor v.s.
elif sen ne yaptın tedavin yarıda kaldı bizim doktorun hatasımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?