Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar ben geldim hastaneden benim yine ertelendi morelim çok bozuk bu ay doktor doluymuş öbür ay dedi bu nasıl iş ya anlamadım

Multişim canım benim kısss ayy bende sinir oldum ya kıs ege üniversitesini arasana tüp bebek merkezini telf yazayım sana hayatım 0232 3903650 ara hadi bekliyorum sıkma canını güselim bak istersen ege hanıma özel muayenede isteyebilirsin bu tlfdan onun sekreterinin telefonunuda isteyebilirsin hadi:1hug:

canım aradım ege hanımı oda 27 ocağa veriyolar onuda istemedim çünkü o da geç ben bugün olsun istedim ya morelim çoook bozuk

dokuz eylül e gidiyodum

eedaha öncedend eoraya gıtmıyormuydun sen nıye erteledılerkı ilkkezmıgıtcektın canım kusra bakmacvpta yazma istersen aynı seyelrı yenıdne yazmkinsanı sıkar belkı.neyse değiştir istersne dokotrunu sende ama sakın ol biay sonar olsun sakın bı ortamda geldın bebeşin

smyrna hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar nasıl bi hastane

canım ben oraya gidiyodum herşeyim yapıldı rapor için herşeyim hazır geçen ay bayram girdi kaldı bu ayda gittim başlarlar diye oda hasta kabul etmiyomuş dıoktor yoğunmuş bu ay benimde morelim bozuldu 2 ay ertelenince

sen hangi hastaneye gidiyon canım

ya sen o zaman irenbeyi arasana ya ne düşünüyon hayret bişisin İRENBE en güzeli

sen hangi hastaneye gidiyon canım

ben irenbey gidiyordum sksk ile anlaşması olamyınca değiştirdım şimdi karsıyadada kıvanç bılııcı var oan gidiyorum 1ay oldu abşaşlyaı ama epey yol kattetık tahıllleırmz bıtmk uzere rahım filmide cekıldık çok sukur etmz çıktı benımd eeşimind etahlılleirşimdi ege unıv yapılck bı athlılız kalmış
bizim doktor karsıyaka devlette de calışıyo aynı zamnda ilk tahlılleirmzi orda hıç ucret öedmedn yaptırdık başka bı devlet hastanesındekı doktora isteseydımbın dereden sugetirrdi.ben şimdilık memnunum bakalım tavsıye edbılrım sneıde ona

ben bir ay daha bekliyecem dokuz eylül de yaptırcam çünkü dosyam hazır herşeyim bitti bidaha başka hastanede yine baştan başlamak istemiyorum hem fiyat olarakda iyi artık hayırlısı bi ay geç olsun güzel olsun

Neyse artık belki vakti zamanı öyledir canım kısmeti bölemiş de bencede şimdi başka yere gidersen sil baştan olcak çok yorulcan bölece aynı yere devam et bencede hayırlısı olsun

canım yarın kıss iyiki sordun sende bi belirti varmıydı kıss bende hiç belirti yok anacım

bendede yoktu bir beklirti yanlız benim tahlil günüden 1 gün önce çok sancılarım başlamıştı kan değerim yükselmiş o yüzden olmuş canım test yaptınmı kız evde idrar testi falan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…