bendede yoktu bir beklirti yanlız benim tahlil günüden 1 gün önce çok sancılarım başlamıştı kan değerim yükselmiş o yüzden olmuş canım test yaptınmı kız evde idrar testi falan kaydirigubbakcemile3
irem yarın büyük gün canım inşallah güzel haberlerini bekliyoz
Evet canım işallah kutlama yaparız ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elif sen hangi hastaneye gidiyon şimdi
Ya hafif sancı olyoda psikolojik diye düşünüyom bilmem kıss yok benimki izin vermiyo test yapmama bu rüya bu günde devam etsin diyo yok yapmadım sen yapmışmıydın
ben salı günü bülent beyle görüşcem bi ona göre karar vercem olmazsa yine 9 eylül ama erdil beyi isticem çünkü çok memnun kaldım onun yanında rahattım bülentten korkuyorum ağzımı açsam kızıyor cümlemi bitirmemi bile beklemiyor ne kadar ilaç alayım desem bile kızıyor e somadan kendim alsam ne bileyim ne kadar alıncak o yüzden kastım biraz bence o yüzden 17. gün adet oldum çünkü rahat değildim kasıyordum kendimi bu arada bana bakıp doktorunu değiştirme ben anlaşamadım belki sen rahat olursun bi dene yine ben seni haberdar aderim nasıl olsa ben senden yine önce başlıcam erdil beyi bi deneyeyim o zaman kesin konuşurum oldumu canım benim hem sabırsızlanma hayırlısını iste ya bu ay başlayıp negatif sonuç alsaydın ne büyük bir yıkım bilemezsin yaşamayan bilmez bekle bi ay daha inşallah hayırlısıyla ilk denemede hamile kalcan ben inanıyorum sende inanki olsun oldumu bu arada dua çok önemli lütfen dua etmeyi unutma olurmu
yok canım benim eşimde yaptırmamıştı kız çok fena bizimkiler ya bende çatlamıştım bak irem geldinmi iyide olsa kötüde olsa yazıcan dimi cicim ben çok merak ediyorum ya :CüvCüv:
ya sevtap ben çok korkuyom ya kıss ya tutmadıysa Allahım ne olur tutsun y KIS O YUMURTA TOPLAMAYA DAYANAMAM YİNE BEN ÖLCEKTİM GÜLNAZ ZATEN ALLAH VERSİN CANAVAR GİBİ OYYO ADAMI RESMEN
ben salı günü bülent beyle görüşcem bi ona göre karar vercem olmazsa yine 9 eylül ama erdil beyi isticem çünkü çok memnun kaldım onun yanında rahattım bülentten korkuyorum ağzımı açsam kızıyor cümlemi bitirmemi bile beklemiyor ne kadar ilaç alayım desem bile kızıyor e somadan kendim alsam ne bileyim ne kadar alıncak o yüzden kastım biraz bence o yüzden 17. gün adet oldum çünkü rahat değildim kasıyordum kendimi bu arada bana bakıp doktorunu değiştirme ben anlaşamadım belki sen rahat olursun bi dene yine ben seni haberdar aderim nasıl olsa ben senden yine önce başlıcam erdil beyi bi deneyeyim o zaman kesin konuşurum oldumu canım benim hem sabırsızlanma hayırlısını iste ya bu ay başlayıp negatif sonuç alsaydın ne büyük bir yıkım bilemezsin yaşamayan bilmez bekle bi ay daha inşallah hayırlısıyla ilk denemede hamile kalcan ben inanıyorum sende inanki olsun oldumu bu arada dua çok önemli lütfen dua etmeyi unutma olurmu
elif canım benim işallah ilaç konusunda bana kırılmadın dimi kısss valla herşey risk olunca vede bulması zor olunca tedarikli olmak zorundayız hep inan ................
Ya sana bi şey diycem bu adam hep sana kızyosa ne gidyon izmirde doktormu kalmadı be güselim psikolojini bozyodur bu adam eminim gitmek bile işkencedir sana ya değiştir şu herifi ben burdan kriz geçiryom sinirden seni üzdüğünü okuyunca be güselim canım benim işallah bana kızmadın dimi valla içim öle sıkılıyo ki hiç aklımdan çıkmıyon:1hug:
evet elif sen neden doktorunu yada tüp bbek merkezini değiştirmemekde kararlısın ben olsan beni öyle azarlasa ben o kliniği onun başına yıkarım bizim zaten bebek aramaktan psikolojimiz bozuk paramız da gidiyor birde ben ondan azarmı işiticem ben olsan bi güzel ağzının payını verir sonrada merkezi yada doktoru değiştiririm
Kızlar bişey sorcam gonal f 450 lik buldum 1 kutu sivasta oturuyorlarmış ama dolaba koymamışlar ecza dolabında saklamışlar istedim ama bozulmuş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?