Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kizlar bende bu ay smyrna da tüp bebek tedavisine basliyorum ben bilgen beyin hastas1y1m yarinda ilk görüsmem var fiyat hakkinda filan görüsecez bakalim hay1rl1s1 artik orda tedavi görüpte sonuç alan varmi??:ecrin_bebek:

irem yarın büyük gün canım inşallah güzel haberlerini bekliyoz

Ya hafif sancı olyoda psikolojik diye düşünüyom bilmem kıss yok benimki izin vermiyo test yapmama bu rüya bu günde devam etsin diyo yok yapmadım sen yapmışmıydın

Evet canım işallah kutlama yaparız ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu topıkı epeydır takıp etmemiştim ben ya çoksey kaçırmısm canım aşılamamı ayptırdın sne ayy hadı abkalım guzel hberler verırıısn inş dualrımzsenınle

elif sen hangi hastaneye gidiyon şimdi

ben salı günü bülent beyle görüşcem bi ona göre karar vercem olmazsa yine 9 eylül ama erdil beyi isticem çünkü çok memnun kaldım onun yanında rahattım bülentten korkuyorum ağzımı açsam kızıyor cümlemi bitirmemi bile beklemiyor ne kadar ilaç alayım desem bile kızıyor e somadan kendim alsam ne bileyim ne kadar alıncak o yüzden kastım biraz bence o yüzden 17. gün adet oldum çünkü rahat değildim kasıyordum kendimi bu arada bana bakıp doktorunu değiştirme ben anlaşamadım belki sen rahat olursun bi dene yine ben seni haberdar aderim nasıl olsa ben senden yine önce başlıcam erdil beyi bi deneyeyim o zaman kesin konuşurum oldumu canım benim hem sabırsızlanma hayırlısını iste ya bu ay başlayıp negatif sonuç alsaydın ne büyük bir yıkım bilemezsin yaşamayan bilmez bekle bi ay daha inşallah hayırlısıyla ilk denemede hamile kalcan ben inanıyorum sende inanki olsun oldumu bu arada dua çok önemli lütfen dua etmeyi unutma olurmu

Ya hafif sancı olyoda psikolojik diye düşünüyom bilmem kıss yok benimki izin vermiyo test yapmama bu rüya bu günde devam etsin diyo yok yapmadım sen yapmışmıydın

yok canım benim eşimde yaptırmamıştı kız çok fena bizimkiler ya bende çatlamıştım bak irem geldinmi iyide olsa kötüde olsa yazıcan dimi cicim ben çok merak ediyorum ya :CüvCüv:

elif canım benim işallah ilaç konusunda bana kırılmadın dimi kısss valla herşey risk olunca vede bulması zor olunca tedarikli olmak zorundayız hep inan ................

Ya sana bi şey diycem bu adam hep sana kızyosa ne gidyon izmirde doktormu kalmadı be güselim psikolojini bozyodur bu adam eminim gitmek bile işkencedir sana ya değiştir şu herifi ben burdan kriz geçiryom sinirden seni üzdüğünü okuyunca be güselim canım benim işallah bana kızmadın dimi valla içim öle sıkılıyo ki hiç aklımdan çıkmıyon:1hug:

evet elif sen neden doktorunu yada tüp bbek merkezini değiştirmemekde kararlısın ben olsan beni öyle azarlasa ben o kliniği onun başına yıkarım bizim zaten bebek aramaktan psikolojimiz bozuk paramız da gidiyor birde ben ondan azarmı işiticem ben olsan bi güzel ağzının payını verir sonrada merkezi yada doktoru değiştiririm

yok canım benim eşimde yaptırmamıştı kız çok fena bizimkiler ya bende çatlamıştım bak irem geldinmi iyide olsa kötüde olsa yazıcan dimi cicim ben çok merak ediyorum ya :CüvCüv:

ya sevtap ben çok korkuyom ya kıss ya tutmadıysa Allahım ne olur tutsun y KIS O YUMURTA TOPLAMAYA DAYANAMAM YİNE BEN ÖLCEKTİM GÜLNAZ ZATEN ALLAH VERSİN CANAVAR GİBİ OYYO ADAMI RESMEN

ya sevtap ben çok korkuyom ya kıss ya tutmadıysa Allahım ne olur tutsun y KIS O YUMURTA TOPLAMAYA DAYANAMAM YİNE BEN ÖLCEKTİM GÜLNAZ ZATEN ALLAH VERSİN CANAVAR GİBİ OYYO ADAMI RESMEN

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur kız benimde yumurta toplama işlemimi gülnaz yapmıştı benden 20 tane toplandı üstelik ama ben anestezili yaptırdım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız ben sana söyleyecektim gülnazın eli çok ağır diye korkarsın diye demedim
kız ben çıkarken anestezinin etkisi geçmeden daha inlemeye başlamıştım sancıdan ama demedim korkma diye sana :)

ah iremcim ben şahit oldum o yumurta toplama işinede resmen korkmuştum kadının çıglıkları hala kulagımda insan bir anestezi yapar degilmi o kadar para alıyorlar devletten bir uyutmaya nazlanıyorlar insan canı çok ucuz be güzelim inşallah tutmuştur bebişin yarın güzel haberlerini bekliyoruz

canım yarınmı gitcen bülent beyin yanına bence iyi bi doktor ben bugün soru sordum bana kızmadı kızacak gibi oldu ben hemen lafı yumuşatarak söyledim sen bilirsin erbil beyde iyi bi doktormuş hakkımızda hangisi hayırlıysa rabbim onu nasip etsin canım

irem canım sen neden yumurta toplamayı aneztesi istemedin ağrılı bi işlem olduğunu bilmiyomuydun canım

Başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak çok özledim seniiiii kız ben yemek yapcam herif geldi gelcek gene kalkmadın internetin başından dicek kapışıcaz hade by

olurmu öyle şey ne demek kırılmak zaten ben yazmıştım sen hamile kaldıktan sonra diye kesin sonuç almadan nereye veriyon zaten ya kendine lazım olursa yani o yüzden kırılmadım canım doktora gelince bana da ilk görüşmede güler yüzlüydü ama bi kaç kişiden daha duydum yoğun olduğu için sitresliymiş herkese öyleymiş bana özel bi durum değil bakalım salı günü belli olcak herşey

mesleğinde çok iyi olduğu için bana ne olursa olsun yeterki kucağımda bi çocuk olsun çevremde bülent bey sayesinde hamile ler var ama bakalım ben kaldıramıyorum erdil beyi denicem bide

Kızlar bişey sorcam gonal f 450 lik buldum 1 kutu sivasta oturuyorlarmış ama dolaba koymamışlar ecza dolabında saklamışlar istedim ama bozulmuş olabilirmi

Kızlar bişey sorcam gonal f 450 lik buldum 1 kutu sivasta oturuyorlarmış ama dolaba koymamışlar ecza dolabında saklamışlar istedim ama bozulmuş olabilirmi

elifcim sivas zaten soğuk bir memleket bence al çünkü ben eczaneden aldığımdada buzdolabından çıkartıp vermediler hiç hep normal rafdan aldım eğer tarıhi geçmemişse al bence kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…