elifcim sivas zaten soğuk bir memleket bence al çünkü ben eczaneden aldığımdada buzdolabından çıkartıp vermediler hiç hep normal rafdan aldım eğer tarıhi geçmemişse al bence kaçırma
irem canım sen neden yumurta toplamayı aneztesi istemedin ağrılı bi işlem olduğunu bilmiyomuydun canım
Kızlar bişey sorcam gonal f 450 lik buldum 1 kutu sivasta oturuyorlarmış ama dolaba koymamışlar ecza dolabında saklamışlar istedim ama bozulmuş olabilirmi
iremcim umarım güzel haberi alınca bütün çektigin acıları unutucaksın bende doguramamıştım kızımı ölcem zannettim kesik açıp dogumu gerçekleştirdiler şimdi daha erken olmasına ragmen hastane araştırmasına girdim yok anacım özelde dogurcam allah izin verirse herif versin parasını birdaha çin işkencesi çekemem
Arkadaşlar burada Bülent Hoca'yı beğenmeyip Erbil Beyle devam etmek isteyenleri okuyorum veya tam aksi,benim bildiğim aynı çatı altında hangi doktor ile başlarsan onunla devam etmek zorundasın,yani ben seni beğenmedim diğer meslektaşınızı deneyeceğim deme şansınız yok,çünkü o doktor sizi etik olarak kabul etmiyor,diğer doktorun hastası olduğunuz için.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum,çünkü arkadaşım doktorunu değiştirmek istedi ama diğer doktor ayıp olur diye kabul etmemişti.Yani doktor seçme hakkı filan hikaye(Aynı çatı altındaki doktorlardan bahsediyorum tabii ki...)
Arkadaşlar burada Bülent Hoca'yı beğenmeyip Erbil Beyle devam etmek isteyenleri okuyorum veya tam aksi,benim bildiğim aynı çatı altında hangi doktor ile başlarsan onunla devam etmek zorundasın,yani ben seni beğenmedim diğer meslektaşınızı deneyeceğim deme şansınız yok,çünkü o doktor sizi etik olarak kabul etmiyor,diğer doktorun hastası olduğunuz için.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum,çünkü arkadaşım doktorunu değiştirmek istedi ama diğer doktor ayıp olur diye kabul etmemişti.Yani doktor seçme hakkı filan hikaye(Aynı çatı altındaki doktorlardan bahsediyorum tabii ki...)
merhaba hanımlar benide aranıza alın ben de tedavi görüyorum tecrübelerini paylaşmak isterim sizlerin kendimi tanıtmaya çalışayım beş yıllık evliliyim altıncı yıla girdik yeni yılla bereberbende bebek için 3-4 yıldır tedavi görüyorum sayılır:ecrin_bebek: sayılır çünkü düzenli gidemedim birde güveneceğim dr bulamadım şimdi gittiğim doktorla kardeşim sayesinde tanıştım bakalım sınuş ne olacak acıkcası pekte istekli değilim başka bir dr tavsiye etti arkadaşım o da ayni zamanla evlenmişti benimle uzun bir tedavi süresinden sonra bana tavsiye ettiği dr gitti ve üçünçü ayda hamile kaldı çokkk memnun..:CüvCüv: neyse konuyu fazla dağıtmadan asıl konuya geleyim bende polistikover[ pko ] var.şimdilik bu çıktı sedece daha kan tahlillerim oldu hormon testlerim filan ....tpo yüksek çıktı ve kansızlık çıktı dr ilaçlar verdi bunları kullan ve üç ay sonra gel dedi bakalım dr gitmem için bir ay filan kaldı....:uhm: bundan sonra dediğine göre dr aşılama olacakmış umarım hepimizn bebişleri olur en kısa zamanda..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?