Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

elifcim sivas zaten soğuk bir memleket bence al çünkü ben eczaneden aldığımdada buzdolabından çıkartıp vermediler hiç hep normal rafdan aldım eğer tarıhi geçmemişse al bence kaçırma

sağol canım istedim yarın gönderiyorlar yarı fiyatına inşallah bozulmamıştır allaha emanet bida reçetede 25 derecenin altında saklayın yazıyo 25 derece zaten oda scaklığı

elifçim içine kurt düşürmek gibi olmasın ama iyice emin ol öle al sora yumurtalar gelişmezse yazık olur emeğine

irem canım sen neden yumurta toplamayı aneztesi istemedin ağrılı bi işlem olduğunu bilmiyomuydun canım

bilyodum 1 hafta önceden yazdırdım ama ya benim şanssızlığım anestezi uzmanı ameliyattaymış e toplama vakti geçerde yumurtalarına bi şey olursa biz sorumlu olmayız deyince hemşire tamam istemiyorum dedim...... ama kimiside öle çok acı olmadı dedi hatta ben ameliyathanenin önünde beklerken hiç ses yoktu bende hemşireye içerde kimse yokmu dedim var dedi eee hiç bağırmıyo dedim bağırmasımı lazım dedi ama ben girince feryat figan ya benim acı eşiğim çooooooook düşük benden sorakinin ödü patladı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya başağın dediği gibi özel olmayınca gözünün yaşına bakmıyolar ne yapcan anacım el mahkum mecburum girdim bu yola her şeye razıyım aslında aldıkları parada az değil 1400 vermeleri lazım her isteyene yok anestezi uzmanı ameliyattaymış hep bahane uğraşmak istemiyolar gibi ee tabi masadan sedyeye sedyeden yatağa kaldırmak zor gelyo galiba ayık olunca sen kalkıyon

Arkadaşlar burada Bülent Hoca'yı beğenmeyip Erbil Beyle devam etmek isteyenleri okuyorum veya tam aksi,benim bildiğim aynı çatı altında hangi doktor ile başlarsan onunla devam etmek zorundasın,yani ben seni beğenmedim diğer meslektaşınızı deneyeceğim deme şansınız yok,çünkü o doktor sizi etik olarak kabul etmiyor,diğer doktorun hastası olduğunuz için.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum,çünkü arkadaşım doktorunu değiştirmek istedi ama diğer doktor ayıp olur diye kabul etmemişti.Yani doktor seçme hakkı filan hikaye(Aynı çatı altındaki doktorlardan bahsediyorum tabii ki...)

Kızlar bişey sorcam gonal f 450 lik buldum 1 kutu sivasta oturuyorlarmış ama dolaba koymamışlar ecza dolabında saklamışlar istedim ama bozulmuş olabilirmi

Gonal-f'in mutlaka buzdolabının kapak gözünde 5-6 derece sıcaklıkta muhafazası gerekiyor,hatta eczacınız bile eve gelene dek buz kalıbı ile veriyor.Bence riske girmeyin.

iremcim umarım güzel haberi alınca bütün çektigin acıları unutucaksın bende doguramamıştım kızımı ölcem zannettim kesik açıp dogumu gerçekleştirdiler şimdi daha erken olmasına ragmen hastane araştırmasına girdim yok anacım özelde dogurcam allah izin verirse herif versin parasını birdaha çin işkencesi çekemem

NAPCAN BAŞAKCIM ŞİMDİLİK ÖZELE GİTME ŞANSIM YOK ÇEKCEZ :çok üzgünüm:İŞALLAHGÜZEL HABERİ ALIRIM CANIM BENİM İYİ EDYON ARAŞTIR SEN

gonal f in hasta bilgilendirme kılavuzunda 25 derecenin altında muhafaza edin diyor 25 derece zaten oda sıcaklığı bide kış mevsiminde olduğumuz için zaten dışarısıda buz dolabı gibi ama yarın akşam göndercekler ben yine yarın bi doktora sorarım

olmazsa bizde tahammül etmeye devam ederiz yeterki pozitif sonuç alalım

arkadaşım ben bülent beyden memnunum sadece bir ay daha ertelenince biraz morelim bozuldu ama devam etcem doktoruma

kızlar iremden bir haber yok mu ....................

irem saat 2 gibi alır sonucunu çünkü o saatte çıkıyor orda sonuçlar ayy ne heyecanlıdır şimdi o ben bile heyecan yaptım

canım aramıza hoşgeldin a.s.
hangi doktora gidiyosun tedavin hayırlı olur inşallah:1hug:

iremmmmm nerdesin canım zaman geçmiyo yaaaaa haberini bekliyom

Kızzlar malesef negatiffffffffff ilk sonucu aldım gayet sakin cüneyt bey malesef dedi çıkarken kimseyle gözgöze gelmemeye çelıştım çünkü çıkan herkes sonucu soryo birbirine tabi gözümdende bi damla yaş akmıyo tabiii tüp bebek merkezinden çıkıp merdivenlere gelince patladım hüngür hüüüüüüüüüngür böğüüüüürdüüüüm ama 10 dk sora hep boşa ağlıyorum dedim kendi kendime ve kabullendim ve hatta eşimle şakalaşıp dalga geçyoz birbirimizle gülüşyoz yaaaaaaaaa napim bizben kıymetli deil biz birbirimize aşığız çocuksuzda seviyoruz birbirimizi ne yapalım allah vermiyo işte takmıyom artık 3 ay sora tekrar deniycez ama olmıycak biliyorum

iremcim üzüldüm ama allahtan hayırlısını istemek lazım degilmi sen iyisin saglıgın yerinde eşinlede mutlusun allaha bin şükür sabret güzelim sabrın ve azmin birgün sonucunu alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…