Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

iremcim üzülme ben de ilk denemede tutmayında aynı sen gibi böğürmüştüm ama nasip kısmet meselesi bu işler lütfen üzme kendini bak azimli ol sonunda olucak unutma nasipse tekrar deniycez olmayacak da deme sen değil Allah bilir bitanem onu tutar sen azimli ol yeterki :1hug::teselli:

canım çok geçmiş olsun . üzülme diyemiycem , demek kolay , çünkü üzülüyor insan .. ilk günler anlamıyorsun
birden bire ağlama tutuyor , 2 dakika sonra kahkahalarla gülebiliyorsun
hele sorun sende değil de eşindeyse , zaten de kimseyle paylaşmadıysan yada paylaşamadıysan için acıdığında ya burdan paylaşıyorsun duydulrını ya da yine içine akıtıyorsun gözyaşlarını
bu konda uzman psikologlar bunu , yani acımızı kabul edip yüzleşmemzi ve yaşamamızı , kendimize iyileşmek için bir zaman tanımamızı ve o üre btince normale dönmemizi itiyorlar
yoksa ne zaman o kaybı hatırlatacak bir şey yaşarsan o acıyı aynen yaşarmışsın , yaşıyor da insan ..
şöyle okuynca çok karamsar gelebilir sana veya bir çoğuna göre hattabunu neresi teselli mesajı bile diyenler olablir ama ben sana , 3 olumsuz denmemden sonra naçizane , deneyimlerim ışığında doğru olanları ve daha çabuk rehabile olma yolunu yazıyorum ..

ve sakın ....
bitti , olmayacak bizim çocuğumuz deme .. kim bilir belki senin meleğin doğal yoldan gelecek biraz ruhun ve bedenin dinlensin , olmuyorsa yeniden dene .. ama unutmaki zaman özellikle kadın doğurgalığına ters oranla işliyor ...
her şeyin ir sırası , zamanı var ..
burada hep yazdım ..eşimin bir akrabasının eşi ilk denemesinde ikizlerini , amcaoğlunun eşi 2.denemesinde ikizlerini , eltim 3. denemesinde oğlunu , bir arkadaşım 3 aşılam+1 laparoskopi + 2 iptal-5 mikro= 7 mkroenjekiyon denemesi sonunda oğunu kucağına aldı ve inşallah ben de 4. denememde Rabbim ne uygun gördüyse onu kucağıma almayı diliyorum ..
u yol kmine uzu ve meşakkatli kimine finish çizgisi çok yakın .. ne olacağını blemezsin hiç . o yüzden pes etmek yok ...ayyynen devamm
Allah yardımcın olsun canım ....

Son düzenleme:

canım arkadaşım üzüldümmmm yaaaa ama olsun hayırlısı olsun üzülme demiyecem ne kadar üzülme desemde boş biliyorum üzülüyosun
canım lütfen böyle düşünme allah büyük demekki zamanı var sen eşinle mutlu olduktan sonra gerisi olur zaten:1hug:

Kızlar hepinize birden teşekkür ederim starım valla aynendediğin gibi bi gülüyom bi gözlerim doluyo karmakarışığım demin eczaneye ilaçları ödemeye gittik ilaç kutularını görünce yine hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi ama gözyaşlarımı içime akıttım kimseye göstermedim ama olmıycak teselliler için hepiniz sağolun allah sizlerinkini size bağışlasın ne diycem bilmiorum kafam çok karışık halen kabus göryo gibiyim cüneyt beyin malesef diyişi hep çınlıyo kulaklarımda bide ben şunu sordum benden 7 yumurta toplandı 5 i döllen di dedim 2 sine ne oldu dedim adam biraz tersledi ne anladıysa yaa çok kötüyüm yine hep bu durumdayız hemde nerdeyse kötü muamele valla şimdi hüngür hüngür ağlıycam am eşim e bişey olcak diye tutyorum kendimi

Sağol canım yo ben gerçekten olmıycağını biliyorum boşverdim artık umutlu deilim star arkadaşıma bundan önce ben ölünce umudum biter diyodum bittii yok artık hiç yok hemde boşverdim herşeyi

ELİF gonol-F 1050 300 LÜK VAR BENDE Bİ DOZ ADRES VER GÖNDEREYİM PARA FALAN İSTEMEZ DOLAPTA ÇOK ÇABUK YAZ YARIN KARGOYA VERCEM SANA

agla canım hıçkıra hıçkıra agla ve dua et allahım gözyaşlarımı dua yerıen geçir de canım dualrımız senınle sen ehrseyden önmlısn unutmaaaa

ELİF gonol-F 1050 300 LÜK VAR BENDE Bİ DOZ ADRES VER GÖNDEREYİM PARA FALAN İSTEMEZ DOLAPTA ÇOK ÇABUK YAZ YARIN KARGOYA VERCEM SANA

canım benim inan sankı benimmiş gibi çok üzüldüm içimden bir ses irem hamile kalcak diyodu bi tanem lütfen ağla ağlamak bile bir nimet insan oğlu için inan bana içini boşalt bitanem bidahaki sefere olcak bak benimde tedavim yarım kaldı bu ay histereskopi yapılcak 10 gün içinde bende ağladım mavf oldum inan bana televizyonda artık anne çocuk görünce hemen ağlıyorum o yüzden televizyonu bile açmıyorum ama umudun bitmesin lütfen olacak bidahaki sefere sen ben multi hep beraber yazcaktık hamileyiz diye hem bitene de değil çifter çifter yeterki inan

Sağol canım yo ben gerçekten olmıycağını biliyorum boşverdim artık umutlu deilim star arkadaşıma bundan önce ben ölünce umudum biter diyodum bittii yok artık hiç yok hemde boşverdim herşeyi

irem ya böyle umutsuzluk yok lütfen hem bu doktorlar ne diye vara yoğa kızıyorki hem umudun bitmeside ne demekmiş ben okumadım sayıyorum bir iki güne toparlarsın kendini dünü unut bugünden sonrası var senin için ve hep umudumuz var yinede ölünce umudumuz bitcek sen böyle yazınca çok üzülüyorum lütfen pes etmek yok yola devam

iremcim sende 9 eylüle gelsene beraber birbirimize destek oluruz canım aklımdan çıkmıyorsun zaten moralim bozuk kendimi dışarı atıyorum ev beni daraltıyor sende evde durma güvendiğin yakın arkadaşına yada ablan varsa ona git dertleş biraz inan çok iyi geliyor bende senin gibi eşimi üzmek istemiyorum ben eltimle konuşuyorum bana çok iyi geliyor eşine yansıtma çunkü onların o sert kabuklarının altında yumuşak gönülleri var benimki geçen sefer negatif sonucu alınca hastalandı iki gün işe gitmedi yataktan kalkmadı zor topladı kendini sende içini boşalt atma içine rahatla aklım sende yemek yapmaya gidemiyorum seni bekliyorum bi gelsende konuşup dertleşsek

irem lütfen böyle umutsuz olma ilki olmadı diye bundan sonra böyle olcak diye bişey yok allah büyük rabbim yüzümüzü güldürcek bigün ama sabretmek lazım canım

elifcim histereskopi mi yaptırcan ne zaman olcak bu hayırlısı olsun

bülent beyle mecburen yola devam doktor değiştirmek etik değilmiş

canım bencede en iyisini yaptın bülent beyle yola devam etmekle hayırlısı olsun histereskopi nasıl oluyo acısı varmı acaba biliyonmu

iremcim canım uzun süredir girmiyordum buraya, bi an aklıma geldin sonuçlanmıştır artık diye düşündüm. Çok üzüldüm canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, benimde dünyam yıkılmıştı. Ama hepsi unutuluyor güzelim. Umudunu yitirme. Sen şimdiden olmayacak biliyorum dersen olmaz zaten. Hiç deneme ozaman. Ben sana baştada söylemiştim, ilk denemeler genelde negativ sonuçlanıyor. Rahim sana transfer edilen yumurtay yabancı madde olarak algılıyo ve vücuttan atıyo. Her denemende şansın artıyor. Bak benim hiç bir sorunum yokken ilk denemem olmadı. 2. denemde positiv sonuç aldım. 2. denememde doktorları dinlemedim, 2 hafta yattım büyüklerim ne dediyse onu yaptım. Ananas tutunması için faydalı deliler 2 günde bir ananas yedim. Moralimi hep yüksek tuttum. 5 yumurta döllendi 2 yok demişsin, kalitesi düşük olan yumurtaları direk imha ediyolar.Zaten kalitesi iyi olan yumurtaları sana soruyorlar donduralımmı diye, belli bir ücret karşılığı donduruyorlar. Neyse boşver artık bunları. Önümüze bakalım ve 3 ay sonra moralin yüksek bi şekilde başlayacan yeni tedavini bekleyelim. Allah yardımcın olsun tatlım. :teselli:

Son düzenleme:
canım bencede en iyisini yaptın bülent beyle yola devam etmekle hayırlısı olsun histereskopi nasıl oluyo acısı varmı acaba biliyonmu

valla acısını bilmiyorum korkmamak içinde sormuyorum zaten korksamda bebişim için değer biçseler bile ben razıyım yani okadar 10 gün dedim ama bi 20 günü bulur bu olay çünkü 10 gün içinde olmazsam ilaç içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…