canım bencede en iyisini yaptın bülent beyle yola devam etmekle hayırlısı olsun histereskopi nasıl oluyo acısı varmı acaba biliyonmu
iremcim canım nasılsın bugün baktım göremedim seni:sm_confused:
canım ne olur pes etme bak senle benim durumum aynı sen böyle düşünürsen benim için umudum kalmıyo arkadaşım :1no2:
ilki tutmadı diye ikinciye şans vermiyeceğizmi vereceğiz tutana kadar vereceğiz rabbim birgün yüzümüzü güldürecek ben buna inanıyorum sende inan canım :teselli:
iremcim canım uzun süredir girmiyordum buraya, bi an aklıma geldin sonuçlanmıştır artık diye düşündüm. Çok üzüldüm canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, benimde dünyam yıkılmıştı. Ama hepsi unutuluyor güzelim. Umudunu yitirme. Sen şimdiden olmayacak biliyorum dersen olmaz zaten. Hiç deneme ozaman. Ben sana baştada söylemiştim, ilk denemeler genelde negativ sonuçlanıyor. Rahim sana transfer edilen yumurtay yabancı madde olarak algılıyo ve vücuttan atıyo. Her denemende şansın artıyor. Bak benim hiç bir sorunum yokken ilk denemem olmadı. 2. denemde positiv sonuç aldım. 2. denememde doktorları dinlemedim, 2 hafta yattım büyüklerim ne dediyse onu yaptım. Ananas tutunması için faydalı deliler 2 günde bir ananas yedim. Moralimi hep yüksek tuttum. 5 yumurta döllendi 2 yok demişsin, kalitesi düşük olan yumurtaları direk imha ediyolar.Zaten kalitesi iyi olan yumurtaları sana soruyorlar donduralımmı diye, belli bir ücret karşılığı donduruyorlar. Neyse boşver artık bunları. Önümüze bakalım ve 3 ay sonra moralin yüksek bi şekilde başlayacan yeni tedavini bekleyelim. Allah yardımcın olsun tatlım. :teselli:
Özlemcim sağol canım benimde hiç bir problemim yoktu canım zaten tedaviye o yüzden çok çabuk başlandı yani benle ilgili deil eş kaynaklı eşimin sperm durumu 3- 4 milyondu ve hareketsiz ileri derece oligoastenospermi yani çıkan raporumuzda öle yazyo o yüzden bizim durum olmıycak boşverin sizlerinkini allah sizlere bağışlasın
valla acısını bilmiyorum korkmamak içinde sormuyorum zaten korksamda bebişim için değer biçseler bile ben razıyım yani okadar 10 gün dedim ama bi 20 günü bulur bu olay çünkü 10 gün içinde olmazsam ilaç içicem
Merhabalar,ben de temmuz ayında histeroskopi yaptırmıştım bornova şifada.korkma sakın genel anestezi ile yapılan bi işlem.yarım saat falan suruyo.sen bışey anlamıyosun sadece uyanınca nıraz kasıklarında sancı oluyo o kadar.
MERHABA ARKADAŞLAR!BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.3.5 YILLIK EVLİYİM.PAZARTESİ GÜNÜ İLK KEZ EGE ÜNİ. TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDİCEZ EŞİMLE!KAFAM ÇOOK KARIŞIK!BENİM NELER BEKLİYO??LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUUUUNN!BEN DE ARTIK MELEĞİMİ İSTİYORUUM.:ecrin_bebek::CüvCüv:
Canım meraba:1hug:a.s.ba aramıza hoşgeldin hayırlı olur işallahneden kafa karışık neyi merak ediyosun bende orda tedavi oldum sen sor ben cevaplayım
İrem naz cıım iyi dileklerin için teşekkürler!ne biliyim baksana herkes bişeyler söylüyor.Senin doktorun kimdi?yapılan tetkiklerden sonra bize en uygun yöntemi mi söylüyorlar mesela?
hayirli sabahlar arklar aklima takilan ve bitürlü karar veremedigim bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben smyrnada tedaviye basladim tüp bebek için ben hemen bu ay ilaçlara geçecegimizi düsünürken bu ay sadece dogum kontrol hap1 kullanip sonraki ay ilaçlara baslanacagi sölendi nedenini kist varsa erimesi için dendi ama benim kafama yatmayan seyler var yani kist olup olmadigi görülemiyormu testlerle yada ultrasaonda fiyat olarakda 4700 dendi hepsi dahil fiyatta çok geldi çünki ilaçlarin yarisini ssk karsiliyor reglime 3 gün kaldi ve bir karar vermem gerek benim istedigim biran önce olmasi sizde bilirsinizki beklemek çok zor daha çok stres kaygi bide su varki ne esimde ne bende bir problem olmadigi söleniyo yani testler:enbuyukkk::enbuyukkk: normal ozaman bukadar uzun protokole gerek duyulmasi sasirtti beni sizce ne yapmaliyim baska merkezlerle fiyatlar nasil ve süreç nasil ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim uzun oldu biraz ama sizlerin düsüncesine güveniyorum fikir verirseniz sevinirim
Canım meraba ilaçlar dahil 4700 mi onu yazarsan sevinirim ya normalde kistide herşeyide göryolar öle ezberden nasıl yapyolar anlamadım ama vardır bi bildikleri sen sor iyice emin ol zaten paranla yaptıryon sormak hakkın ama ben senin yerinde olsam irenbe tüp bebek merkezi var orda yaptırırdım onun başarılarını çok okudum yinede sen bilirsin
iremcim nasılsın canım başladınmı işe biraz kafanı dağıtmışsındır
multicim kan testinde ne çıkmış yengenin ?kendi yaptıgı teste 2 çizgi silik çıkmışsa madem kanama neden oluyor dr danışsın bence ihmal etmesin inşallah hamiledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?