Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım bencede en iyisini yaptın bülent beyle yola devam etmekle hayırlısı olsun histereskopi nasıl oluyo acısı varmı acaba biliyonmu

Histereskopi de acı değil ama insanı rahatsız eden şey,bacaklarınızı açıp,yaklaşık 15-20 dk. o aletin içiniz de dönüp durması durumu var.Kadın olarak psikolojik olarak rahatsız oluyorsunuz,değilse ağrı ,acı dayanılmayacak boyutta değil.İmkanınız varsa narkoz altında uyutularak kapan merkezleri tercih edin

iremcim canım nasılsın bugün baktım göremedim seni:sm_confused:
canım ne olur pes etme bak senle benim durumum aynı sen böyle düşünürsen benim için umudum kalmıyo arkadaşım :1no2:
ilki tutmadı diye ikinciye şans vermiyeceğizmi vereceğiz tutana kadar vereceğiz rabbim birgün yüzümüzü güldürecek ben buna inanıyorum sende inan canım :teselli:

Canım benim kıyamam sana olcak senin içime öle doğdu bak okuyunca ya ben umut etmekten yoruldum yıkılmaktan yoruldum artık aynı olayları yaşamaktan korkar oldum bu yol çok dikenli benim için hep batıyo hep kanatıyo ben artık kabullendim olmıycağını öle daha kolay olyo artık sizlerin güzel haberlerinizi takip edip bekliycem sende biran önce başlarsın işallah canım benim...............

ELİFCİM_ baksana ne anlatcam bizim odada yani yumurtalarımız toplandı bi odaya indirdiler sora bizden sora yani bi bayan getirdiler hep gülüp konuşuyodu bizlerle ama pek kendinde deildi meğer HİSTERESKOPİ olmuş HİÇ AĞRISI BİLE OLMADI İNAN BİZ YATAKTA DEBELENİRKEN DAHA YANİ BEN inan o oturdu hiiiiç korkma bişey hisstemiyolar zaten narkozlu yapılıyo o işlem canım :1hug: sizleri merakla bekliyorum güzel haberlerinizi

Özlemcim sağol canım benimde hiç bir problemim yoktu canım zaten tedaviye o yüzden çok çabuk başlandı yani benle ilgili deil eş kaynaklı eşimin sperm durumu 3- 4 milyondu ve hareketsiz ileri derece oligoastenospermi yani çıkan raporumuzda öle yazyo o yüzden bizim durum olmıycak boşverin sizlerinkini allah sizlere bağışlasın

ELİFCİM_ baksana ne anlatcam bizim odada yani yumurtalarımız toplandı bi odaya indirdiler sora bizden sora yani bi bayan getirdiler hep gülüp konuşuyodu bizlerle ama pek kendinde deildi meğer HİSTERESKOPİ olmuş HİÇ AĞRISI BİLE OLMADI İNAN BİZ YATAKTA DEBELENİRKEN DAHA YANİ BEN inan o oturdu hiiiiç korkma bişey hisstemiyolar zaten narkozlu yapılıyo o işlem canım :1hug: sizleri merakla bekliyorum güzel haberlerinizi[/QUOTE]

canım benim sağol zaten korksamda yapılcak bişey yok mecbur yaptırcaz

iremcim ne olur böyle umutsuz olma seni böyle okuyunca üzülüyorum acın daha yeni ben de senin gibiydim bide sorun bende bunun ezikliğini de yaşadım çok zor 7 kere toplam ümitlenmişken yıkıldım hep senin gibi olmaz diyordum ama zaman içimdeki acıyı azaltıp özlemi çoğaltıyor ve ben şu anda kendimden vaz geçtim bir çocuk için herşeyimi vercem yani ve umutluyum inanıyorum şimdi benim çocuğum olcak şimdi inanmak çok önemli canım seninde hamile kalcağına inanıyorum sende inan lütfen üzme artık bizi

Merhabalar,ben de temmuz ayında histeroskopi yaptırmıştım bornova şifada.korkma sakın genel anestezi ile yapılan bi işlem.yarım saat falan suruyo.sen bışey anlamıyosun sadece uyanınca nıraz kasıklarında sancı oluyo o kadar.

sağol canım

MERHABA ARKADAŞLAR!BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.3.5 YILLIK EVLİYİM.PAZARTESİ GÜNÜ İLK KEZ EGE ÜNİ. TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDİCEZ EŞİMLE!KAFAM ÇOOK KARIŞIK!BENİM NELER BEKLİYO??LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUUUUNN!BEN DE ARTIK MELEĞİMİ İSTİYORUUM.:ecrin_bebek::CüvCüv:

Canım meraba:1hug:a.s.ba aramıza hoşgeldin hayırlı olur işallah neden kafa karışık neyi merak ediyosun bende orda tedavi oldum sen sor ben cevaplayım

Canım meraba:1hug:a.s.ba aramıza hoşgeldin hayırlı olur işallah neden kafa karışık neyi merak ediyosun bende orda tedavi oldum sen sor ben cevaplayım

İrem naz cıım iyi dileklerin için teşekkürler!ne biliyim baksana herkes bişeyler söylüyor.Senin doktorun kimdi?yapılan tetkiklerden sonra bize en uygun yöntemi mi söylüyorlar mesela?

İrem naz cıım iyi dileklerin için teşekkürler!ne biliyim baksana herkes bişeyler söylüyor.Senin doktorun kimdi?yapılan tetkiklerden sonra bize en uygun yöntemi mi söylüyorlar mesela?

canım herkesin sorunu farklı tabi ona göre yorum yapıyolar haliyle benim doktorum yok ege ünivversitesi ekip işi yapıyo yani tüm doktorlar ilggili ama illa özel istiyosan ege hanım var onun sekreterinden randevu alabilirsin ama bence gereksiz hepsi ilgili zaten ama sen bilirsinvalla tetkikler belli zaten orda bütün kan tetkikleri ve smer tesi ve eşine ait testler ve ona göre tedavi olyosun ama bence geç kamak isteniyosan smer testini dışarda bi yerde yaptır çünkü ege çok kalabalık smer testide 1 ayda çıkyo ona göre haberin olsun tepecik hastanesi varmış testleri yani yaptıramadıklarını orya sor yapyolarsa ordada yaptırabilirsin

hayirli sabahlar arklar aklima takilan ve bitürlü karar veremedigim bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben smyrnada tedaviye basladim tüp bebek için ben hemen bu ay ilaçlara geçecegimizi düsünürken bu ay sadece dogum kontrol hap1 kullanip sonraki ay ilaçlara baslanacagi sölendi nedenini kist varsa erimesi için dendi ama benim kafama yatmayan seyler var yani kist olup olmadigi görülemiyormu testlerle yada ultrasaonda fiyat olarakda 4700 dendi hepsi dahil fiyatta çok geldi çünki ilaçlarin yarisini ssk karsiliyor reglime 3 gün kaldi ve bir karar vermem gerek benim istedigim biran önce olmasi sizde bilirsinizki beklemek çok zor daha çok stres kaygi bide su varki ne esimde ne bende bir problem olmadigi söleniyo yani testler:enbuyukkk::enbuyukkk: normal ozaman bukadar uzun protokole gerek duyulmasi sasirtti beni sizce ne yapmaliyim baska merkezlerle fiyatlar nasil ve süreç nasil ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim uzun oldu biraz ama sizlerin düsüncesine güveniyorum fikir verirseniz sevinirim

Canım meraba ilaçlar dahil 4700 mi onu yazarsan sevinirim ya normalde kistide herşeyide göryolar öle ezberden nasıl yapyolar anlamadım ama vardır bi bildikleri sen sor iyice emin ol zaten paranla yaptıryon sormak hakkın ama ben senin yerinde olsam irenbe tüp bebek merkezi var orda yaptırırdım onun başarılarını çok okudum yinede sen bilirsin

evet can1m ilaçlarda dahil 4700 benim bildigimde kisti görmeleri lazim ben söle bisey düsünmeye basladim görüstügüm kisi bana ilaçlar için 2 rapor hakkimizida kullanacaz dedi ama 1 tüp bebek için iki hakkimizi neden kullaniyoruz raporlar 1 ay için geçerliymis e ozaman neden ikisinide al1yoruz onuda anlamis degilim tüp bebek hakkinda pek bilgim olmadigi için neyi sormaliyim neyin dogru oldugunu bilmiyorum görüstügüm gün hastane yogundu pek bisi soramadim yarin tekrar gidecem görüsmeye yine istedigim cvp lari alamazsam kafama yatmassa bende irenbeyi düsünmeye baslad1m ama orda nekadar toplam ücret bilmiyorum a.s.

iremcim nasılsın canım başladınmı işe biraz kafanı dağıtmışsındır

iremcim nasılsın canım başladınmı işe biraz kafanı dağıtmışsındır

Yok canım benim yarın başlıycam raporumun son günü bu gün biraz temizlik yapayımda bu gün hadi görüşürüz ben temizliğe başlıycam çooook öptüm kıss elif nerde kayboldu hadi byyy

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var yengem tüp bebek yaptı bugün 15 günü sabah kan testi verdi ama kanaması azar azar başlamış dünde evde test yapmış 2.çizgi silik çıkmış sizce hamilemidir

multicim kan testinde ne çıkmış yengenin ?kendi yaptıgı teste 2 çizgi silik çıkmışsa madem kanama neden oluyor dr danışsın bence ihmal etmesin inşallah hamiledir canım

multicim kan testinde ne çıkmış yengenin ?kendi yaptıgı teste 2 çizgi silik çıkmışsa madem kanama neden oluyor dr danışsın bence ihmal etmesin inşallah hamiledir canım

kan sonucu 19 çıkmış doktoru hamilesindir demiş 2 gün sonra gidicek hastaneye tekrar yapcak ama kanaması içinde doktor düşük tehlikesi olabilir demiş 2 gün sonra belli olcak inşallah olur çünkü tam 15 senedir olmuyo çocuklarısırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…