Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Multicim meraba canım kıss yengen hamile bence ikinci çizgi genel de silik çıkar zaten ilk denemesimiydi merak ettim ne güsel ya

Kısss tüpmü normalmi ben karıştırdım yaz hemen meraktan çatlarım şimdi nerde yaptırdı tüpse ve kimde ne vardı kısss multi kıs kusura bakma çok soru sordum

Burcumtf meraba canım ya ne güsel bi tercih irenbeye herzaman gitmek istemişimdir canım sizde problem neydi ya kusura bakma benim ilk deneme ve negatif o yüzden sordum canım

bugün ordaydık! izmir dışında yaşadığım için ancak ege hanımdan istediğim tarihe randevu bulabilmiştim ve ona gittik ama dediğin gibi gördüm ki öteki tarafta da işler gayet iyi hatta daha hızlı yürüyo! smear konusunda da haklısın 1 ay sonrasına gün verdiler!bu arada sonuca gelince ege hanım aşılama önerdi!ama maalesef hcg çektirmek zorundayım hem de 2. kez (ilki kötü bir tecrübe olmuştu:çok üzgünüm:).iy haberlerimizi paylaşmak dileğiyle

Multicim meraba canım kıss yengen hamile bence ikinci çizgi genel de silik çıkar zaten ilk denemesimiydi merak ettim ne güsel ya

canım dokuz eylülde bülent bey benim gittiim doktoruma gidiyo 2. tüp bebek denemesi canım

canım doktor hamilesin demiş ama kanaması var ya ondan mutlu değil 2 gün sonra hayırlısı ile sonuç kesin belli olcak

kızlarrr dokuz eylülde cemal posacı varmış?nasıl sizce?duydunuz mu hiç?

meraba ben dokuz eylülde tedavi görüyorum bülent bey cemal beyi duymuştum ama bülent bey daha iyi dediler benim tercihimde bülent bey oldu

slm arklar sizinle bugün yasadigim soku paylasmak istedimki sizde ayni hataya düsmeyin 3,5 senedir gittigim doktorlar bizde bir problem olmadigini sölediler bugün smyrnaya tüp bebek ilaç raporu çikarmaya gittim ve son bir kararla elimdeki tüm testlerle bide irenbeyle görüsmek istedim iikide gitmisim aral beyle görüstüm ve esimin sperm sonuçlarinin normal oldugunu zannederken meger bu say1larla normal yolla yada asilamayla hamile kalamiyacagimi ögrendim ve benim için büyük bir sok oldu ama smyrna bu sonuçlarla bana asilama yapmisti bunu bile bile neden bizleri bukadar sömürüyorlar anlamiyorum zaten çektigimiz sikintilar bize fazla geliyo doktorlar da bunu yaparsa kime güvenecez bilmiyorum tedavime irenbede devam edecem artik sperm testini yenileyecez yine ayni çikarsa direk tüp bebek tedavisine basl1yacaz hayirlisiyla artik özellikle IREM_ NAZ ARK çok tsk ederim irenbeyi önerdigi için son olarak siz siz olun sadece bi doktora güvenmeyim çok ii arasti:enbuyukkk:rmak lazim

:çok üzgünüm:
evet canim hakisin öle ama simdiye kadar doktorlara verdigim paralarla 3 tüp bebek yaptirirdim ama insan üzülüyo yipraniyo benim 3,5 senedir çektigimi hiç bir para karsilayamaz ama doktorlari anlamak zor artik tek inandigim ALLAH sadece ondan bekliyorum hayirlisiyla rabbim ben,sen ve tüm isteyenlerin kucagini bos birakmasin

Öncelikle hayırlısı olsun!biz de dün ilk kez bir tüp bebek merkezine gittik ve bize de aşılama denicez dedi doktorumuz!eşinin sperm sayısı kaçtı merak ettim benim kinin 20milyon çıktı bu durumda aşılamayla şansınız çok yüksek dedi ve en az 2 kez deniceklermiş!boşuna zaman kaybetmek istemiyoruum artık ben de!

canim hakkinda hayirlisi olsun ama benim fikrim asilama zaman ve para kaybi benim esimin 36milyon ama %4 normal hayirlisi artik hakkimizda

meraba ben dokuz eylülde tedavi görüyorum bülent bey cemal beyi duymuştum ama bülent bey daha iyi dediler benim tercihimde bülent bey oldu

canım hayırlı olsun tedavin Şeniz
inşallah hayırlısıyla emeğinin karşılığını alır ve olumlu bir sonuç alırsın .
hani protokol uyglanıyor ? hangi aşamadasın ?
9 eylül çok iyi bir seçim , bir çok kişi oradan mutlu sonuçlarla ayrılıyor ve 2zleri olan bir arkadaşım da var hatta yerimseniben

Canım ege hanıma deseydin ya ben HSG çektirdim neden tekrar çektiryonki bi kadın vardı 6 yıl önce çektirmiş onunkini bile kabul ettiler oyuncakmı bu dakka başı HSG öle kolay diilki o olay sen doktora söle

CANIM BENİM BİŞİ DEİL İNAN ÇOOOOOK SEVİNDİM SENİN ADINA İŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZEDE SEVİNCEZ HEP BERABERa.s.

kızlarrr dokuz eylülde cemal posacı varmış?nasıl sizce?duydunuz mu hiç?

CANIM MERABA CEMAL POSACI KARŞI KOMŞUMUN DOKTORU ÇOOOOK MEMNUNDU AMA ONUN MUCİZESİ GERÇEKLEŞTİ KENDİLİĞİNDEN OLDU ŞİMDİ 1 YAŞINDA YANİ ODA EN İYİLERDEN BİRİ ARKADAŞIM İÇİN RAHAT OLSUNa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…