hayirli sabahlar arklar aklima takilan ve bitürlü karar veremedigim bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben smyrnada tedaviye basladim tüp bebek için ben hemen bu ay ilaçlara geçecegimizi düsünürken bu ay sadece dogum kontrol hap1 kullanip sonraki ay ilaçlara baslanacagi sölendi nedenini kist varsa erimesi için dendi ama benim kafama yatmayan seyler var yani kist olup olmadigi görülemiyormu testlerle yada ultrasaonda fiyat olarakda 4700 dendi hepsi dahil fiyatta çok geldi çünki ilaçlarin yarisini ssk karsiliyor reglime 3 gün kaldi ve bir karar vermem gerek benim istedigim biran önce olmasi sizde bilirsinizki beklemek çok zor daha çok stres kaygi bide su varki ne esimde ne bende bir problem olmadigi söleniyo yani testler:enbuyukkk::enbuyukkk: normal ozaman bukadar uzun protokole gerek duyulmasi sasirtti beni sizce ne yapmaliyim baska merkezlerle fiyatlar nasil ve süreç nasil ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim uzun oldu biraz ama sizlerin düsüncesine güveniyorum fikir verirseniz sevinirim
ben irenbe de tüp bebek yaptırddım canım. kist olsa ultrasonda görülüyor.aklına takılan bütün soruları doktoruna sormalısın.sonuçta bir sürü paa veriyorsun.biz irenbe de 3.250 verdik ilaçların %80 nini devlet karşıladı.4700 biraz fazla gibi.
İnşallah her şey istediğin gibi olur..ben ilk denememde hamile kaldım çok mutluyum.Allah'ım isteyen hErkese verir inşallah
canım herkesin sorunu farklı tabi ona göre yorum yapıyolar haliyle benim doktorum yok ege ünivversitesi ekip işi yapıyo yani tüm doktorlar ilggili ama illa özel istiyosan ege hanım var onun sekreterinden randevu alabilirsin ama bence gereksiz hepsi ilgili zaten ama sen bilirsinvalla tetkikler belli zaten orda bütün kan tetkikleri ve smer tesi ve eşine ait testler ve ona göre tedavi olyosun ama bence geç kamak isteniyosan smer testini dışarda bi yerde yaptır çünkü ege çok kalabalık smer testide 1 ayda çıkyo ona göre haberin olsun tepecik hastanesi varmış testleri yani yaptıramadıklarını orya sor yapyolarsa ordada yaptırabilirsin
Multicim meraba canım kıss yengen hamile bence ikinci çizgi genel de silik çıkar zaten ilk denemesimiydi merak ettim ne güsel ya
kızlarrr dokuz eylülde cemal posacı varmış?nasıl sizce?duydunuz mu hiç?
hayirli sabahlar arklar aklima takilan ve bitürlü karar veremedigim bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben smyrnada tedaviye basladim tüp bebek için ben hemen bu ay ilaçlara geçecegimizi düsünürken bu ay sadece dogum kontrol hap1 kullanip sonraki ay ilaçlara baslanacagi sölendi nedenini kist varsa erimesi için dendi ama benim kafama yatmayan seyler var yani kist olup olmadigi görülemiyormu testlerle yada ultrasaonda fiyat olarakda 4700 dendi hepsi dahil fiyatta çok geldi çünki ilaçlarin yarisini ssk karsiliyor reglime 3 gün kaldi ve bir karar vermem gerek benim istedigim biran önce olmasi sizde bilirsinizki beklemek çok zor daha çok stres kaygi bide su varki ne esimde ne bende bir problem olmadigi söleniyo yani testler:enbuyukkk::enbuyukkk: normal ozaman bukadar uzun protokole gerek duyulmasi sasirtti beni sizce ne yapmaliyim baska merkezlerle fiyatlar nasil ve süreç nasil ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim uzun oldu biraz ama sizlerin düsüncesine güveniyorum fikir verirseniz sevinirim
ben irenbe de tüp bebek yaptırddım canım. kist olsa ultrasonda görülüyor.aklına takılan bütün soruları doktoruna sormalısın.sonuçta bir sürü paa veriyorsun.biz irenbe de 3.250 verdik ilaçların %80 nini devlet karşıladı.4700 biraz fazla gibi.
İnşallah her şey istediğin gibi olur..ben ilk denememde hamile kaldım çok mutluyum.Allah'ım isteyen hErkese verir inşallah
canim herseyy dahil 3250 mi? eger öleys kesinlikle hastane degisliig yaparim arada çok fark var çünki bide kafana takilanlari sor dedin ama ben tüp bebek hakkinda neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmedigim için ne soracagimida bilmiyorum ne sölese tamam diyorum bide ben görüstügüm kisiye tüp bebek hakkinda bilgim olsun diye arastitiyorum int. :uhm::uhm:dedim arastirmalari birak dedi neden anlamis degilim aklim karismasin diye söledigini simdi anliyorum ama çoktan karisti artik
arkadaşım genede sevin bence zararın neresinden dönersen kardır senin gibi bende dr hatasının sonuçlarını çekiyorum bu son dr önce gittim hiçbir dr bana pko olduğumu söylemedi testler hepsi iyi falan filan meğer düzgün olan hiçbir şey yokmuş bu gün git yarın gel dediler hep o yüzden şimdi dr karşı güvensizlik var içimde dr güvenemezsek neye güveneceğiz anlamıyorum zaten biz anlasak dr gitmeyiz hani hipokrat yeminleri bizlere çile çektirerek ellerine ne geçiyor bilmiyorum senağlama
slm arklar sizinle bugün yasadigim soku paylasmak istedimki sizde ayni hataya düsmeyin 3,5 senedir gittigim doktorlar bizde bir problem olmadigini sölediler bugün smyrnaya tüp bebek ilaç raporu çikarmaya gittim ve son bir kararla elimdeki tüm testlerle bide irenbeyle görüsmek istedim iikide gitmisim aral beyle görüstüm ve esimin sperm sonuçlarinin normal oldugunu zannederken meger bu say1larla normal yolla yada asilamayla hamile kalamiyacagimi ögrendim ve benim için büyük bir sok oldu ama smyrna bu sonuçlarla bana asilama yapmisti bunu bile bile neden bizleri bukadar sömürüyorlar anlamiyorum zaten çektigimiz sikintilar bize fazla geliyo doktorlar da bunu yaparsa kime güvenecez bilmiyorum tedavime irenbede devam edecem artik sperm testini yenileyecez yine ayni çikarsa direk tüp bebek tedavisine basl1yacaz hayirlisiyla artik özellikle IREM_ NAZ ARK çok tsk ederim irenbeyi önerdigi için son olarak siz siz olun sadece bi doktora güvenmeyim çok ii arasti:enbuyukkk:rmak lazim
meraba ben dokuz eylülde tedavi görüyorum bülent bey cemal beyi duymuştum ama bülent bey daha iyi dediler benim tercihimde bülent bey oldu
Öncelikle hayırlısı olsun!biz de dün ilk kez bir tüp bebek merkezine gittik ve bize de aşılama denicez dedi doktorumuz!eşinin sperm sayısı kaçtı merak ettim benim kinin 20milyon çıktı bu durumda aşılamayla şansınız çok yüksek dedi ve en az 2 kez deniceklermiş!boşuna zaman kaybetmek istemiyoruum artık ben de!
meraba ben dokuz eylülde tedavi görüyorum bülent bey cemal beyi duymuştum ama bülent bey daha iyi dediler benim tercihimde bülent bey oldu
bugün ordaydık! izmir dışında yaşadığım için ancak ege hanımdan istediğim tarihe randevu bulabilmiştim ve ona gittik ama dediğin gibi gördüm ki öteki tarafta da işler gayet iyi hatta daha hızlı yürüyo! smear konusunda da haklısın 1 ay sonrasına gün verdiler!bu arada sonuca gelince ege hanım aşılama önerdi!ama maalesef hcg çektirmek zorundayım hem de 2. kez (ilki kötü bir tecrübe olmuştu:çok üzgünüm:).iy haberlerimizi paylaşmak dileğiyle
slm arklar sizinle bugün yasadigim soku paylasmak istedimki sizde ayni hataya düsmeyin 3,5 senedir gittigim doktorlar bizde bir problem olmadigini sölediler bugün smyrnaya tüp bebek ilaç raporu çikarmaya gittim ve son bir kararla elimdeki tüm testlerle bide irenbeyle görüsmek istedim iikide gitmisim aral beyle görüstüm ve esimin sperm sonuçlarinin normal oldugunu zannederken meger bu say1larla normal yolla yada asilamayla hamile kalamiyacagimi ögrendim ve benim için büyük bir sok oldu ama smyrna bu sonuçlarla bana asilama yapmisti bunu bile bile neden bizleri bukadar sömürüyorlar anlamiyorum zaten çektigimiz sikintilar bize fazla geliyo doktorlar da bunu yaparsa kime güvenecez bilmiyorum tedavime irenbede devam edecem artik sperm testini yenileyecez yine ayni çikarsa direk tüp bebek tedavisine basl1yacaz hayirlisiyla artik özellikle IREM_ NAZ ARK çok tsk ederim irenbeyi önerdigi için son olarak siz siz olun sadece bi doktora güvenmeyim çok ii arasti:enbuyukkk:rmak lazim
canım dokuz eylülde bülent bey benim gittiim doktoruma gidiyo 2. tüp bebek denemesi canım
kızlarrr dokuz eylülde cemal posacı varmış?nasıl sizce?duydunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?