Multiiiiiiiiiiiiim BENİM CANIM arkadaşım kuşum İŞALLAH DARISI BAŞINA OLSUN Şenizben artık umut edmiycem böle daha kolay
canım hayırlı olsun tedavin Şeniz
inşallah hayırlısıyla emeğinin karşılığını alır ve olumlu bir sonuç alırsın .
hani protokol uyglanıyor ? hangi aşamadasın ?
9 eylül çok iyi bir seçim , bir çok kişi oradan mutlu sonuçlarla ayrılıyor ve 2zleri olan bir arkadaşım da var hatta yerimseniben
bak kızıyorum iremcimhiiiiiiiiiç yakışmıyor sana böyle sözler ..
kendine gel tatlım ya , umutsuz yaşanmazki ...
umut etmeden olmaz .... tamam deli gibi umutanma , o da kötü insanın beklentilerini arttırıyor ve sabırsızlandırıyor da çok .. ama bırakma bu kadar , meleğinden bu kadar erken vazgeçemezsin .. kim bilir sen de belki tedaviyle hamile kalıp mucizesini koklayanlardan olacaksın . ama sen denemezsen , denmeye devam etmezsen o mucize gelir mi ????
herkesin kaderi farklı farklı yazılmış bu yolda ..
kimi lk denemesinde
kimi ilkinden olumsuz sonuç alıp beklediği sıralarda doğal bir mucizeyle karşılaşıyor
kimi pes ettiğinde
kimi tedaviye gittiği ilk gün kanında bakılan değerde öğreniyor hamile olduğunu
kimi ilkini tüp bebekle 2.sini doğal yoldan alıyor kucağına , ki böyle çok akrabası var eşimin
kimi benim gibi biraz daha yada benden de fazla uğraşıyor , yoruluor ama pes etmiyor ...
yukarıda yazdığım mucize hikayelerinin hepsi başka bir siteden tanıştığım arkadaşlarımın başndan geçenler , hikaye değil yani , kaldı ki benzer şeyleri sen de okumuşsndur yada duymuşsundur bir yerlerden
o yüzden canım gün pes etme günü değil , gün kaldığın yerden hırsla ve inatla devam etme , dileme günü ...
bu bebek Allahın izniyle gelecek , ama belki de sen denersen , denemeye devam edersen gelecek ..
maddi-manevi kendini hazır hisettiğinde , bu kez daha bilinçli ve donanımlı olacağından her şeyden de emin olacaksın , yeni bir denemeyi yapmanı dilerim ama inşallah o zamana kadar da beklerken hamile kaldığının haberini duyarız :Saruboceq:
irem ne yapıyorsun canım
selam kızlar ben çok hastayım çok kötü üşütmüşüm resmen cigerlerim agrıyor baş agrısıda cabası sıcak ballı süt içiyorum ama banamısın demiyor çayı çok severdim nedense içemiyorum artık bu akşam zorlada olsa 2 fincan bol limonlu içtim zorla ilaçda kullanamıyorum biliyorsunuz işim allaha kaldı anlıyacagınız
yok be canım evde iş miş yaptıgım yok isterse evi ..... götürsün yüzünden oldugu kadar yapıyorum çay içirmiyorki bebiş birada bogazlarım migde bulantısından ögürmekten oluyor resmen cigerlerim sökülüyor birşeyde yiyemiyorum ama galiba bebiş kız teyzesi kızımdada aynısı oluyordu
canım üzme kendini ne olur dr hiç olmaz dememişki daha yolun başındasın sen herife daya keçiboynuzu pekmezini sende ye allah büyük benim komşum var yaşı bir hayli geçkin kaç tane dr raporu var çocugu olmaz diye allahın işi adeti gecikti görümcesiyle dr gitti heralde menapoza giricem diye göbek atarak geldiler kadın hamileymiş şimdi kocaman oglu var kızımında sınıf arkadaşının annesinin yıllarca olmadı ama kendiliginden kızı oldu bunlar birer örnek güzelim allaha sıgın isyan etme hayırlısı diyelim demi
canım bende ilk aşılama oldugunda hemen olucak zannettim ama bende 2 sefer mort oldum ama üzüldügümü kimseye belli etmedim nasip dedim içimde fırtınalar kopuyordu halbuki birdahaki denemeni yine egedemi yaptırıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?