selam kızlar ben çok hastayım çok kötü üşütmüşüm resmen cigerlerim agrıyor baş agrısıda cabası sıcak ballı süt içiyorum ama banamısın demiyor çayı çok severdim nedense içemiyorum artık bu akşam zorlada olsa 2 fincan bol limonlu içtim zorla ilaçda kullanamıyorum biliyorsunuz işim allaha kaldı anlıyacagınız
CANIM BENİM YA KISS NE GÜZEL YAZMIŞSIN VALLA SANA HAYRANIM NE KADAR GÜÇLÜSÜN İŞALLAH Bİ GÜN BENDE BÖLE SENİN:Saruboceq: GİBİ OLURUM YA NE BİLİM 3 SENEDİR HER AY BAŞI KÜLODUMU GÖZLEMEKTENkaydirigubbakcemile3VALLA GINA GELDİ KISSSS SİNİR OLYOM KIRMIZILARI GÖRÜNCEkafamçokkarıştıAMA 3 YILDIR KESİNTİSİZsositososito EŞİM ZATEN ÇOK ÜZÜLÜYO KENDİNİ SUÇLUYODURDA BENDE BU YOLU SEÇTİM BİZ ÇOCUKSUZDA MUTLUYUZ DİYORUM ANLADINMI AMA TABİKİ YOLA DEVAM EDCEMDE YİNE DİYOMKİ BEN KIRMIZILARI GÖRCEM İKİNCİDEDE YİNE DOKTORUN MALESEF DİYİŞİNİ DUYACAM:tomato:ÖLE İŞTE ÇOK ACI GELYO BUNLARI YAŞAMAK TEKRARADAN MUCİZE YAŞAYACAK KADARDA ŞANSLI BİRİ HİİİİİİİÇ DEİLİM O YÜZDEN KENDİME HİÇ FIRSAT VERİP UMUT ETMEK İSTEMİYORUM
canim hakkinda hayirlisi olsun ama benim fikrim asilama zaman ve para kaybi benim esimin 36milyon ama %4 normal hayirlisi artik hakkimizda
Canım ege hanıma deseydin ya ben HSG çektirdim neden tekrar çektiryonki bi kadın vardı 6 yıl önce çektirmiş onunkini bile kabul ettiler oyuncakmı bu dakka başı HSG öle kolay diilki o olay sen doktora söle
CANIM MERABA CEMAL POSACI KARŞI KOMŞUMUN DOKTORU ÇOOOOK MEMNUNDU AMA ONUN MUCİZESİ GERÇEKLEŞTİ KENDİLİĞİNDEN OLDU ŞİMDİ 1 YAŞINDA YANİ ODA EN İYİLERDEN BİRİ ARKADAŞIM İÇİN RAHAT OLSUNa.s.
Ne biliyim canım yaa insanın kafası allak bullak oluyo!yada ben mi çok stres yapıyorum?hayırlısı bakalım!
ARKADAŞLAR BORNOVA ŞİFA DA HİSTEROSKOPİ ÇEKTİREN VAR MI?ANESTEZİ YAPIYORLAR MI?BEN MAALESEF DAHA ÖNCE ÇEKTİRDİM AMA O FİLMDEN BİŞEY ANLAŞILMAZ DEMİŞTİ BAŞKA BİR DOKTOR O YÜZDEN BİR DAHA ÇEKTİRMEK ZORUNDAYIM.DAHA ÖNCEKİ ANESTESİSİZ OLMUŞTU:bbo:senağlama TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANZ SEVİNİRİM.
[sıze="3"][/sıze]pardooonnn arkadaşlar yanlış söylediimmm!hcg demek istediiimm!!!!!!!-tatlicadiarzu-
[ı]arkadaşım sanırım irem arkadaşımız orda çektirmişti gelince cevaplar sorunu bence aneztesili yaptır ben aneztesi li olmadı çok canım yanmıştı [/ı]
rahım fılmı konusunda tecrubeleirmiiz mi soruyosuyn canım
arkadaşlr bı sorum olck size.ege unıv de aypılck bi tahlılm var benım onun için randevu faln almam gerıkırmı acaba.gitsemhemn yaparlarmı yoksa ege unıversıte sıne gıden arkadaşlr cvplayabılrlerse pek sevınırm :)
[sıze="2"][/sıze]
arkadaşlar bornova şifa da histeroskopi çektiren var mı?anestezi yapıyorlar mı?ben maalesef daha önce çektirdim ama o filmden bişey anlaşılmaz demişti başka bir doktor o yüzden bir daha çektirmek zorundayım.daha önceki anestesisiz olmuştu:bbo:senağlama tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirim.
[ı]kızlar yengemin sonucunu söylemiştimsize 2 gün önce 19 du
şimdi bugün yine kan vermeye gitti sonuç 9 senağlama düşmüşdoktor ilaçlarını kes demiş çok üzüldüm yaaaaa[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?