Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişlerine iyi bak

ben hep böyle senin yazdığın gibi güçlü değildim ..
benim de yıldığım , pes ettiğim , kapıları kapattığım zamanlar oldu
ilk 2 tedvimden bahsetmeyeceğim bile .. bundan çok uzak değil , 2 sene kadar önce 3. tedavimde yumurta toplama işlemi esnasında küçük bir iç kanama geçirdiğimi öğrendiğimde dr.umdan , hemen araştırdım neden olur , daha önce olmuş mu felan diye . sonra İngilizce bir kaynaktan londrada bir kadının yumurta toplamadan sonra geçirdiği yoğn kanama yüzünden öldüğünü okudum . sonra yumurta toplamadan önce " herşey benim kendi rızamla gerçekleşiyor , bu tedaviyi ben istedim vs. vs..." içeren bir kağıda neden imza attığımızı anladım ve zaten Türkiyenin en iyisinde , bahçecide , deneyip , üstüne olumsuz sonuç da aldığıma göre bu iş olmayacak ve canımdan olmay da hiç niyetim yok deyip tedaviye dair herşeyi kaldırdım attım bir köşeye ..
aradan bir süre geçip de teadvi olup olmayacağımı soranlara da " para yok " deyip çıktım işin içinden . çünkü " kendimi hazır hissetmiyorum- korkuyorum - bitti benim için " gibi asıl nedenlerimi söylediğimde inatla ve ısrarla ve vazgeçmeden beni kararımdan döndürmeye çalışmaları hem beni gereğinden fazla geriyor hem de üzüyordu . ama para yok deyince kimse sesini çıkarmıyor , yarım ağızla " hı , öyle mi tamam , inşallah denkleştirir yaparsınız , olmadı biz de yardım ederiz vs. vs.. " diyorlardı ..
1 sene kadar sonra eskisi kadar tedavi için katı tutumumda olmadığımı farkettim ..biraz kendimi yokladım bir süre sonra yavaş yavaş yola geldiğimi farkettim .. sonra sonra farklı bir merkez aramaya başladım , 2-3 yer gezdim ve temmuz ayının başlarında umut tüpbebkten aytun hanıma kanım kaynadı ve burası olacak dedim . benden histeroskopi istedi , kadın doğum uzmanı bir arkadaşımın çalıştığı dev.hast.e gittim , bu 4. denemem olacağı için arkadaşımın hocası laparoskopide karar kıldı .. bunu danışmak için aradığımda dr.umun umuttan ayrıldığını öğrendim , benim için bir yıkım daha oldu .. zaten zor karar vermiştim yeni bir tedaviye ve yeni dr.a o da gitmişti .. sonra moral depolamak içn izmire geldim 1 haftalığına tatile ve bari umutun ( sanırım ) kurucu hekimi olan ve herkesin çokca bahsettiği enver kurt olsun dr. dedim , ama reglimin 8. günü orada kontrle gitmem gereken gün enver bey yıllık izine çıkıyormuş !!!! her şey bu kadar üst üste gelir , ben vazgeçiyorum dedim , hastaneden beni ikna ettiler , 8. gün gelin levent beyle görüşün , sonraki takiplerinizde enver bey olacak dediler .. levent beyle ilk görüşmeyi yaptım ve onda karar kıldım ve ondan en azından benim tedavim bitene kadar oradan ayrılmaması , bütün takip-toplama ve transfer işlemlerimi yapacağının sözünü aldım ve rahatladım .. yoksa yine her an vazgeçmeye hazırdım ..
dr.um o kadar anlayışlı çıktı ve o kadar moral veriyorduki ben her kontole gittiğimde , laparoskopi sonrası 2 ay sonraya attınca tedavim bana herşeyde bir hayır olduğunu hatırlattı durdu .. sonra tam bu regl ile başlarız derken eşimin iş değişikliği ve aniden izmire taşınmamız gerekti tedavi öncesi ve bende moraller yine sıfır oldu , zaten fırsat kollar gibiydim bazen tedaviden vazgeçmek için , ama yine dr.um sabretmem gerektiğini ve herşeye değeceğini söyledi . onun bu kadar inançlı olması beni şaşırtıyor ve tam vazgeçeceğim zamanlarda yeniden kendime gelmemi sağlıyordu . temmuzdan beri umu tüp bebeğe gidip geliyordum , nihayet 27 ekimde gelen reglimle tedvime başladık ve iyiki o gel gitlere rağmen vazgeçmemişim ve bana sürekli bir umut aşılayanlar olmuş diyorum ..
işte belki bu yüzden ben de nerde umudunu ytiren biri görsem hemen omuz verme ihtiyacı hissediyorum , belki bu kez onun da meleği gelir tıpkı benim gibi diye :asigim:
inşallah bir gün sen de kendinde o umudu hisseder ve bıraktım ben her şeyi dediğin yerden devam edersin bu yolda adımlamaya ..
ne demişler " no pain , no gain " yani " acı yoksa gelişme de yok "
acılarımız bizi olgunlaştırıyor ister istemez
Allah yardımcın olsun canım ..
her ne yaşıyorsan en hayırlısı olsun ..

Son düzenleme:
canim hakkinda hayirlisi olsun ama benim fikrim asilama zaman ve para kaybi benim esimin 36milyon ama %4 normal hayirlisi artik hakkimizda

Ne biliyim canım yaa insanın kafası allak bullak oluyo!yada ben mi çok stres yapıyorum?hayırlısı bakalım!

Canım ege hanıma deseydin ya ben HSG çektirdim neden tekrar çektiryonki bi kadın vardı 6 yıl önce çektirmiş onunkini bile kabul ettiler oyuncakmı bu dakka başı HSG öle kolay diilki o olay sen doktora söle

Arkadaşım haklısın biliyorum da!dediğim gibi kötü bir tecrübeydi benim için ve boşu boşuna o stresi yaşamışım sonradan anladım!ben Fethiye de yaşıyorum,burada özel bir hastane de çekilmişti ve verilen raporda tüplerimin açık olduğu söylenmişti.fakat daha sonra izmire geldiğimde görümcemin ısrarıyla Sait beye gittim, ona filmi gösterdim ve o filme bakılarak böyle bir rapor verilemeyeceğini ve çok kötü bir film olduğunu söyledi.film çekilirken sıvı dışarı sızmış ve onu da tüplere yayılmış zannetmişler dedi ve gerçekten de öyle olmuştu.İşte canım bu yüzden ben de o filme göre haraket etmek istemedi.şimdi şifada çekilcek?anestezi yapıyorlar mı orda biliyo musun?başını şişirdim dimi?neyse işte böyle...bu arada ben daha yeniyim ahkam kesmek istemem ama diğer arkadaşlarla yazışmalarındaki umutsuz tavrından kurtulmalısın bence biranönceklava:!sen bu süreyi iyice dinlenerek ve pozitif enerji toplayarak geçirmeye bak derim ben.allah dualarımızı:Saruboceq: duyar merak etme sen:)kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım, o da benim içime çok sinmişti araştırmalarımdan. inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq: teşekkürlera.s.

elifcim sen ne yaptın ne zaman histereskopi yaptırcan aldınmı gün

ARKADAŞLAR BORNOVA ŞİFA DA HİSTEROSKOPİ ÇEKTİREN VAR MI?ANESTEZİ YAPIYORLAR MI?BEN MAALESEF DAHA ÖNCE ÇEKTİRDİM AMA O FİLMDEN BİŞEY ANLAŞILMAZ DEMİŞTİ BAŞKA BİR DOKTOR O YÜZDEN BİR DAHA ÇEKTİRMEK ZORUNDAYIM.DAHA ÖNCEKİ ANESTESİSİZ OLMUŞTU:bbo:senağlama TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANZ SEVİNİRİM.

PARDOOONNN ARKADAŞLAR YANLIŞ SÖYLEDİİMMM!HSG DEMEK İSTEDİİİMM!!!!!!!-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
arkadaşlr bı sorum olck size.ege unıv de aypılck bi tahlılm var benım onun için randevu faln almam gerıkırmı acaba.gitsemhemn yaparlarmı yoksa ege unıversıte sıne gıden arkadaşlr cvplayabılrlerse pek sevınırm :)

arkadaşım sanırım irem arkadaşımız orda çektirmişti gelince cevaplar sorunu bence aneztesili yaptır ben aneztesi li olmadı çok canım yanmıştı

kızlar yengemin sonucunu söylemiştimsize 2 gün önce 19 du
şimdi bugün yine kan vermeye gitti sonuç 9 senağlama düşmüşdoktor ilaçlarını kes demiş çok üzüldüm yaaaaa

[ı]arkadaşım sanırım irem arkadaşımız orda çektirmişti gelince cevaplar sorunu bence aneztesili yaptır ben aneztesi li olmadı çok canım yanmıştı [/ı]

sağol canım ben de öyle düşünmüştüm ama umarım bana sorarlar bu konudaki fikrimi:)

canm ben pazt günü ilk kez egeye gittim,tecrübeli diilim ama bana söylenen sgk lıysan ege ayda 60 ytl den fazla tahlil yapmıyomuş.sana verilen tahlil istemi ne bilmiyorum ama herhangi bir devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi bana ordaki hemşire!

canım meraba ben bornova şifada çektirdim hsg yi ben anestezi istemedim kendim istemedim yani ama kalçadan iğne yaptılar sakinleştirici gibi bişi ama pek etkili olmadı zaten çektirmişsin nasıl olduğunu biliyosun ama orası özel ya anestezi istersen yok demezler yani kolay gelsin canım

[ı]kızlar yengemin sonucunu söylemiştimsize 2 gün önce 19 du
şimdi bugün yine kan vermeye gitti sonuç 9 senağlama düşmüşdoktor ilaçlarını kes demiş çok üzüldüm yaaaaa[/ı]

hadi ya çok üzüldüm multiii hayırlısı olsun kıs geçende sordum kusura bakma onlarda sorun neydi istemiyosan cevaplamayabilirsin

Bumuyani kıs ben emekli sandığına bağlıyım valla bağkurun bildiğim kadarıyla tamamını yapmıyo bazı testleri dışarı yolluyo olsun kıss üzülme daha hızlı gider işlerin ege kalabalık ya bazen geç çıkyo tahliller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…