Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

STARCIM CANIM BENİM ÇOOOOOOK SAĞOL VE BAŞINA GELENLER ÇOK KÖTÜ ALLAH KORUMUŞ SENİ NERDE YAPTILAR YUMURTA TOPLAMANI KISS NASIL KANAMA OLDU ÇOK KÖTÜ YA BİNDE BİR OLAN BİŞE ODA SENİ BULMUŞ CANIMYA MORALLER İÇİN SAĞOL ŞİMDİLİK BÖLE OLSUN BELKİ ZAMANDIR BENİM İLACIM ÇOOOOOOK ÖPTÜM CANIM BENİM TEKRAR TEŞŞK EDERİM:1hug:a.s.

sağolasın iremnazcıım.ama kimbilir ne zaman çektircem!stresten gelmiyo meret-tatlicadiarzu-senin de dediğin gibi çamaşırımdaki o kırmızı lekeden nefret ediyoruumm artııkk!

canım netten baktım da kan pıhtılaşması testı sanırım yaptıracagım test benım.
aca ıgm
sgg
mı ne test canım.
hastane elr yapmıyo rsanrım.unıv yada araştırma hastanesi yapıyo.sen yaptırdınmı bu testı?

evet arkadaşım şifada çektiren var mı diye özellikle!

canım egerr dayanıklıysan anesteiye egrk yok 5dakkalık bi işlem evt zor oluyor aama belkı bebeklerımz bı rAHIM FILMI KADR UZAKTIR BIZE. NARKOZ U BEN BILERK İSTEMEDİM KURTAJDA NARKOZ VERDILER ÇOK AGIR GELMİŞ BANA BITURLU AYILTAMAMİŞALR BENI. ŞİFADA YAPTIRMADIM AMA TECRUBEMI YAZMK İSTEDİM SİMDİDEN GECMİŞ OLSUNkaydirigubbakcemile5

Kıss ne kan pıhtılaşması onu niçin yaptıryon yok benden sadece tüp bebek için istediler yok benden istemediler

Kıss ne kan pıhtılaşması onu niçin yaptıryon yok benden sadece tüp bebek için istediler yok benden istemediler

netten baktım teste ole yazıyor canım yaa bnde tam anlamadım gercı en oldugunu da..ama doktor 2ay içinde yaptırabılrsın dedi bılmıyom artık

tüp bebekte öle bi test yokki sen doktoruna sorsana bu testi neden yaptırıyosunuz diye......ya vardır bildiği doktorun sen kafanı karıştırma güselim ya herkesin bünyesi farklı gerçi ya

tüp bebekte öle bi test yokki sen doktoruna sorsana bu testi neden yaptırıyosunuz diye......ya vardır bildiği doktorun sen kafanı karıştırma güselim ya herkesin bünyesi farklı gerçi ya

bizimkı tup bebek için değil zaten cnım bız daha tedavıye bşlamdık sadece tahlil yaptırdı doktor çok sukur hepsi temız çıktı rahımfilmi dahil :) eşiminde guzel çıktı sonucu.simdi 2ay serbest bıraklım dedi.rahım fılmıne guvendı galiba doktor tedavıye eger 2ayiçinde olmazsa başlıycaz

Hadi gözünaydın olsun o zaman canım ya ben biliyorum çünkü tüp bebekte yok öle bi test kan pıhtılaşması falan hadi bakalım bol bol çalışın o zaman belli mi olur mucizen süpriz yapabilir canımkaydirigubbakcemile5

sağolasın iremnazcıım.ama kimbilir ne zaman çektircem!stresten gelmiyo meret-tatlicadiarzu-senin de dediğin gibi çamaşırımdaki o kırmızı lekeden nefret ediyoruumm artııkk!

GELİR GELİR MERAK ETME Bİ BAKMIŞSIN :asigim:GELMİİİİİİŞ HEP ÖLE OLUYO YA MERAK ETME YA SİZDE NE GİBİ Bİ DURUM VARDI CANIM YA KUSURA BAKMAYIN BU GÜN BEN MERAKLI MELEHATI BİLE GEÇTİM VALLA:uhm:

sağolasın canım!sana da iyi çalışmalarsositosositoŞeniz-tatlicadiarzu-

gelir gelir merak etme bi bakmışsın :asigim:gelmiiiiiiş hep öle oluyo ya merak etme ya sizde ne gibi bi durum vardı canım ya kusura bakmayın bu gün ben meraklı melehatı bile geçtim valla:uhm:
[sıze="2"]aslında uzun hikaye!önce normal jinekologla başladık ama her şey benim üzerime yapıldı,yumurta takibi bilmem ne ,sonra hsg çekelim dediler onu da yaptık, bi sorun yok dediler,bi doktor endometriosiz dedi, bi başkası yok değil sadece düzensiz kanama dedi.bizim kafamız iyice allak bullak olunca ben de izmirde sait yücebilgin e gittim ,hsg ye baktı ve buna bakarak tüplerinin kapalı mı açık mı olduunu söylemek zor bu rapor bence geçersiz dedi.bu arada eşimin spermiyogramı yapılmadan böyle bişey yapmanın ne kadar yanlış olduğunu söyledi ve biz de onun üzerine yoğunlaştık .tabii o da tam bir muamma: 3 kez yaptırdık 3 ü de birbirinden farklı.en son varikosel ve oligoastenospermi dendi.ve sonra da bu böyle olmıycak deyip bildiin gibi pazt egeye gittik.ordada eşimin 20mlyn çıktı ve ege hnm aşılama önerdi.işte böyle.biraz uzun oldu ama anlatiim dedim.sen de aşılama denedin sanırım dii mi?[/sıze]

selam.......
orrtadan dalış yaptım ama ilgisizkalamazdım rabbim bebek isteyen herkese sağlıkla sıhatle versin işşallah..
benim tedavimde ege üniversitesi tüp bebek bölümünde olmuştu 5 yıl önce çok zor günlerdi ama değer biliyormusunuz.. çok canım yandı hem fiziksel olarak hemde manevi olarak ama şu an benim 4.5 yaşında bir kızım var..
sık sık yazmak istiyorum tabii benide kabul ederseniz :))))))))

hadi ya çok üzüldüm multiii hayırlısı olsun kıs geçende sordum kusura bakma onlarda sorun neydi istemiyosan cevaplamayabilirsin

canım niye böylediyosun kızıyorum amaklava: istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin ben sormuyomuyum sanki unutuyoz normaldir canım benim sırnaşık şey
yengemlerin hiç bi sorunuyok diye biliyoz yani bizesöylenen o 14 senedirolmuyo bugün çok üzgünüm onların adına çünkü yengemin yaşı geçiyo 39 yaşında oyüzden son şanslarıydı abimde çok üzgün onada üzülüyom
ama ne yapcan allah veriyo demekki nasiplerinde yokmuşsenağlama

arkadaşım hoşgeldin aramızaa.s.
allah analı babalı büyütsün canım inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür bizede nasip eder biz bu yola yenii başladık bakalım ne kadar zaman sonra kavuşacağız bebişimize:ecrin_bebek:

mrb cnm hoşgeldin.egede bende 2 kez aşlama oldum ama tutmadı dr 3 gerek yok direk tüpe geçelim dedi senin dr un kimdi...Bu arada Allah bebişiine sğlklı uzun ömürler versin...

hoşgeldin nehir evra, gerçi ben de yeni sayılırım ama olsun:))) öncelikle yavrucuunla ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.inşallah allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder meleğini kucaklamayı.ben de egeye başladım daha yeni.dr um ege hanım.aşılama denicez ama önce hsg çektirmem lazım!tekrar hoşgeldin.seni sorularım la boğmam inşallah-tatlicadiarzu-a.s.

idola canım hayırlısı olsun aşılaman bende tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım özel değilse sizde sorun neydi

idola canım hayırlısı olsun aşılaman bende tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım özel değilse sizde sorun neydi

umarım en kısa zamanda isteğimize kavuşuruz canım.birkaç mesaj önce iremnaz a uzun uzun anlatmıştım.ordan okuyabilirsin.arkadaşım!insan karıştırıyo dimi?laelaelaelaelae

çok teşekkü ederim ilginiz ve iyi dilekleriniz için .....
beni sorularınızla boğabilirsiniz hiç mahsuru yok :)))
benim doktorum erol tavmergendi yaniiii hocaların hocası :)))))))ben balıkesirden diğer doktorumun tavsiyesi ile yönlendirilmiştim erol beye bildiğim kadarıyla ege hanım erol beyin kızkardeşi ben çok güvendim doktoruma zaten bu bir ekip işdir biliyorsunuz szide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…