Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin işallah..
ama bir gerçek varki tecrübeyle sabittir önce sizin psikolojinizin iyi olması gerekiyor .
benim ilaç tedavisiyle oldu son denemmdi genetik analizden tutunda ,rahim filmine ((( kadar çekildi erol bey bu ay tekrar deneyin olmadı tüp bebek için işlemlere başlayalım dedi vee o ay hamileydim allah büyük ..
çok canım yandı çok acı çektim sizinle paylaşıcak çok şeyim var ama ....

anlat arkadaşım sen!ben şahsen tecrübelerinizi duymak istiyorum.bu arada erol hocadan randevu almak çok zormuş ben de o yüzden ege hanmı tercih ettim. bu arada ben ege hanmı erol beyin eşi sanıyoduum hehehe:))

canım eşin hangı dokotra gitti izmirde alsancakta ibrahım cüreklıbatur var ege unıv urolojı ana bılımdalı başkanı onu onerebırlm eşine ma birz tuzlu canım yada şifada kı doktor da iyi eşim orda emliyat oldu basmane şifa ama.
hsg yapılpta sonuç görmemk göreemk sasırttı benı.eşine spermiopram yapılmadan sana yonelılmiş yanlış ne burda sonra eşinede bakmışlar dımı.bence onu dıyen doktor sallamış bırazcık.gebelık konunsda eşlerın 2sınede yonelınmelı ama yanlış dıye bişi yok canım takıma sen.varıkosleı analdım da oligoastenospermi bu ne demk canım?eşine ilaç vrmeıdmı doktor bnce eşin bı urologa görunsun ve burada evicap kullansın bıde keçi boynuzu kuur kullansın canım faydasını görceksınz eminim

Multişim sonuçta abin ya belki yazmak istemezsin diye düşündüm :1hug:tabiki senin benim olunca yazyoz bunun için burdayız valla bende üzüldüm bak onlarda size tam olarak anlatmamışlar bile bilmiyosun tam olarak neyse canım Allah herkese versina.s.

Canım ege hanıma güven ne diyosa doğrudur onlar bu konuda çok iyiler yani aşılama dediyse vardır bildiği kısss zaten tüp bebek çok yorucu acele etme işallah aşılamayla olur

CANIM MERABA ARAMIZA HOOOOŞ a.s.GELDİN DEMEK EGEDE OLDU KIZIN YA HEMEN ATLADIM KUSURA BAKMA PROBLEM NEYDİ SİZİN BİDE SORADAN KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU YANLIŞMI ANLADIM BEN KENDİLİĞİNDEN OLDUYSA NE YAPTINIZDA OLDU :lepi:

iremcim canım şu avatarını değiştir canım içim daralıyor görünce şuna güller çiçekler börtü böcekler koy resmi görünce senide öyle düşünüyorum canım

iremcim canım şu avatarını değiştir canım içim daralıyor görünce şuna güller çiçekler börtü böcekler koy resmi görünce senide öyle düşünüyorum canım

AY ELİF ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ KISSS ÖLDÜRDÜN BENİ GÜLMEKTENkaydirigubbakcemile3 TAMAM SENİ KIRMIYİM DEĞİTİRCEM CANIM BENİM İÇİNİZİ DARALTTIM KUSURA BAKMAYIN CANIM SEN NE ALEMDESİN KIS Bİ İLAÇ KULLANYON Bİ HİSTERESKOPİ DİYON NE YAPYON ŞİMDİ NE DURUMDASIN ÇOK MERAK ETTİM SENİ:uhm:

ilaç kullanmıyorum ama ilaç arıyorum çünkü şubatta aşılama yapılcak anca bulurum bu gidişle şimdi farlutal içtim adet olucam adet bitiminde histereskopi yapılcak

bu arada en son yapılan ilen banada histerospiydi..
evet canım duyduğum kadarıyla öyleymiş randevu almak çok zormuş erplol hocadan
ege hanım kızkardeşi eşide dokuz eylülde prof ama ayrılmış galiba eşinden geçen sene (
ha birde histeroskopide canım yanmadı ama ben kendimi çok kastım rahim filmlerinden sonra yine aynı şeyleri yuaşicam zannettim ama çok şükür kendime geldiğimde canım yanmıyodu ....
teyzeleri benim kızım 5 yaşında ve anaokuluna gidiyyor bildiğiniz üzere bugün karne günü ve biz ailecek çok heyecanlıyız (rabbim sizlerede yaşatsın işaşllah hayırlısı ile )
sizlere daha uzuun yazmak isterdim amaa biz karne almaya gidiyoruz şimdi ..
görüşmek üzere..

canım çok kısa geçeyim evet kendiliğinden ama tedaviyle oldu egede oldu ..
doktorum erol hocaydı histeroskopimi dahil bizzt kendi yaptı ..
hayırlı zamanmış diye düşünüyorum ama birde belirtiyim benim 5 tane düşüğüm olmuştu egeye gitmeden önce hamile kalabiliyordum ama bebekle 3 aya kadar büyüyünce kendiliğinden karnımda ölüyorlardı ve sebep bulunamıyordu ..
canımm tekarra dönücem...

canım beniim yaa.maşşallah ona!eminim çok başarılıdır.adı neydi bu arada??nehir?

nehir erva teyzesi ismi .........
rabbim hayırlı zamnda hayırlı evlatlar versin bu sayfa ahalisine :)))
işşallah banada diyelim ..
hani derler ya kelam canlıdır diye ağzımızdan çıkanda dua hükmüne geçsin işaşllah rabbim hayırlısının versin hepimize:)))

kısslarrrrrrrrr Bülent Gülekli'ye tedavi olan var mı aranızda,çok önemli nasıl bir doktor bilen yok mu???

kısslarrrrrrrrr Bülent Gülekli'ye tedavi olan var mı aranızda,çok önemli nasıl bir doktor bilen yok mu???

Canım Bülent bey 9 eylül ün en iyilerinden biri yanlış hatırlamıyosam .:lepi:

Multicim onda tedavi göryo kısss ben karıştırdım galiba o muydu başka bi arkadaşmıydı ama ben duydum en iyilerden biri yani o kesin canımhihoyyyt

annesi nehir erva nın karnesi nasııl?

karne değilmiş teyzesi güzellik belgesia.s nehirin deyişiyle beklediğimiz gibi çok şükür herşey yolunda yaşının çok küçük olmasına öğretmeninden övgü dolu kelimeler duymak çok gurur verici işşallah sonuna kadar böyle gider ...:Saruboceq:
evlat bambaşka haliyle rabbim isteyen dileyen herkese versin :))):Saruboceq:
bu arada ben kendimi sizlere tanıtmadım balıkesirden yazıyorum sizlere aslen manisalıyım ismim şerife :) eşimin görevi nedeniyle buradayız ..8 yıllık evliyim 4.5 yaşında nehir isminde bir kızım var 27 yaşındayım :))))kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…