hoşgeldin nehir evra, gerçi ben de yeni sayılırım ama olsun:))) öncelikle yavrucuunla ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.inşallah allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder meleğini kucaklamayı.ben de egeye başladım daha yeni.dr um ege hanım.aşılama denicez ama önce hsg çektirmem lazım!tekrar hoşgeldin.seni sorularım la boğmam inşallah-tatlicadiarzu-a.s.
anlat arkadaşım sen!ben şahsen tecrübelerinizi duymak istiyorum.bu arada erol hocadan randevu almak çok zormuş ben de o yüzden ege hanmı tercih ettim. bu arada ben ege hanmı erol beyin eşi sanıyoduum hehehe:))rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin işallah..
ama bir gerçek varki tecrübeyle sabittir önce sizin psikolojinizin iyi olması gerekiyor .
benim ilaç tedavisiyle oldu son denemmdi genetik analizden tutunda ,rahim filmine((( kadar çekildi erol bey bu ay tekrar deneyin olmadı tüp bebek için işlemlere başlayalım dedi vee o ay hamileydim allah büyük ..
çok canım yandı çok acı çektim sizinle paylaşıcak çok şeyim var ama ....
[sıze="2"]aslında uzun hikaye!önce normal jinekologla başladık ama her şey benim üzerime yapıldı,yumurta takibi bilmem ne ,sonra hsg çekelim dediler onu da yaptık, bi sorun yok dediler,bi doktor endometriosiz dedi, bi başkası yok değil sadece düzensiz kanama dedi.bizim kafamız iyice allak bullak olunca ben de izmirde sait yücebilgin e gittim ,hsg ye baktı ve buna bakarak tüplerinin kapalı mı açık mı olduunu söylemek zor bu rapor bence geçersiz dedi.bu arada eşimin spermiyogramı yapılmadan böyle bişey yapmanın ne kadar yanlış olduğunu söyledi ve biz de onun üzerine yoğunlaştık .tabii o da tam bir muamma: 3 kez yaptırdık 3 ü de birbirinden farklı.en son varikosel ve oligoastenospermi dendi.ve sonra da bu böyle olmıycak deyip bildiin gibi pazt egeye gittik.ordada eşimin 20mlyn çıktı ve ege hnm aşılama önerdi.işte böyle.biraz uzun oldu ama anlatiim dedim.sen de aşılama denedin sanırım dii mi?[/sıze]
canım niye böylediyosun kızıyorum amaklava: istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin ben sormuyomuyum sanki unutuyoz normaldir canım benim sırnaşık şey
yengemlerin hiç bi sorunuyok diye biliyoz yani bizesöylenen o 14 senedirolmuyo bugün çok üzgünüm onların adına çünkü yengemin yaşı geçiyo 39 yaşında oyüzden son şanslarıydı abimde çok üzgün onada üzülüyom
ama ne yapcan allah veriyo demekki nasiplerinde yokmuşsenağlama
[sıze="2"]aslında uzun hikaye!önce normal jinekologla başladık ama her şey benim üzerime yapıldı,yumurta takibi bilmem ne ,sonra hsg çekelim dediler onu da yaptık, bi sorun yok dediler,bi doktor endometriosiz dedi, bi başkası yok değil sadece düzensiz kanama dedi.bizim kafamız iyice allak bullak olunca ben de izmirde sait yücebilgin e gittim ,hsg ye baktı ve buna bakarak tüplerinin kapalı mı açık mı olduunu söylemek zor bu rapor bence geçersiz dedi.bu arada eşimin spermiyogramı yapılmadan böyle bişey yapmanın ne kadar yanlış olduğunu söyledi ve biz de onun üzerine yoğunlaştık .tabii o da tam bir muamma: 3 kez yaptırdık 3 ü de birbirinden farklı.en son varikosel ve oligoastenospermi dendi.ve sonra da bu böyle olmıycak deyip bildiin gibi pazt egeye gittik.ordada eşimin 20mlyn çıktı ve ege hnm aşılama önerdi.işte böyle.biraz uzun oldu ama anlatiim dedim.sen de aşılama denedin sanırım dii mi?[/sıze]
rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin işallah..
ama bir gerçek varki tecrübeyle sabittir önce sizin psikolojinizin iyi olması gerekiyor .
benim ilaç tedavisiyle oldu son denemmdi genetik analizden tutunda ,rahim filmine((( kadar çekildi erol bey bu ay tekrar deneyin olmadı tüp bebek için işlemlere başlayalım dedi vee o ay hamileydim allah büyük ..
çok canım yandı çok acı çektim sizinle paylaşıcak çok şeyim var ama ....
iremcim canım şu avatarını değiştir canım içim daralıyor görünce şuna güller çiçekler börtü böcekler koy resmi görünce senide öyle düşünüyorum canım
CANIM MERABA ARAMIZA HOOOOŞ a.s.GELDİN DEMEK EGEDE OLDU KIZIN YA HEMEN ATLADIM KUSURA BAKMA PROBLEM NEYDİ SİZİN BİDE SORADAN KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU YANLIŞMI ANLADIM BEN KENDİLİĞİNDEN OLDUYSA NE YAPTINIZDA OLDU :lepi:
canım beniim yaa.maşşallah ona!eminim çok başarılıdır.adı neydi bu arada??nehir?bu arada en son yapılan ilen banada histerospiydi..
evet canım duyduğum kadarıyla öyleymiş randevu almak çok zormuş erplol hocadan
ege hanım kızkardeşi eşide dokuz eylülde prof ama ayrılmış galiba eşinden geçen sene(
ha birde histeroskopide canım yanmadı ama ben kendimi çok kastım rahim filmlerinden sonra yine aynı şeyleri yuaşicam zannettim ama çok şükür kendime geldiğimde canım yanmıyodu ....
teyzeleri benim kızım 5 yaşında ve anaokuluna gidiyyor bildiğiniz üzere bugün karne günü ve biz ailecek çok heyecanlıyız (rabbim sizlerede yaşatsın işaşllah hayırlısı ile )
sizlere daha uzuun yazmak isterdim amaa biz karne almaya gidiyoruz şimdi ..
görüşmek üzere..
kısslarrrrrrrrr Bülent Gülekli'ye tedavi olan var mı aranızda,çok önemli nasıl bir doktor bilen yok mu???
kısslarrrrrrrrr Bülent Gülekli'ye tedavi olan var mı aranızda,çok önemli nasıl bir doktor bilen yok mu???
annesi nehir erva nın karnesi nasııl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?