Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar nerdesin elif irem huuuuuu topiği terketmişsiniz

huuuuuu kimse yokmu nerdesinizklava:
merak ettim valla sizleri topiğimiz terkedilmiş idola kimsenağlamase yok

selam beni kabul edersen ben varım buralarda ..
umarım diğer arkadaşlarda da her hangi bir şey yoktur..
görüşmek üzere:)

annesi nehir erva nın karnesi nasııl?

merhaba bende bodrum da yaşıyorum ama izmirliyim.tedavi için izmiri seçmek istiyorum ama ssk anlaşmalı üniversiteler yada tüp bebek merkezleri hangileri bilmiyorum .bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.ne kadara çıkıyo yada neler gerekiyo.ben aranıza yeni katıldım.selamlar

arkadaşım biz raporumuzun çıkmasını bekliyoruz çıkarsa bizde başlıyacağız tedavilere bende tüp bebeğimi dokuz eylül üniversite hastanesinde yaptırıyorum:1rolleyes:

arkadaşlar multitel ve zuzuay daha önceki yazılarınızı okudum.tedavi için irenbe ve dokuz eylülü seçmişsiniz.sizden ricam tedaviye nasıl başlanıyo.ne kadar tutuyo ücret olarak ve ssk anlaşmaları varmı varsa ne kadar karşılıyo neler gerkiyo anlatırmısınız.bende öğrenmek istiyorum.çünkü sanırım bende tüp bebek yapacağım.bu aydan sonra belli olacak ama bilgi almak isterim sizden.müsait olunca yazarsanız sevinirim.ben 2 kez çatlatma iğnesi oldun pkoluyum.sol yumurtam yok.sağ yumurtam da da çok az yumurtam var. şimdiden teşekkür ederim.sevgiler

slm canım aramıza hoşgeldina.s.
ben dokuz eylülde başlıyacam tüp bebeğe şubat ayında başlamadan önce rapor için gerekli belgeleri hazırladık sskyla anlaşması var toplam 3000 tl gideceğini söylediler bize başka sorun varsa cevaplarım canım :1hug:

selam multicim malesef ben fazla giremiyorum hem hastalandım hemde kızım hastalandı 11 tane igne yedi yavrum şimdi biraz iyiyiz bende dr gittim ama sadece minoset verdi başka ilaç kullanamam diye sadece 2 tane içtim dogal yollardan faydalandım bol tavuksuyu ve limonlu çay içtim çayla fazla aram olmadıgı için hamilelikten tavuk suyuna bol limon sıkıp içtim ilaç gibi geldi valla
bugünde saglık ocagına gittim 11+4 haftalık olmuşuz haftayada ege üniversitesinde 2 li tarama testi ve ense ölçümü yapılacak iremin tedavi oldugu yerde daha önce infertilite servisinde tedavi olmuştum birdaha gitmem sanıyordum ama takiplerimde orada olucak galiba

kızlar nerdesin elif irem huuuuuu topiği terketmişsiniz

GELLLLLLLLLLLDİİİM ya ne bileyim taaaaaaaaa mart nisana tedavim artık o yüzden girmiyom kıss sen ne yapyon adet olmadınmı sen daha ya multi ben sana bi şe sölicem kıs benim aklım da bişe kaldı sende 9 eylülde sor bunu şimdi acaba egede bize uygulanan mikroenjeksiyonmu yada normal tüp bebekmi normal tüp bebek demek her yumurtanın yanına 1000 tane sperm koyyolar sperm kendi döllüyo anacım böle yaptılarsa bizim zaten yavaşki hayret bişi yaaaa ...valla o yüzden bizim 1 tane oldu demektir bi sende bunu öğren ben bi ara arayıp sorcam hastaneyi ya

ohh bee!:teytey:kızlar ii ki geldiniz!bomboş kalmıştı buralar multielle sizi bekledik durduk.hem aramıza yeni arkadaşlar da katılmış ne güzel:)a.s.

öncelikle hoşgeldin arkadaşım.ben fethiyede yaşıyorum ve ben de izmirliyiimmhihoyyyt.biz de geçen hafta ilk kez ege ye gittik.henüz tüp bebek olup olmayacağı belli değil tahliller falan yapıldı ve perşembe hsg (rahim filmi ) çekilcek bornova şifada.bakalım .hepimiz için hayırlısı.en kısa zamanda :CüvCüv:inşallah.tekrar hoşgeldina.s.

canım çok geçmiş olsun sanada kızınada :teselli:
maşallah bebişin büyümüş hayırlı haberler alırsın inşallah tarama testinde
kendine çok iyi bak tekrar geçmiş olsun

canım olsun martta kaldı diye bizi unutcanmı gir görüşelim
canım ben daha adet olmadım daha var şubat ayında başlar herhalde tedavim hiç de umutlu değilim çünkü doktor dolu ya belki şubatta da dolu olur
canım bak şimdi kafama takıldı gidince bi sorayım
sen sordunmu ne dediler

selam idola yine ben
sorularımla bunaltmıyorum umarım seni ama birşeyler daha sormak isterim.yani sen kendin mi gittin yoksa gönderdilermi oraya gitmen için.ilk nereye başvurdun izmirde.ssk anlaşması varmı? oradan dokrorun özel muaynesine mi gidiyosun ordamı muayne oluyo.ilk nereye nasıl başvuru yapıyosun bana tam adres verirmisin canım.şimdiden teşekkürler.

hayırlısım olsun arkadaşım.dualaım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…