Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hoşbulduk canım sorular cevap vermene çok teşekkür ederim .şimdi benim sormak istediğim şeyler var.sen kendin gidip mi başvuruyosun yada doktormu yolluyo.ben kendim üniversiteye başvurayımmı.nereye nasıl ilk başvuru yapayım.ilk neler gerkli.biraz detaylı yazarmısın canım zahmet olmazsa.bu arada inşallah senin içinde hayırlısı olur.allah herkesin yüzünü güldürsün

ben kendim seçtim ege yi bir ön araştırmadan sonra. ve aradım durumumu anlattım.dediler ki istersen normal randevu alabilrsin yani doktor seçmeden ordaki ekipten hangi doktor varsa o ilgileniyo yada istersen Prof. ege travmergenin hastası olabillirsin ama muayene ücreti 150 lira.ben Fethiye de yaşadıım için diğerine istediiim güne randevu alamıyacağım için ege hanıma gitmeyi seçtim. randevu veriyolar sana, o gün eşinle birlikte daha önceden bu konuda yapılan tahlil tetkik ne varsa onları da alıp gidiyosun.orda tahlil yazıyolar sana ve eşine bissürü, ve muayene oluyosun.eşinin spermiyogramının hemen yapıp sonuca bakıyolar ve ne yapılması gerektiğine doktorunla birlikte karar veriyosun.ama tahlilleri başka biyerde de yaptırabilirsin.ege üni. ssk lılara tek seferde 60 liralık tahlil yapıyomuş o yüzden hepsinii tek seferde yaptıramıyosun.bizim de daha tahliller falan belli olmadığı için tüp bebek olacağı kesinleşmedi o yüzden fiyat sormadım o yüzden ssk ne kadarını karşılıyo bilmiyorum.benim bu konuda bildiim bu kadar arkadaşım umarım yardımı dokunur!

canım ben aradım doktorun sekreterini aldım randevuyu 120 tl ödüyosun doktorla konuşuyon tahliller falan istiyolar varsa tahlillerin onlara bakıyolar idola arkadaşımın dediği gibi oluyo ama ben yaptırdığım tahlillere hiç bir ücret ödemedim

Ooooooooooooo elif hanım gelmişler çıstak çıstak çıstak ne haber kısss

Multi aradım egeyi mikroenjeksiyon yapyolarmış heleki işte yumurta sayısı az olanlara zaten kesin mikroenjeksiyon yapıyolarmış çok sayıda olanları yarı yarıya mikroenjeksiyon ve normal tüp bebek şeklinde döllüyolarmış yumurtaları benimki 7 taneydi dedimö kesin mikro olmuştur dedi embiryolog canım ya ne bilim kader mi diyim olmadığına hiç bilmiyom

canım onlar biliyodur ne yapacağını herşey allahtan nasipte yokmuş nasipte olsa sen bile tutamazsın bakmışsınki gelmiş kucağında dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok kaderim böyle diyorum ama çok üzülüyorum çocuklu aileleri görünce evimiz çok sessiz eşim çok üzülüyo ondan kaynaklanıyo ya ben moral vermeye çalışıyorum ama olmuyo işte anlıyacağın bunalım takılıyoz ikimizde

Simalcim burdamısın:))çözdünmü bak nerde oldugunu bile buluyom:)

aldım cnm msjını ama hmn çıkmışın kahvaltı ediyodum mutfakta:) cnm üzülme kırmızılar geldi die herşeyde bir hayır vardır belki önümüzdeki ay kalırız:))

arkadaşlar merhaba benimde pazartesi günü EGE de transferim yapıldı şimdi evde dinleniyorm bana 9 şubatta gelmem söylendi fakat izmir dışında yaşadığım için testi 12. gün yani ayın 7 sinde bir özel hastanede yaptırıcam bakalım hayırlısı
Ege üniversitesi için bu konuda iyi şeyler duydum başarı şansları yüksekmiş sizler neler biliyrsunuz bu konu bana da bilgi verirseniz sevinirim.

canım merhaba a.s.
hayırlısı olur inşallah güzel sonuçlar alırsın :Saruboceq:
kaçıncı denemen canım

selam ben aranıza yeni katıldım ege üniversitesindemi yapılacak transferin kim yapıyor raporlamı yapılıyor özelmi kaç para veriyorsun dr undan memnunmusun canım ben dokuz eylüle gittim memnun kalmadımdr umdan profdu ama hiç aydınlatmıyordu ben tedaviyi bıraktım aşılama yaptı ama tutmadı şimdi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyoruz ama maliyeti çok yüksek olanaklarımız olmadığı için yaptıramıyoruz bende şifalı otlat ve kürlere başladım hayırlısı inşallah allah herkesi bebişlerine kavuştursun hayırlı haberlerini bekliyorum canıma.s.a.s.

35sevi35 biz ege de polikilink hastasıyız bütün işlemler polikilink doktorları tarafından yapılıyor ama istersen oranın doktorlarından birinin özel hastası da olabilirsin bize kimse bu durumu tavsiye etmedi çünkü labaratuvar koşulları aynı sonuçta tutacak olan tutuyor bence bu arada ege üniversitesi başarısı yüksek düzenli ve bu işi iyi yaptıklarını düşünüyorum tek sıkıntı yoğunluk çok hayırlısı bende beklemedeyim

sağol canım ben özelde yaptırmak istiyorum ama belki fikrimi değiştiririm hakkımızda hayırlısı:1hug:

hoşgeldinnnnnnnnnnnn
kıs mart-nisana kalması ne güzel işte .. baharla beraber bedenlerimiz de yenilenirmiş . olumlu sonuç alınan denemeler genelde ilkbahar ve sonbahar aylarında olurmuş , bir yerde okumuştum . o yüzden şanslısın bence
aslında size verilen kağıtlarda yazması lazım klasik tüp bebek mi yapıldı yada mikroenjeksiyon mu ?
aslına bakarsan ben de hep bana klasik t.b. yöntemi uygulansın istemiştim , bizde de sperm sayı, yapı bozukluğu ve hareket problemi vardı. yumurta böylece sağlıklı spermi kendisi seçip , inşallah , sağlıklı embriyo olacak ve tutunmama riski neredeyse olmayacak derdim . mikroda sağlıklı olduğu gözlemle farz edilen spermler alınıp yumurtaya enjekte ediliyor , belki sağlıklı zannedilen o spermin gen yapısı bozuk ve sağlıksız embriyo oluşuyor , o yüzden de embriyo rahimde tutunamıyor ve tüp bebek işlemi başarısızlıkla sonuçlanıyor ....
var her şeyin en hayırlı bir zamanı .... yeterki pes etme ve yorulma sen ..,
Şeniz

mehaba kızlar Allah hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah güzel bebişler ben ablamla ilgili bişeyler yazmak istedim canım ablam 11 yıllık evli evliliğinin ikinci yılında tepeciğe gitti muayene için önce enişteme baktılar bişey yok dediler sonra ablama 2 yıl boyunca yapmadıklarını bırakmadılar bi sorun bulamıyolardı bi iltihap bi abir tüpü kapalı vs..deyip tedavi yöntemlerine başladılar en son ablamlar özele ege ünüversitesinde bi dr. göründüler ablamda bişey yokmuş eniştemde canlı neredeyse 1 tane bile sperm yokmuş eniştem tedaviye başladı yeni yeni tedavi sonuç vermeye başladı ama olan ablama oldu o kadar uğraşıldıki onunla şimdi rahimde kalınlaşma varmış dr.çocuğun yok en azından 1 çocuğun olsun diye aşılama yapalım dedi şu an aşılama için tedavi görüyo dr. daha sonra rahminin alınması gerektiğini çünkü kansere çevirir diyo Allah korusun inşallah sağlıkla sıhhatle çocuğunu eline alır.ÖNCE SAĞLIK :CüvCüv::ecrin_bebek:

slm!hoşgeldin!öncelikle hayırlısı olsun.güzel haberler alırsın inşallah.ortak yanlarımız ne çok!!biz de ege de tedaviye başladık gerçi henüz kesin bişey yok ortada tahlil sonuçlarım bekleniyo,dün de izmirdeydik hsg çekildi!benim dr. ege hanım senin ki kim?ben fethiyede yaşıyorum bu arada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…