slm canım aramıza hoşgeldina.s.
ben dokuz eylülde başlıyacam tüp bebeğe şubat ayında başlamadan önce rapor için gerekli belgeleri hazırladık sskyla anlaşması var toplam 3000 tl gideceğini söylediler bize başka sorun varsa cevaplarım canım :1hug:
ben kendim seçtim ege yi bir ön araştırmadan sonra. ve aradım durumumu anlattım.dediler ki istersen normal randevu alabilrsin yani doktor seçmeden ordaki ekipten hangi doktor varsa o ilgileniyo yada istersen Prof. ege travmergenin hastası olabillirsin ama muayene ücreti 150 lira.ben Fethiye de yaşadıım için diğerine istediiim güne randevu alamıyacağım için ege hanıma gitmeyi seçtim. randevu veriyolar sana, o gün eşinle birlikte daha önceden bu konuda yapılan tahlil tetkik ne varsa onları da alıp gidiyosun.orda tahlil yazıyolar sana ve eşine bissürü, ve muayene oluyosun.eşinin spermiyogramının hemen yapıp sonuca bakıyolar ve ne yapılması gerektiğine doktorunla birlikte karar veriyosun.ama tahlilleri başka biyerde de yaptırabilirsin.ege üni. ssk lılara tek seferde 60 liralık tahlil yapıyomuş o yüzden hepsinii tek seferde yaptıramıyosun.bizim de daha tahliller falan belli olmadığı için tüp bebek olacağı kesinleşmedi o yüzden fiyat sormadım o yüzden ssk ne kadarını karşılıyo bilmiyorum.benim bu konuda bildiim bu kadar arkadaşım umarım yardımı dokunur!selam idola yine ben
sorularımla bunaltmıyorum umarım seni ama birşeyler daha sormak isterim.yani sen kendin mi gittin yoksa gönderdilermi oraya gitmen için.ilk nereye başvurdun izmirde.ssk anlaşması varmı? oradan dokrorun özel muaynesine mi gidiyosun ordamı muayne oluyo.ilk nereye nasıl başvuru yapıyosun bana tam adres verirmisin canım.şimdiden teşekkürler.
hoşbulduk canım sorular cevap vermene çok teşekkür ederim .şimdi benim sormak istediğim şeyler var.sen kendin gidip mi başvuruyosun yada doktormu yolluyo.ben kendim üniversiteye başvurayımmı.nereye nasıl ilk başvuru yapayım.ilk neler gerkli.biraz detaylı yazarmısın canım zahmet olmazsa.bu arada inşallah senin içinde hayırlısı olur.allah herkesin yüzünü güldürsün
multi ne yaptın canım
Multi aradım egeyi mikroenjeksiyon yapyolarmış heleki işte yumurta sayısı az olanlara zaten kesin mikroenjeksiyon yapıyolarmış çok sayıda olanları yarı yarıya mikroenjeksiyon ve normal tüp bebek şeklinde döllüyolarmış yumurtaları benimki 7 taneydi dedimö kesin mikro olmuştur dedi embiryolog canım ya ne bilim kader mi diyim olmadığına hiç bilmiyom
Simalcim burdamısın:))çözdünmü bak nerde oldugunu bile buluyom:)
arkadaşlar merhaba benimde pazartesi günü EGE de transferim yapıldı şimdi evde dinleniyorm bana 9 şubatta gelmem söylendi fakat izmir dışında yaşadığım için testi 12. gün yani ayın 7 sinde bir özel hastanede yaptırıcam bakalım hayırlısı
Ege üniversitesi için bu konuda iyi şeyler duydum başarı şansları yüksekmiş sizler neler biliyrsunuz bu konu bana da bilgi verirseniz sevinirim.
arkadaşlar merhaba benimde pazartesi günü EGE de transferim yapıldı şimdi evde dinleniyorm bana 9 şubatta gelmem söylendi fakat izmir dışında yaşadığım için testi 12. gün yani ayın 7 sinde bir özel hastanede yaptırıcam bakalım hayırlısı
Ege üniversitesi için bu konuda iyi şeyler duydum başarı şansları yüksekmiş sizler neler biliyrsunuz bu konu bana da bilgi verirseniz sevinirim.
selam ben aranıza yeni katıldım ege üniversitesindemi yapılacak transferin kim yapıyor raporlamı yapılıyor özelmi kaç para veriyorsun dr undan memnunmusun canım ben dokuz eylüle gittim memnun kalmadımdr umdan profdu ama hiç aydınlatmıyordu ben tedaviyi bıraktım aşılama yaptı ama tutmadı şimdi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyoruz ama maliyeti çok yüksek olanaklarımız olmadığı için yaptıramıyoruz bende şifalı otlat ve kürlere başladım hayırlısı inşallah allah herkesi bebişlerine kavuştursun hayırlı haberlerini bekliyorum canıma.s.a.s.
35sevi35 biz ege de polikilink hastasıyız bütün işlemler polikilink doktorları tarafından yapılıyor ama istersen oranın doktorlarından birinin özel hastası da olabilirsin bize kimse bu durumu tavsiye etmedi çünkü labaratuvar koşulları aynı sonuçta tutacak olan tutuyor bence bu arada ege üniversitesi başarısı yüksek düzenli ve bu işi iyi yaptıklarını düşünüyorum tek sıkıntı yoğunluk çok hayırlısı bende beklemedeyim
GELLLLLLLLLLLDİİİM ya ne bileyim taaaaaaaaa mart nisana tedavim artık o yüzden girmiyom kıss sen ne yapyon adet olmadınmı sen daha ya multi ben sana bi şe sölicem kıs benim aklım da bişe kaldı sende 9 eylülde sor bunu şimdi acaba egede bize uygulanan mikroenjeksiyonmu yada normal tüp bebekmi normal tüp bebek demek her yumurtanın yanına 1000 tane sperm koyyolar sperm kendi döllüyo anacım böle yaptılarsa bizim zaten yavaşki hayret bişi yaaaa ...valla o yüzden bizim 1 tane oldu demektir bi sende bunu öğren ben bi ara arayıp sorcam hastaneyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?