Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

arkadaşım merhaba ben dokuz eylülde tüp bebek yapcam doktorum bülent bey ilk defa yapıcam orda senin doktorun ismi neydi canım

arkadaşım merhaba ben dokuz eylülde tüp bebek yapcam doktorum bülent bey ilk defa yapıcam orda senin doktorun ismi neydi canım

canım sana hayat hikayemi yazayım ben de bülent beye gittim bana hormon tahlili yaptı dediki senin yumurta olayın hiç yok sana iğneler vereceğim sonrada yumurta oluşursa aşılaman yapalım dedi tamam dedik sorduk rapor çıkarılacakmı diye evet dedi bu arada yaşımda 39 neyse sonra iğneleri yaptım hergün 15 gün sonra aşılamanı yapacağız dedi çatlata iğnesinide yaptık aşılamayı yaptı ama bu aradaiğneleri yaparken arada beni çağırdı ultrasona bakıyordu alttan sruyordum nasıl diye iç bişey söylemiyordu şu gün görüşelim diyordu o gün geliyorduk yine aynı beni hiç aydınlatmadı ben ona sorduğum soruları daha önceki dr umu arayıp ondan öğreniyordum aşılama yapıldı sonuç negatif tabiki benim morallerim sıfır ağladım çok hem tekrar geleceksin bi dahaki adetinin 3. günü dedi gittik iğnelere başlıcaz dedi bende rapor çıkartcaz değilmi dedim sizin yaşınız tutmuyor size yanlışlıkla çıkartmışız dedi ilaç paraları vereceksiniz dedi bende bize bunu daha önce söyleseydiniz bizde ona göre davranırdık dedim böyle hata yapalırmı dedim hiç bişey demedi zaten 500 ytl vermiştik hastaneye verdiğim parayamı yanayım yoksa beni hiç aydınlatmadığına vede bize attığı kazığamı ben hiç memnun kalmadım soğuk bi dr bi kere dr bizi çok rahatlatmalı ama nerde sorduğum soruların hiç birine cevap alamadım anlayacağın ben bu dr u eşinede tüp bebek yapmış deneyimli bizi anlar diye seçmiştim ama sadace aldığı paraya bakıyor canım benim moralimi çok bozdu sen memnunmusun?raporlamı yaptırıyorsun benden tüp bebek için hastaneye 2250 yatıracaksın dedi bende ona vereceğime özelde yaptırırım diye bıraktım zaten beni hiç tatmin etmiyordu inşallah sen memnun kalırsın canım özel yaptırıyorsan kaç para istedi dr canım kusura bakma sana anlatmak istedim çünkü beni çok üzüdü sizidi üzmesini istemem neyse kafanı şişirdim beni durumlardan haberdar edersen sevinirim :teselli:

merhaba biz polikilink hastasıyız zaten polikilink de bu işii gayet profesyonel yürütüyor biz ayriyetten birinin özel hastası olmak istemedik ege hanımın çok hastası var fakat pek ilgilenemiyormuş diye duydum biz şuan transferi yaptırtık beklemedeyiz siz deki problem nedir ilk tüp bebek mi?

multi irem nerdesiniz sevtap başak bazartesi histereskopi olacak dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var

multi irem nerdesiniz sevtap başak bazartesi histereskopi olacak dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var

canım geldim nasılsın dualarım seninle canım inşallah iyi geçer canın yanmaz ve güzel sonuçlar alırsın

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama ben mecburum çünkü herşeyim orda yapıldı dosyam hazır bi daha başka yere gidip tekrar baştan başlamak istemiyorum hayırlısı olsun artık :uhm:

Meraba kızlar ELİF işallah ağrısız sızısız kurtulursun canım benim MULTİşim ne yapyon kısss az kaldı şubat 9 a valla hep aklımdasın BAŞAK NE ETTİN anam gribim deddin gittin kısss SEVTAP büyüttünmü yavruyu hepiniz aklımdasınız canlarım STARIM senide unutmadım ara ara giryom kısss benim herif bu aralar sapıttı ondan giremiyom kıskançlık yapıyo gergin işleride yoğun ondan heralde ne yapayım işte öle kaçamak giryom bende hepinizi öptüm gelişmeleri yazın kısss hep merak edyom sizi ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPTÜÜÜÜÜÜÜM

35sevi35 e katılıyorum multi bülent bey çok kötü ben hep anlatıyodumya şimdi doktor değiştirdim sımyrnaya gidiyom ne zaman istersem arıyorum çok sabırlılar çok iyi ilgileniyoler senin raporun hazırmı hazırsa 1 yıl geçerli istediğin yerde yaptırırsın sımyrnada normal 5 000 lira raporla bilmiyorum istersen senin durumu anlatıp öğreneyim iyce istersende tel vereyim sen ara bi araştır körü körüne bülente gitme beni hep azarlıyodu bi şey soramıyodum iyide ilgilenmiyodu bi para yatırdınmı demeyı biliyo onun yüzünden stresten tedavi bile iptal oldu yinede sen bilirsin boşa masraf olmasın

ben yazarken kumrum bi görünüp kaybolmuş bu ne hız kız irem canım benım bende seni öptüm

multi bende 9 şubatta hastaneye gidiyom aynı gün bakalım 9 şubat senin adetin kaçıncı günü

canlarım işte geldim burdayım elifcim dualarım seninle tatlım herşey çok güzel olacak canım
iremmmmmmmm minik kuşum biraz daha iyiyim kızım 11 tane igne yedi teyzesi sarardı soldu şimdi biraz daha iyi ama zayıfladı birşey yemiyor.
bende bugün egedeydim 2 li testim yapıldı ense ölçümüne girdim herşey güzel dediler haftaya sonuçları alıcam ama sanki 2 ci kızım geliyor gibi dr daha belli degildesede hiç fazlalıgı yoktu erkek derse düşüp bayılırım heralde sevinçten.

elifcim dualarımız senle canım inşallah sağ salim atlatıcaksın hiç korkma bol şanslar canım :Saruboceq:

Son düzenleme:

Canımmmmmmmmmmm iyi oldunsa çok sevindim ama fındığa üzüldüm kısss iyi bak sarı fıstığa işallahhhhhhhhhhh erkek olurda şooook olursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…