peki sana bi şe sorcam sen den 5 fotğrafı istedilermi istedilerse ne zaman istediler ameliyattan öncemi soramı korkcam diye yazmamazlıketme psikolojikmen hazırlayayım bari kendimi
Hııııııııı özlem bana randevu falan vermediler güselim korkudan yazıyı yanlış değerlendirdim 3 arlaıktan sora gelin demişler yani şu gün falan dememişler herhangi bi gün işte hani biz acele edyoz ya 4 aralık gidelim dedik eşimle biz kendimiz 4 aralığa karar verdik
(((((( 3 aralıkta evllik yıldönümü 3 yıl bitip 4.yıla basyoz bilyosun 3 yıl tamamlanmadan devlet ödemiyo)))))))))))
Özlem ya ben şifada sordum tüplerin fena değil dediler o zaman bi problemmi var yani demek histereskopi yap caklarsa ya bana 5 fotoğraf bide sevk alıp gelin demişler eşime
Peki yinede aramama gerek varmı demin yazmıştın ya hazırlıklı geleyim falan arayıp sormama gerek
varmı.................hııı ilk gittiğimizde bütün tahliller yapıldı şimdi ne tahlili bilyomusun
iremcim bunu sana hsg den sonra mı dediler ?
demek ki hsg den bir şey anlamamışlar bu kadar muğlak konuştuklarına göre , bence histeroskopiyi yaptır , gerekiyorsa laparoskopiyi de .. benim 3 olumsuz denemem olunca tanı amaçlı histeroskopi yaptırmamı istemişti dr.um , ama o işlemin yapılacağı hastanedeki dr. laparoskopiyi uygun gördü olumsuz 3 denememi duyunca .. ilk önce tedavim en az 2 ay erteleneceği için üzüldüysem de şimdi çok iyi olmuş diyorum . Çünkü ultrasonda göremedikleri milimetrik kusurları bu sayede çok iyi görüyor ve müdahale edebiliyorlar .. Ben neredeyse temmuzdan beri bu tedavim için uğraşıyorum , gün kovalıyordum , canıma yetmişti artık bir an önce olsun istiyordum . Sonra baktım ki ben telaş yaptıkça , aceleci davrandıkça hep bir şeyler oluyor ve tedavim ay ay erteleniyor , sonra " en hayırlı zamanda olayım " diye dua ettim ve 28 ekimde başlayabildik tedavime : ))))
senin için de en hayırlısı olsun ...
selam kızlar iremcim malesef test yaptım negatif canım hamile degilim vuslatım başka bahara kaldı güzelim bakalım adetimi bekliycem az kaldı zaten 6 gün var yılbaşına kadar kendiliginden olmassa 2 aşılamayı deniycem bu zamana kadarda emekli maaşımızda baglanır pek bana yükü olmaz zannedersem
iremcim bunu sana hsg den sonra mı dediler ?
demek ki hsg den bir şey anlamamışlar bu kadar muğlak konuştuklarına göre , bence histeroskopiyi yaptır , gerekiyorsa laparoskopiyi de .. benim 3 olumsuz denemem olunca tanı amaçlı histeroskopi yaptırmamı istemişti dr.um , ama o işlemin yapılacağı hastanedeki dr. laparoskopiyi uygun gördü olumsuz 3 denememi duyunca .. ilk önce tedavim en az 2 ay erteleneceği için üzüldüysem de şimdi çok iyi olmuş diyorum . Çünkü ultrasonda göremedikleri milimetrik kusurları bu sayede çok iyi görüyor ve müdahale edebiliyorlar .. Ben neredeyse temmuzdan beri bu tedavim için uğraşıyorum , gün kovalıyordum , canıma yetmişti artık bir an önce olsun istiyordum . Sonra baktım ki ben telaş yaptıkça , aceleci davrandıkça hep bir şeyler oluyor ve tedavim ay ay erteleniyor , sonra " en hayırlı zamanda olayım " diye dua ettim ve 28 ekimde başlayabildik tedavime : ))))
senin için de en hayırlısı olsun ...
multitel bugün ege ünüvertesini aradım tüp bebeğe geçiyorlarmış 2. aşılamadan sonra sence ne yapmalıyım 3. aşılamayı yapalımmı yoksa tüpe geçelimmi karar veremiyorum kafam çok karıştı
bunlar ne biçim işler aslında hiç düşünmüyorduk eşimle biraz aramız açıktı sonra ne oldu birden hastanenin önünden geçerken içimden keşke bebeğimiz olsaydı eşimle aramız böyle olmazdı diye geçiriyordum o sırada eşim seni bırakayımda bir bak tedaviye ne zaman başlarız bi araştır dedi o anda çok heycanlandım hemen ağlamaya başladım 10 gündür de böyleyim o hastane bu hastane araştırıyorum bi negatif sonuç daha kaldıramam heralde zaten sabredemedim hemen eşimi aradınm tamam dedi egeye gitcez heralde inşallah hayırlı sı olur
multitel bugün ege ünüvertesini aradım tüp bebeğe geçiyorlarmış 2. aşılamadan sonra sence ne yapmalıyım 3. aşılamayı yapalımmı yoksa tüpe geçelimmi karar veremiyorum kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?