Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

peki sana bi şe sorcam sen den 5 fotğrafı istedilermi istedilerse ne zaman istediler ameliyattan öncemi soramı korkcam diye yazmamazlıketme psikolojikmen hazırlayayım bari kendimi

5 fotorafı sadece dosyana koyacaklar. Bence sen arayıp sor, deki ben aydından gelecem. 4 aralıkta randevu verdiniz. 5 tane fotoraf istediniz. Bana şuan ne uygulanacak hazırlıklı mı gelim yoksa aynı gün geri dönebilecekmiyim diye bi sor. Çok yoğun olabiliyor orası biraz ters davranırlarsa alttan al. En uygun saat 15.00 gibi ara.

Son düzenleme:
Hııııııııı özlem bana randevu falan vermediler güselim korkudan yazıyı yanlış değerlendirdim 3 arlaıktan sora gelin demişler yani şu gün falan dememişler herhangi bi gün işte hani biz acele edyoz ya 4 aralık gidelim dedik eşimle biz kendimiz 4 aralığa karar verdik
(((((( 3 aralıkta evllik yıldönümü 3 yıl bitip 4.yıla basyoz bilyosun 3 yıl tamamlanmadan devlet ödemiyo)))))))))))

hmmm şimdi anladımmm, bence sen genede fazla arayı uzatma 4 aralıkta git. Fotoğraf istedilerse Dosyanı tamamlayacaklar, belki bazı kan tahlilleri isterler.

Peki yinede aramama gerek varmı demin yazmıştın ya hazırlıklı geleyim falan arayıp sormama gerek
varmı.................hııı ilk gittiğimizde bütün tahliller yapıldı şimdi ne tahlili bilyomusun

Özlem ya ben şifada sordum tüplerin fena değil dediler o zaman bi problemmi var yani demek histereskopi yap caklarsa ya bana 5 fotoğraf bide sevk alıp gelin demişler eşime

iremcim bunu sana hsg den sonra mı dediler ?
demek ki hsg den bir şey anlamamışlar bu kadar muğlak konuştuklarına göre , bence histeroskopiyi yaptır , gerekiyorsa laparoskopiyi de .. benim 3 olumsuz denemem olunca tanı amaçlı histeroskopi yaptırmamı istemişti dr.um , ama o işlemin yapılacağı hastanedeki dr. laparoskopiyi uygun gördü olumsuz 3 denememi duyunca .. ilk önce tedavim en az 2 ay erteleneceği için üzüldüysem de şimdi çok iyi olmuş diyorum . Çünkü ultrasonda göremedikleri milimetrik kusurları bu sayede çok iyi görüyor ve müdahale edebiliyorlar .. Ben neredeyse temmuzdan beri bu tedavim için uğraşıyorum , gün kovalıyordum , canıma yetmişti artık bir an önce olsun istiyordum . Sonra baktım ki ben telaş yaptıkça , aceleci davrandıkça hep bir şeyler oluyor ve tedavim ay ay erteleniyor , sonra " en hayırlı zamanda olayım " diye dua ettim ve 28 ekimde başlayabildik tedavime : ))))
senin için de en hayırlısı olsun ...

selam kızlar iremcim malesef test yaptım negatif canım hamile degilim vuslatım başka bahara kaldı güzelim bakalım adetimi bekliycem az kaldı zaten 6 gün var yılbaşına kadar kendiliginden olmassa 2 aşılamayı deniycem bu zamana kadarda emekli maaşımızda baglanır pek bana yükü olmaz zannedersem

Peki yinede aramama gerek varmı demin yazmıştın ya hazırlıklı geleyim falan arayıp sormama gerek
varmı.................hııı ilk gittiğimizde bütün tahliller yapıldı şimdi ne tahlili bilyomusun

Canım ben sana ne desem şuan boş. İstersen sen gene ara 3 ün den sonra gelmemi söylemiştiniz. Uzaktan geliyorum fotoğraf dışında lazım olan birşey varmı diye sor. Ne uygulanacak bana şimdi çok merak ediyorum de. Onlar yardımcı olur sana.

Kısss dur ne histereskopisi öle bişe demediler bana sadece 5 fotoğraf bide sevk istediler özlem arkadaşım sadece bi ihtimal diye öle yazdı yok öle bişe derlerdi zaten ben yinede arayıp sorcan ama ne olu ne olmaz o kadar kalabalık şu an işyerim zor yazyom valla iş arasında okuyom ondan sora kriz geçiryooooooooooooomlülülülülülü

Canım benim üzme kendini bak ben bu gün pranoyak mayak-tatlicadiarzu- oldum valla kıslar bi ihtimal histereskopi falan dediler ben zönk oldum ..............üzme kendini belkide kendi kendine bi olyomuş bomba bomba öptüüüm

Canım benim ban bi şey demediler sadece 5 fotoğraf ve bi sevkle gelin demişler eşime o kadar bizde 4 arlık gidelim diyozda onalr herhangi bi gün gelin şunu yapcaz bunu yapcaz demediler :1hug:a.s.a.s.

multitel bugün ege ünüvertesini aradım tüp bebeğe geçiyorlarmış 2. aşılamadan sonra sence ne yapmalıyım 3. aşılamayı yapalımmı yoksa tüpe geçelimmi karar veremiyorum kafam çok karıştı

elifcim bende 3 aşılama diye biliyordum demekki benim 1 hakkım kaldı ayyy yılbaşından sonra yaptırayım bari
sen neden daha aşılamayı düşünüyorsunki hemen tüp bebege geçsene canım onda şansın daha yüksek birde çogul gebelik olma ihtimalide var biliyorsun

Elifcim ne güzel işte, ben aşılamayla oyalanmamak için direk tüp bebek yaptırdım, hepsini kendi cebimden ödedim. Aşılama zaten zaman kaybı. Çok nadir tutuyor. Bence mutlu olmalısın.:teytey:

şöyle anlatayım ben sana tüpe geçcem diye kendimi heveslendirdim sonra 9 eylülü aradım öyle bişey yok dedi ve moralim çok bozuldu sonra bu olayı duyduğum arkadaşa mesaj attım başka hastaneyi ara dedi ege ünüverstesini aradım tamam doğru 11 şubata gün verdi şimdi benim kafam karıştı belkide benim için hayırlı olan aşılamaydı o yüzden işlerim ters gitti diye düşünüyorum bi taraftanda aşılama şansı %10 tüpte %60 70 diyorlar 1000 ytl farkla % 60 şansım artcak o yüzden deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum

..................................................................

Son düzenleme:

canım meraba ben yazdım egenin tlf özelden sana üzülme olur öle durumlar bu işler hassas biraz tabi gerilyoruz haliyle sabır.......neyse diyene baksengözlerimebaksanab
valla bizde bu durumlardan geçtik üzülme herkes yaşıyo:1hug:a.s.

Canım önce sizin oranlar kaç çıkyo yani aşılamayla başarı elde edilebilecek durumdamısınız önce onu gözden geçir yani çok düşükse sperm oranı falan bence doktorunada bi sor ama ben oyalanma aşılamalarla derim sen bilirsin yinede

bizim durum eşimin spermleri iyi olmamalkla birlikte normal bendede paco var ilaçsız adet olmuyorum bide egede tüp bebeğin maliyetini sorcam sana yazarsan sevinirim

eğer canım öyle bişey varsa bence aşılamayla oyalanma derim ben yine de sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…