Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Kızlar ya tökezledim düştüm ama (((negatif sonuçtan bahsediyom)))))))))))))9
ama kalktım yine galiba

kızım nasıl teyzeleri aaaaaaaaaaaaahhhhhh

işallah bi gün :)))))))))))))

Merhaba kızlar, dün doktor Cemal Posacı'ya gittik. doktoru çok ama çok sevdim çokta güvendim bugün itibariyle antibiyotiğe başladım, haftayada lucrin ve farlotal a başlıyorum. inşallah iyi olur!

Merhaba kızlar, dün doktor Cemal Posacı'ya gittik. doktoru çok ama çok sevdim çokta güvendim bugün itibariyle antibiyotiğe başladım, haftayada lucrin ve farlotal a başlıyorum. inşallah iyi olur!

merhaba cnm sizde sorun neydi
bende adet düzensizliği var bende geçen hafta tepecik doğum hastanesinden bir doktora gittim oda bana antibiyotik verdi adı azitro.Ama rahim filmi istedi.Antibiyotiği neden veriyorlar anlamadım
Farlotal vermedi adet olduktan sonra gel dedi.Galiba tedavie başlıyacak
adet ne zaman geecek bilmiyorum tabii.Yardımcı olursan sevinirim
bu arada cnm cemal posacı muane ücreti ne kadar

canım bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı az ve hareketi yavaş.o yüzden benden rahim filmi felan istemedi, normal muayene etti, rahim boyunu ölçtü, kan tahlili istedi. antibiyotiği de eğer vücudunda herhangi biryerde bir iltihap felan varsa geçsin diye veriyorum ne olur ne olmaz dedi. lucrinde vermedi mi? bende reglin ikinci günü gidicem öyle dedi ama o zamana kadarda lucrin ve farlotal kullanıcam. canım çok bilmiyorum ama forumdan okuduğum kadarıyla tepeciği pek tavsiye etmiyorlar. dokuz eylül yada ege ye gitsen daha iyi olmaz mı?muayene ücreti 150 TL canım, ama tüp bebek sürecinde 2 muayenede bir ücret alıcakmış. bu arada azitro idrar yollarında iltihap olunca veriliyor belki o da önlem olsun orda iltihap varsa kurusun diye vermiştir.başka sorun olursa cevaplayabilirim canımfisfisfis

tedavin hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
cemal bey hangi hastanede görev yapıyo canım dokuz eylüldemi:uhm:

tedavin hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
cemal bey hangi hastanede görev yapıyo canım dokuz eylüldemi:uhm:

çok sağol canım!amin inşallah!:Saruboceq: evet dokuz eylülde profesör. ama biz özeline gidiyoruz, smryna tüp bebek merkezinde olacak tedavimiz canım, hayırlısı hepimize inşallah:Saruboceq:

bende sımyrnaya gidiyorum benim dr funda hanım

selam funda hanıma gidiyormuşsun smyrna ya memnunmusun raporlamı yaptırıyorsun özelmi? kaç para yapıyorlar canım bende gitmek istiyorum orayada merak ediyorum araştırma yapıyorum şu anda en iyi tüp bebek merkezi neresi diye bana yardım edersen sevinirim canım

bana sorarsan sımyrna derim ben orda çok rahatım diğer sayfalara yazmıştım zaten diğer yerlerle ilgili şikayetlerimi ama sımyrna ile ilgili hiçbir sorunum yok fiyattada yardımcı oluyorlar 3 gün önce histereskopi yaptırdım hiçbişey hissetmeden oldu herşey yani ben memnunum

ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum sen hangi aşamadasın ne zaman başlıyorsun

selam elifcim sen smyrna da hangi dr a gidiyorsun fiyatta nasıl yardımcı oluyorlar bende gitmek istiyorum ama karar veremedim funda koçyiğitmi evrim berberoğlumu hangisi daha iyi evrim hanımı tanıyorum daha önce bayındırdaydı gitmiştim çok memnun kalmıştım ama funda hanımım daha iyi olduğunu söylüyorlar acaba tüp bebek fiyatı ne kadr biliyormusun ?özel

ben sadece funda hanımı tanıyorum herşey dahil fiyatı 5 milyardı bize 4 buçuk milyar yapyılar histereskopi yaptırdım 1200 liraydı 600 aldılar bide kendini çok rahat hissediyorsun bunu hissettiriyolar tabi sen yine görüş bide embriyonun dışını lazerle temizliyolar bu şansı arttırıyo bunun için ek ücret almıyolar

ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum sen hangi aşamadasın ne zaman başlıyorsun

doğum kontrol hapı mı?neden canım ya?ilk defa duyuyorumda.ben şimdi antibiyotik kullanıyorum herhangi bi iltihap varsa kurusun diye verdi,tedbir olarak.18 şubatta farlotala başlıyorum,20 şubatta lucrine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…