Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar ben bugün adet oldum bakalım pazartesi doktor ne diyecek haberiniz olsun diye yazıyorum

kızlar doktora gittim bugün başladım tedavime hayırlısıyla
ama bana doğum kontrol hapı verdi 10 03 tarihine kadar içecekmişim 03 martta da suprofact adlı iğneyi vurcakmışım kendime adet olana kadar adet olduktan sonra doktora 3 günü gidicekmişim ozamanda başka ilaç verceklermiş
anlamadım niye böyle oldu

canım hayırlı olsun tedaviye başladın büyük adımı attın inşallah hamile kalırsın canım sende uzun protokolle tedavi olcan demek

Merhaba arkadaşlar, yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum farlotal ile iki gün sonrada lucrin e başlıyacağım. yanlız kafamı karıştıran şey folik asit içmelimiyim?doktoruma sordum sonra başlarız dedi ama hamile kalmadan 3 ay önce bile içilmesi gerek bildiğim kadarıyla?acaba kullanan var mı?yada bu konuda bilgisi olan varmı?lütfen yardımmm??

Kııııııııııııııııııııııııızlar günaydın kimse yooooooooooooookmu ben geldim...........

:)))))))))))))))))))))

a nerelere gitmişsiniz muuuuuuuuuuulti eliffffffffff başaaaaaaaaaaak huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a nerelere gitmişsiniz muuuuuuuuuuulti eliffffffffff başaaaaaaaaaaak huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar güsellerrrrrrrrr daha uyanmadınızmıkaydirigubbakcemile2a.s.:1hug: BAŞAAAAAAAAAAAAAAK tombuuuul kuşum yatıyonmu kıss dahasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hıııııııııııııııı hepinizi rüyamda gördüm

kaç gündür özledim kısssssssssss

şükür kavuşturana canım bidaha gitme olurmu eeeeee napıyon nasıl gidiyo

üzülyodum canııım benim kısss özlememmi hem nasıl özledim sorma kaç gündür giremiyom

kıs BAŞAĞI gören duyan çok merak edyom hiç yazmamışta ne oldu buna ya en son gripti kısssss BAŞAK

burdayım ayol sen olmayınca buranın dadı tuzu yok be güzelim ne olsun göbiş büyütüyorum şimdiden şişmeye başladım bebegim büyüyor topiginde agustos annelerinin göbek şovunda beni görebilirsin canımbuarada 4 ayın son haftasına girdim galiba tam belli degil ama oglum olacak heralde ama pipiyi görmeden emin olmayacagım

canım ne çabuk geçti 4 ay bizimki pipiyide göstermiyo bak sen canım ya inşallah oğlun olur bir kızın var zaten bide oğlan çocuğunun tadına bakarsın sağlıcakla kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…