Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım ayyy ne güzel bak oğlun olcak hayırlısı olsun elli ayağı düzgün olsun inşallah

izmirli oarak bnde hala bekelemdım arakdaşlar baklım doktor 2ay sonra göruselım demiştiya rahım filmi cekilmişti ocak8de.2ay sonra yumurta atkıbı dedi doktor ama benım okadr sabrım yok aşılama tedavısı istediğimizisöyluycez doktora

sen nerde tedavi oluyordun canım

ben bıturlu tamanalmıyla tedavıye başalyamdım canım karsıyakada kıvanç bılıcıye gittim ocaktarahım fılmı istedi tahlılleri yaptırdı 3 5 tahlıl eşimdende sperm tahılı istedi.hersye normlçıktı rahım fılmıne guvendı rahım fılmınden sonra hamıle kalmk kolay oluyomusya oyuzden bekelyelım dedibakalım beklıyoruz bzıde

Minnoşum hoş geldin vallamı şakkıdı şakkıdıkıssss canım benim oğlun olcakdelikafadulden hooooooooooyyyt valla çoook sevindim kısss yakışır arkadaşıma darısı başımıza olsun işallah kıs sana bi şe diimi benim böle normal yoldan olsa ben 4 çocuk:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: isterdim ben zaten 5 kardeştim eşimde çok sever çocukları keşke benimde normal olsa inan çok sevindim bi kıs bi oğlan en ideali

nasıl olsa aynı fiyatı vercen canım tüp bebek merkezinde yaptırsana canım daha sağlıklı oluyo bütün gerekli teknoloji mevcut ama sen bilirsin canım

nasıl olsa aynı fiyatı vercen canım tüp bebek merkezinde yaptırsana canım daha sağlıklı oluyo bütün gerekli teknoloji mevcut ama sen bilirsin canım

yokkız şimdiyaptırdıgım ız ypok zaten de ben merk ettım sadece kendı doktorumzda yapıyormu aşılaam diye.bakalım buaydan sonra belli olcak bizmde durum 9martta bekledıgım ve inş gelmez dediğim regl gunum.ondna sonra daha detaylı bi araştırma yapıcaz ilğin için tesekkurler

iremcim nasılsın canım sen ikinci denemeni mart ayında yapcaktın deme

ELİF VE İREM canlarım ben daha sevinemiyorum oglan olacak diye çünki pipiyi göremedik henüz kendimi alıştırırsam şimdiden sonra dr kız derse şakadak bayılırım kimse ayıltamaz beni o yüzden hayırlısı diyorum ama kalbimdekini siz biliyorsunuz işte anlayın

hayırlısı canım sağ salim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasıp etsin rabbim sana

[ı]iremcim nasılsın canım sen ikinci denemeni mart ayında yapcaktın deme[/ı]

yok canım ben mayıs gibi düşünüyorum baya yıprandım biraz dinlenmek istiyorum ya benim bide sol göğsümde böle tedaviden sora adet yaklaştığında batma başladı ondanda korktum halen hafiften olyo onun için ilaçların etkisi iyice geçsin istiyom mayıs iyi benim için

Canım benim sağlıklısını dile Allahtan hayırlısını iste be güselim kalbindeki oğlan biliyorum da kıs olsada ilerde sana tekrar iki oğlan olarak geri dönecek (DAMATLARIN yani):)))öle düşün kısss keşke benim olsada 5 kızım olsa AAAAAAAALLLLLLLLLLAAAHHHHHH

valla dünyalar benim olurdu Allahtan başka bişe istemezdim keşke olsa:sm_confused:

KIZZZZZZZZZZ FİLİZZZZZZZZZ seni sinsi adımı öğrendin ordan bakyon yazmıyon AŞKOLSUUUUUN
kız ne o ne kadar batıl inançlımışsın yaaa ne uğuru gider ne büyüsü bozulur yavu......... yaa gelsene aramıza katılsana be arkadaş hamile kalınca birlikte kutlarız yavuuuuuuu şimdi biz yazyoz diye hamile kalmıycazmı yaniiiiiii ya ....çok saçma

hayırlısı olsun canım mayıs ayı inşallah hamile kalırsın :CüvCüv: göbecikleri büyütürüz sonra:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…