sen nerde tedavi oluyordun canım
burdayım ayol sen olmayınca buranın dadı tuzu yok be güzelim ne olsun göbiş büyütüyorum şimdiden şişmeye başladım bebegim büyüyor topiginde agustos annelerinin göbek şovunda beni görebilirsin canımbuarada 4 ayın son haftasına girdim galiba tam belli degil ama oglum olacak heralde ama pipiyi görmeden emin olmayacagım
ben bıturlu tamanalmıyla tedavıye başalyamdım canım karsıyakada kıvanç bılıcıye gittim ocaktarahım fılmı istedi tahlılleri yaptırdı 3 5 tahlıl eşimdende sperm tahılı istedi.hersye normlçıktı rahım fılmıne guvendı rahım fılmınden sonra hamıle kalmk kolay oluyomusya oyuzden bekelyelım dedibakalım beklıyoruz bzıde
nasıl olsa aynı fiyatı vercen canım tüp bebek merkezinde yaptırsana canım daha sağlıklı oluyo bütün gerekli teknoloji mevcut ama sen bilirsin canım
[ı]iremcim nasılsın canım sen ikinci denemeni mart ayında yapcaktın deme[/ı]
ELİF VE İREM canlarım ben daha sevinemiyorum oglan olacak diye çünki pipiyi göremedik henüz kendimi alıştırırsam şimdiden sonra dr kız derse şakadak bayılırım kimse ayıltamaz beni o yüzden hayırlısı diyorum ama kalbimdekini siz biliyorsunuz işte anlayın
yok canım ben mayıs gibi düşünüyorum baya yıprandım biraz dinlenmek istiyorum ya benim bide sol göğsümde böle tedaviden sora adet yaklaştığında batma başladı ondanda korktum halen hafiften olyo onun için ilaçların etkisi iyice geçsin istiyom mayıs iyi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?