Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hayırlısı olsun canım mayıs ayı inşallah hamile kalırsın :CüvCüv: göbecikleri büyütürüz sonra:roflol:

işallah multişim işallah ya bu gece rüyama girdi tüp bebek merkezi böle kadınların hepsi ikiz hamilemiş tabi ben üzülüyom:çok üzgünüm: ben böle boş dolaşıyom ya bide o yumurta toplanan ultrason probuyla iğnesini göryom ödüm patlıyo:1shok: tabiki aceip bi rüyaydı yaa:tomato:

bencede acayip bi rüyamış canım sırnaşık şey
canım bende dün gece gördüm rüyamdsa bi kızım olmuş aynı bana benziyo çok kafamıza takıyoz ondan bence aklımız fikrimiz bebekte kendime kızıyorum aklından çıkar relax ol diyeklava: neyse canım inşallah birgün rüyalarımız gerçek olur ben inanıyorum bak gerçek olcağına sende inan neyse ben kaçtım gideyim uyuyayım mirmirmirmirbelki yine görürüm bebeğimi rüyamda:roflol:

canım tüp bebek tedavisinde aldığın ilaçlar ne kadar tutuyor merak ettim bana yzarmısın?allah hepimizin dualarını kabu edecek inşallah canım bebeklerimize kavuşacağız bizde yeterki umudumuzu yitirmeyelim:1hug:

Sevicim meraba canım benim ilaçlar 1100 tl tuttu ama herkesinki farklı tutabiliyo sizde bi problem varmı varsa kimde çünkü ilaç çoğaldıkça fazla tutyo

canım bide benimkine rapor çıktı senin raporun varmı nerde yaptıryon canım hadi kolay gelsin şimdiden:1hug:

Bumuyani meraba canım benim bi arkadaş vardı rahim filminden üç ay sora hamile kaldı güselim ama arkadaşın hiç bi sorunu yoktu sadece yuaşı 39 du şu an hamile sende ne gibi durum var bişin yoksa olur senin eşinde normal olması lazım tabi ölese olur acele etme sadece sabret:1hug:a.s.

canım ben daha yeni başladım tedaviye ilaçları daha almadım fiyat olarak bende bilmiyorum ama irem arkadaşımız yazmış sana ne kadar tutuğunu sen nerde tedavi görceksin

kızzz yoksa bendenmi bahsediyorsun bumuyaniye ayol öyleyse zaten biliyor beni bumuyani eger kastettigin kişi bensem bikerim yaşım 36 canım ama hiç göstermem :dance::dance:

kızzz yoksa bendenmi bahsediyorsun bumuyaniye ayol öyleyse zaten biliyor beni bumuyani eger kastettigin kişi bensem bikerim yaşım 36 canım ama hiç göstermem :dance::dance:

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖYYT KİM ÜLEEEEEEENNNN BENİM ARKADAŞIMA YAŞLI DİYEEEEN HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖYYYTsırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey

şakkıdıSen değilsin yavru kuşum o bahsettiğimsen değilsin bebeğim üzülme üzme o tatlı canını sen sengözlerimebaksanabtabiki fııııısstııık gibisin taş gibisin Allahıma....................o bahsettiğim 40 yaşında anacım hemen atlamış sazanım benim :1hug:

ay azıcık alındımda malum yaş ilerliyor ayol kocayı 28 yaşında bulursan tabi çocuktada böyle geç kaldım ama anacım benim herif 2 ciyi istemiyordu anacım bir daire verince esas sazan eşim oldu balıklama daldı valla ama 2 senede benim canım çıktı valla heray dr mıncıklanmaktan ögggg oldum valla

canım benim fsh ım yüksek dr tüp bebk dedi fsh 26 çıktı bende bakalım ne olacak hayırlısı sağol verdiğin bilgiler için teşekkürler canım buradaki arkadaşlık çok güzel ben çok emmnunum canım hepinizden kadeş gibi olduk hepimiz bugün hepimiz için dua ettim bebşlerimz olsun diye allah kabul etmiştir inşallah raporum yok çünkü yaşım 39 vermiyorlar geçmiş yaşım malesef napalım devlet öyle uygun görüyor işte şanskaydirigubbakcemile5

Üzme tatlı canını sen olsun raporsuz olsun yeterki olsun dimi :1hug:aynen gerçekten burda herkesle çok güzel kardeşlik ve dostluk var dualar için sağol işallah kabul olmuştur canım benim en kısa zamanda bebek haberiyle mutlu oluruz işallah çoook öptüma.s.

Başak aynen canım bende kocayı 28 de buldum 29 evlendim ya yine sen şanslısın bide bizim herifsırnaşık şeyböle ne yapcan ben bide bastonlu bi şekilde göbek büyütyomuşum:roflol:valla bendeki şans böle işte en azından sen 36 da 2 çocuk annesisin en azındanüzme tatlı canını bak bende 33 olcam ama ortada bi şe yoook ooooof ooooooooooooooooooof:a015:

kısssss aynen valla mayısta bende sinir olyom anacım yumurta takibi iki güne bi aç valla öööggg aynen ya varya mayıs hiiiç gelmesin çok tiksssinç şeler yaşıyoz-tatlicadiarzu- Allahım yardım etsin herkese

iremcim kızıyorum ama sana ne bu ya korkular falan canım lütfen stres yapma bide lütfen yumurta toplama işlemi anestezili olmazsa kabul etme

ay kızlar benim ikinci prensesim olacakmış hala şoktayım ay kız annesi olmak zor galiba

tebrikler canım hayırlısıyla büyütürsün inşallah diğer kızına arkadaş sırdaş olur iki kız çocuğu çok güzel senin sırtın yere gelmez artık

başakcım ne güzel kızın olcak kız evlad başkadır bence inşallah allah banada kız evlad nasip eder

elif ve multitel sagolun kızlar gerçekten kız annesi olmak güzel ama iki kız olunca biraz sersemledim kendimi erkek çocuguna alıştırmıştım ama belkide hayat bundan sonra dahada güzel ve zevkli olacak yaşamadan bilemiyecegim bu işe en çok 4 tane dayı sevindi resmen uçtular ayol millet erkek diye ölür bizimkiler kız delisi eee kendilerinden biliyorlar erkek evlat hayırsız olabiliyorda o yüzden galiba allah herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kızlar tez zamanda damat adayları bekliyorum sizden tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…