ay kızlar benim ikinci prensesim olacakmış hala şoktayım ay kız annesi olmak zor galiba
iremcim kızıyorum ama sana ne bu ya korkular falan canım lütfen stres yapma bide lütfen yumurta toplama işlemi anestezili olmazsa kabul etme
slm arkdslar ben aranıza yenı katıldım usakta oturuyorum ama tedavımı izmir özel ege tup bebek merkezınde yaptırdım suan transferımın 6cı gunu salı gunu sonuc bellı olucak ama bel ve kasık agrılarım cok fazla normalmıdır sankı tahlılden once adet olucakmısım gıbı bılgısı olan paylasırsa sevınırım allah herkesın gonlune gore versın...
Duygucum hayırlı olsun canım kaçıncı denemen ve kusura bakmazsan problem kimde:asigim: sanki tutmuş gibi geldi bana genelde bu belirtileri yaşayanlar hep pozitif sonuç aldı hayırlısı olsuna.s.
AHHH multim aaah kızma kız bana ne yapim ben iğne olmaktanda korkan biriyim böle iğne olurken soğukterler dökyom bi görsen kıyıp kızamazdın bana ne yapimmm korkağın biriyim ben ne anestezi ne tüp bebek istemiyooom ya doğal istiyom da elime geçmiyo ooooofsenağlama
slm arkdslar ben aranıza yenı katıldım usakta oturuyorum ama tedavımı izmir özel ege tup bebek merkezınde yaptırdım suan transferımın 6cı gunu salı gunu sonuc bellı olucak ama bel ve kasık agrılarım cok fazla normalmıdır sankı tahlılden once adet olucakmısım gıbı bılgısı olan paylasırsa sevınırım allah herkesın gonlune gore versın...
aramıza hoşgeldin canım a.s.
özel egeyi duymuştum çok iyi bi yer diye inşallah salı günü güzel sonuçlar alırsın bizede haber ver canım
bi de ne kadar tuttu tüp bebek fiyatı ben orda yaptırmak istedim ama pahalı diye duymuştum
ayyy canım kıyamam sana ben de senin gibiyim dün ilk iğnemi oldum bi görsen beni elim titredi canımı acıttım canım
iremcim merhaba canımm nasılsınn
başakk çok sevindimm kızın oluyormuş ikinci kezz tebrikler canımcım
tskler onclıkle canım salı gunu sonuc ne olursa olsun paylasırım sızınle ben hastaneden ve doktorumdan son derece memnundum drum erdal beydı son derece pozıtıf ve olumlu dusuncelerle moral verıcı bırıydı benım tup bebek 1800euro ılaclar harıc rapor alamadık yasımdan dolayı ve evlılıgımızın 2cısenesı bıle olmadıgı ıcın devletten yararlanamadık bıze 7mılyarı buldu ama raporlu bır cok hasta var allah herkesın emeklerının karsılıgını versın ve herkesın yuzunu guldursun sız nerde yaptırdınız
Ayyy canım daha yeni başladın iğnelere alışınca acımaz belki:teselli: ya benim böle işte mızmız yapım var sen daha dirayetlisin bence hayırlı olsun gonolami başladın her aşamayı anlat ve her sorunu cevaplayabilirim canım benim sen benden çççok güçlü ve dirayetlisin bence:1hug:
Canım benim iyiyimde korkularım geçmedi malesef sen iyimisin kısss senin fıstığın cinsiyeti belli olmadımı daha:ecrin_bebek:
irem bi şey sorcam canım şimdi göbekten iğne vurulunca benim çok sızlıyo acıyo ve kızarıyo yalnışmı yapıyom acaba
iyiyim bende canım yok canım ya belli olmadı göstermiyoo :))) kız sen bi gün bana gelsene oturmaya ben evdeyim 15 dk mesafedesin bana çık gel yüzyüze konuşalım
canım ben sana gelmeyi çoook istiyom eşime dedim tamam dedi bi ara gelcez kuşadasına gittiğimizde uğrucaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?