Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

gelin canım her zaman bekleriz eşinlede bekleriz çok basit yerde evim büyük tansaşın arkadında gelmedin bi gün önce mesaj at telefonlaşalım

İşallah tez zamanda görüşürüz tamam gelmeden ararım seni yoksa bulamayız zatende:uhm: ona göre tam olarak evini buluruz

bikaçaydır konuşlmuyoduk eşimle adet gunum yaklaştıkca sankı hıç umrumzda değilmiş gıbı davranıyoduk ama buay ikimzdede heyecan var inş rabbım buay heycanımızı boşa cıkarmıaz

yok hayır canım en son 2ay once arhım fılmı cekıldımdoktor 2ay bekeleyelım deid sonrasında yumurta takıbıne başlarız demişti.2ya bıtıyor bakalım duruma göre haraket edıcez buayda olmadıysa yumurta takıbıyle vakıt kaybetmk istemiyorum aşıalamya gecelım diycez doktora inş buay olmuşturda gerk kalmaz

işallah ben de keşke diyorum olsada şu eziyetten kurtulsam diyorum da zor bizim

hayır canım raporlu hasta cok fazla orada bızım olmadı cıkaramadık yasımdan dolayı evlılık senesı sorun oldu ınsallah hayırlı haberler alırız hepımız...

hayır canım raporlu hasta cok fazla orada bızım olmadı cıkaramadık yasımdan dolayı evlılık senesı sorun oldu ınsallah hayırlı haberler alırız hepımız...

canım hadi bakalım az kaldı sonucu almana inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :Saruboceq:

iremcim ya bu iğne bende halsizlik yapıyo uyku yapıyo ayakta uyuyom hep bakalım gonal ne yapacak bana yan etkisi oldumu sanada

bayanlar ya bişe sorucam bizde bebek düşünüyoruzda izmirde oturuyorum bana önerebileceğiniz iyi bir dr varmı?

arkadaslar dayanamadım transferımın 10cu gunu ve test yaptırdım sonucu ogrenmeme 20dakıka var dualarınızı esırgemeyın ınsallah hayırlı haberler yazarım sıze rabbım herkesın gonlune gore versın hayırlı kandiller

duygucum ne oldu aldınmı sonucu inşallah bu mubarek günde allah yüzünü güldürürŞeniz

inşallah hayırlı ve olumlu bir sonuç almışsındır canım tedavinden ....

arkadaslar aradım polikilinigi 10cu gunum ve degerım 121 sızce kımyasal gebelık olabılırmı cok yuksek geldı sankı bana rabbım herkesın yuzunu guldursun bu yolda emek verenlerın emeklerını bosa goturmesın ınsallah

az once aradım polikılınıgı degerım 121 kımyasal gebelık olabılırmı bana deger cok yuksek geldi

tebrikler canım :teytey:
hayır canım çok yüksek felan değil .. çok çok ikiz gebelik değeri kadar yani .. 2 gün sonra 2 katına çıkacağına göre yaklaşık 245 olacak .. benim 11. gün değerim 207ydi ve ikiz başlayıp 10. haftadan sonra tek devam etmeye başladı ..
Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin canım .. inşallah kese-kalp atışı - 2li,3lü testler derken bir bakmışın kucağında-lar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…