Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

sagol canım benım olsunda ıkız olsun ınsallah salı gunu asıl test gunum ınsallah yukselır degerlerım rabbım herkesı guldursun

duygucum nerelerdesin canım yeni hamiş yarın allahın izniyle değerin ikiye katlancak canım yarın haber ver

duygu bi de bişey sorcam senin kaçıncı denemen bide sorun neydi

irem kıssss nerelerdesin bana diyon ama sen de bi kayboluyon tam kayboluyon ses ver canım merak ettim seni nasılsın

duygu bi de bişey sorcam senin kaçıncı denemen bide sorun neydi

slm canım benim ılk denemem esımde sperm hareketsızlıgı ve sayıda azlık vardı ınsallah 2katı olur degerım gelınce mutlaka yazarım arkdslar dualarınızı esırgemeyın allah herkesın gonlune göre versin

canım senle sorunumuz aynı inşallah ikiye katlanır bize umut olursun canım :dance:

gnydın arkdslar canım cok sıkkın 10cu gun 124 olan degerım 12gunde 195 olmus hıc yukselmemıs hamıle degılım sanırım aglamaktan ölücem bır gunlıkmuydu mutlulugum kımyasal gebelıkmı bu anlamadım nolur dua edın bana arkdslar

multişim ben çooook hastayımmirmirmirmir kaçgündür giremiyodum midem tuttu yine çok kötüyüm böle uyuyamıyom bile midemi üşüttüm heralde banyo edip bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim akşamı fenalaştım ölcektim yaa bida banyo edip asla dışarı çıkmam bu ikinci eşekliğim gerçi

Duygucum meraba canım hayırlısı olsun ya ben hiç hamile kalmadım dan sana yorum yapamıycam ama bende değil 100 50 bile çıkmamıştı yani 1 di sonuç yani seninkini anlamadım bi sonuç var hemde 100 lü bişi eminmisin hamile olmadığına sen yaaa

slm canım benım bılmıomkı bende hamılemıyım persembe bır test daha ıstedı doktorum eger yukselırsee gun verıcek dua edın arkdslar dualarda bulusalım rabbım sızınde yuzlerınızı guldursun emeklerınızı karsılıksız bırakmasın

canım benim dualarım seninle rabbim inşallah ikigün sonra ikiye katlar değerini hamileliğin kesinleşir bizde burdan seviniriz canım inan umudunu kaybetme

canım çooook geçmiş olsun dikkat et kendine bidaha yapma böyle klava:
üzme bizi bak bu iki oldu yapma böyle mide çok önemli:dilcikar:

canım benim dualarım seninle rabbim inşallah ikigün sonra ikiye katlar değerini hamileliğin kesinleşir bizde burdan seviniriz canım inan umudunu kaybetme

ınsallah canım senın ve dıger kardeslerınde yuzunu guldursun rabbım hepımız bebıslerımıze kavusalım ınsallah

multıcım sabah 8de yaptırmıstım tahlılı ben pazar gunu 18.20de yaptırmıstım 24 saat olmadı dıye yıne yaptırdımdeger 195ten 220 cıktı bılmıomkı sonuc nolcak umarım hayırlısı olur dualarınız esıgemeyın sen hangı asamadasın nerde yaptırdın

canım değerin düşmüyoki yükseliyo belki tek gebelik olabilir perşembeyi bekle :sm_confused:
ben dokuz eylülde yaptırcam şuan suprafact diye bi ğine var onu vuruluyom adet oluca gonalla başlıyacama.s

canım değerin düşmüyoki yükseliyo belki tek gebelik olabilir perşembeyi bekle :sm_confused:
ben dokuz eylülde yaptırcam şuan suprafact diye bi ğine var onu vuruluyom adet oluca gonalla başlıyacama.s

ınsallah canım son ıgnelerın olur ve hayırlı sekılde ılerler tedavın rabbım emeklerının mukafatını versın tum herkesın persembe sıze yazarım degerımıı dualarınızı esırgemeyın

günaydın kızlar ya nerdesiniz irem huuuuu aklım sende iyimisin canım

duygu bugün büyük gün hadi canım güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…