Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

GELDıM GELDıM...Allaha şükür biraz daha iyiyim şükür .. hadi ya kısss ben kaçgündür burnumun ucunu göremiyom giremedim ayyy canım işallah hayırlısıyla kalkar canım benim saat kaçta toplancak haberin varmı multiş

5gun gectı kırmızılar gelmedıler buay oldu galıba adet gunumde testyaptım negatıf çıktı am aregl de olmadım bırazçı umıtlenmeye başladım

kız bumu yani şu senin yazına ölyom yani anlayana kadar çıktı....biyerim güsel yaz kıs bişi anlamıyom vallakaydirigubbakcemile3

5gun gectı kırmızılar gelmedıler buay oldu galıba adet gunumde testyaptım negatıf çıktı am aregl de olmadım bırazçı umıtlenmeye başladım

hadi yaaaaa senin kaçıncı denemendi ....Allahım ya .... neydi senin tüpmü aşılamamı:1hug:

hadi yaaaaa senin kaçıncı denemendi ....Allahım ya .... neydi senin tüpmü aşılamamı:1hug:

ya hızlı yazıyorumya karısıyo hafrler oyuzden kusura bakma :)
benım 2yılonce dusugum oldu mart ayıydı kurtajoldum tam 2 yılgeçti buay oldu galıba yazdım ya hıç bukadr geçıkme olmuyordu oyuzden galıba buay oldu yazdım canım eşime tekrardan tst yapalım dıyorum bıkaç gundaha gecsin diyor

nasıl sabrediyorsun canım yarın sabah erkenden al sabah yap ben olsam çatlarım

Hadi bakalım bumişim işallah hayırlı haberlerini kutlarız güselim ....olsun sen hızlı yaz yazda irtibatı kesme bizimle alışırız doru okuruz zamanla.... sen bana bakma çok öptüm

Canıııııııııııııııııım hanimiş benim elifim kısss sen yumurta toplattında bide laf mı yetiştiryon bi orya bi burya fıstığım çoook geçmiş olsun işallah yarınada hepsi döllendi diye güsel haberlerini yazarız:1hug:

çok sağol canım arkadaşım zaten yaptığım tek şey laf yetiştirmek başkada yaptığm bişey yok sende kendine iyi bak tamam hastalanmak yok bidaha

duygu bugün büyük gün hadi canım güzel haberlerle gel inşallah

multısım slm canlarım geldım degerım 220den 493 olmus yukselmıs ama pazartesı bırdaha dedi doktor neden anlamadımkı sızler nasılsınız arkdslarb dualarda bulusalım rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah

ee ilk idrarla aypın dıyoalrya tesı yarın erkenden alsam da en erken 9da alabilirm ovakte kadrda tuvaletım gelirki benım:)
nasıl olcakkı.ilk hamileliğimde 5gun sonra çıkmıştı ozmanda 8subattı regl gunum 12subatta öğrenmişitm oglenleyın yapmıştım testı çok silik çıkmıştı.
buayda 8mart gunum bugunde 12sı allah alah nasılda denk gelmiş bakın şimdi farkettım bunu benyaa.
yarın test alsamda bısonrakı sabhmı yapsam namazdan sonramı yapsam

canım şu testi yapta sabah akşam ne zaman istersen yap valla insan çatlar meraktan ben bile merak ettim valla hadi hayırlı sonuçla gel

canım şu testi yapta sabah akşam ne zaman istersen yap valla insan çatlar meraktan ben bile merak ettim valla hadi hayırlı sonuçla gel

şimdiye kadr bikere 10gun bikerede15gun gecıkmişti adetım kan testı yaptırdıktan sonra adet olmuştum..yuzden 5gunluk gecıkme normal gelıyo bize artık.adet gunumde test yaptıum ya bıtane onu yapmasam bnde merktan catlardım bukadr dayanamazdım ama eşim bıkaç gundaha bekle dıyo pazrtesiyekadr olmazsam dokotrumu ararım hastanede kan tahlılı yaptırıım

multısım slm canlarım geldım degerım 220den 493 olmus yukselmıs ama pazartesı bırdaha dedi doktor neden anlamadımkı sızler nasılsınız arkdslarb dualarda bulusalım rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah

canım sevindim zaten içimde senin hamile olduğunu biliyorum o yüzden böyle bi sonuç bekliyodum inan canım allah emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürür inşallah senin tek gebelik olabilir sende bebişlerini sev için rahat olsun üzme hem kendini hem bebişlerini canım

canım benım sagolasın pazartesı bırkez daha yapıcaz ve gun verıcekler artık rabbım hepımızı guldursun hepımız tadalım bu duyguyu dualarımızı esırgemıyelım bırbırımızden rabbım herkesın gonlune goreversın

kızlaaar uzun bi aradan sonra tekrar merhaba biz bu ay aşılamaya başlıyoruz!ege hanım adetin başlayınca ara dedi!nasıl bir süreç bilen var mı?ilk seferde olsun inşallah dua edin olur mu?öpüyorum hepinizi.aramızda hamişler var galiba!hayırlısı olsun.darısı hepimizin başına

aşılama tedavisinin nasıl oldugunu bılmıyorum tatlım sanırım 1ay içinde tatlılleri faln yaptırıp hemn başlıyoalrmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…