5gun gectı kırmızılar gelmedıler buay oldu galıba adet gunumde testyaptım negatıf çıktı am aregl de olmadım bırazçı umıtlenmeye başladım
hadi yaaaaa senin kaçıncı denemendi ....Allahım ya .... neydi senin tüpmü aşılamamı:1hug:
ya hızlı yazıyorumya karısıyo hafrler oyuzden kusura bakma :)
benım 2yılonce dusugum oldu mart ayıydı kurtajoldum tam 2 yılgeçti buay oldu galıba yazdım ya hıç bukadr geçıkme olmuyordu oyuzden galıba buay oldu yazdım canım eşime tekrardan tst yapalım dıyorum bıkaç gundaha gecsin diyor
nasıl sabrediyorsun canım yarın sabah erkenden al sabah yap ben olsam çatlarım
duygu bugün büyük gün hadi canım güzel haberlerle gel inşallah
Hadi bakalım bumişim işallah hayırlı haberlerini kutlarız güselim ....olsun sen hızlı yaz yazda irtibatı kesme bizimle alışırız doru okuruz zamanla.... sen bana bakma çok öptüm
nasıl sabrediyorsun canım yarın sabah erkenden al sabah yap ben olsam çatlarım
canım şu testi yapta sabah akşam ne zaman istersen yap valla insan çatlar meraktan ben bile merak ettim valla hadi hayırlı sonuçla gel
multısım slm canlarım geldım degerım 220den 493 olmus yukselmıs ama pazartesı bırdaha dedi doktor neden anlamadımkı sızler nasılsınız arkdslarb dualarda bulusalım rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah
canım sevindim zaten içimde senin hamile olduğunu biliyorum o yüzden böyle bi sonuç bekliyodum inan canım allah emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürür inşallah senin tek gebelik olabilir sende bebişlerini sev için rahat olsun üzme hem kendini hem bebişlerini canım
kızlaaar uzun bi aradan sonra tekrar merhaba biz bu ay aşılamaya başlıyoruz!ege hanım adetin başlayınca ara dedi!nasıl bir süreç bilen var mı?ilk seferde olsun inşallah dua edin olur mu?öpüyorum hepinizi.aramızda hamişler var galiba!hayırlısı olsun.darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?