kızlaaar uzun bi aradan sonra tekrar merhaba biz bu ay aşılamaya başlıyoruz!ege hanım adetin başlayınca ara dedi!nasıl bir süreç bilen var mı?ilk seferde olsun inşallah dua edin olur mu?öpüyorum hepinizi.aramızda hamişler var galiba!hayırlısı olsun.darısı hepimizin başına
SELAM kader arkadaşlarım.Burda daha çok yeniyim ama yorumlarınızdan çok faydalandım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bende nisanda tüp bebek yaptırıcam.kent hastanesi israel aruh doktorum. bu doktorla ilgili daha önce deneyimleri olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
benım buayda olmadıaz önce başlamış regl kahveremsı bıkanamam olmuş
SELAM kader arkadaşlarım.Burda daha çok yeniyim ama yorumlarınızdan çok faydalandım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bende nisanda tüp bebek yaptırıcam.kent hastanesi israel aruh doktorum. bu doktorla ilgili daha önce deneyimleri olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
benım buayda olmadıaz önce başlamış regl kahveremsı bıkanamam olmuş
Bumişim kısss sana ne desem bilmiom üzülme desem boş üzül desem boş çooook zor bu işler Allah hepimize bir an önce versin canım seni teselli edemiycemi biliyorum içinden geldiği gibi davran ben 3 senedir her adet oluşumda hüngür hüngür ağladım 1 gün geçse işte diyodum oldu diyodum koşup hemen alyodum testleri ne bilim ya hep böle Allah acısın bize ve muradımızı en kısa zaman versin ne diyim bilmiom
ya sen gidipte ben bu tahlili yaptırcam desen bence yapmazlar onlarda bakmak isterler ama sen yinede bi görüş bakalım belki yaparlar belli olmaz...
sende adet düzensizliği varmı yani böle gecikme falan yada erken gelme ondanmı şaşıryon
Canım ben en iyi doktorlardan biri die biliyom en son kent hastanesindeydi halen ordamı bilmiom ara bi sor istersen ama çok paracıymış bide çok suratsızmış haberin olsun yinede bi bak herkesin şansına artık bu gibi şeler o insana böle denk gelmiştir belki sana yarar bellimi olura.s.
yokcanım temmuzdan berı ilk kez bukadr gecikti. ee nasılyapcam ben butahlıl için.doktorum gıtmedenm benı ara ben bıbakayım kımvar kımyok dedi başka bısey sölemedi 2ay önce konuştugumzda bıdada tahlıl konusunda konuşmadık bılmıyorum tahlılkonusnudA BIDA DA KONUSMK İSTEMİYORUM CUNKU KAÇ KEZ SÖLEDIM TAHILI NASIL AYPTIRCAZ DIYE İLĞİLENMEDI DOKTOR YARIN ARIYCAK EŞİM NEZMAN GELELIM DIYCEK YUZYUZE KONUSMK DAHA MANTIKLI GALIBA.SALI GUNU KAYINVALİDEMLER EGE UNIVERSITESI NE GITCEKLER KAYINVALİDEMIN KONTROLU VAR BNDE ONLARLA BIRLIKTE GIDEYIM DIYE DUSUNMUŞTUM AMA.. CADIARZU
irem naz sağolasın. umarım doğru bir karar vermişizdir.allah hepimizin yadımcısı olsun ve mutlu sona kavuştursun
iremcim buluşma topigind buluşma resimlerimiz var bak bakalım arkadaşını tanıyacakmısın zaten belli oluyorum sarışın tombiş kadın benim :roflol:
ya başak hangisi ben de görmek tanımak istiyom kaçıncı resimde siyah saçlı olanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?