Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Canım hayırlı olsun işallah ben 2 defa aşılama olmuştum çok basit hiiiiiiiiiiiiç korkma acı falan hiiiiiç yok aynı muayene gibi kolay gelsin işallah canım Allah uğraştırmasın

benım buayda olmadı az önce başlamış regl kahveremsı bıkanamam olmuş

SELAM kader arkadaşlarım.Burda daha çok yeniyim ama yorumlarınızdan çok faydalandım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bende nisanda tüp bebek yaptırıcam.kent hastanesi israel aruh doktorum. bu doktorla ilgili daha önce deneyimleri olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olur inşallah dediğin doktor hakkında bi bilgim yok canım allah inşallah gönlümüze göre verir

canım üzülme hayırlısı olsun bidahaki aya olur belki bide sakın kafaya takma psikolojin çok önemliymiş normal hayatına devam et aklından çıkar olur ozaman doktorlar hep öyle diyo canım:1hug:

Canım ben en iyi doktorlardan biri die biliyom en son kent hastanesindeydi halen ordamı bilmiom ara bi sor istersen ama çok paracıymış bide çok suratsızmış haberin olsun yinede bi bak herkesin şansına artık bu gibi şeler o insana böle denk gelmiştir belki sana yarar bellimi olura.s.

Bumişim kısss sana ne desem bilmiom üzülme desem boş üzül desem boş çooook zor bu işler Allah hepimize bir an önce versin canım seni teselli edemiycemi biliyorum içinden geldiği gibi davran ben 3 senedir her adet oluşumda hüngür hüngür ağladım 1 gün geçse işte diyodum oldu diyodum koşup hemen alyodum testleri ne bilim ya hep böle Allah acısın bize ve muradımızı en kısa zaman versin ne diyim bilmiom

gunundegelse içim yanmıyo ama 7gun gectıya içim acıyo ama napalımişte zamanı değilmiş

size bi
sorum olcak arkadaşlr benım 1tane tahlılım kaldı doktorum ege üniversitesinde yaptırabılecegımı söledı nasılyaptırcam ben tahlılı gıtsem ben butahlılı yaptırmk istiyorum desem yaaprlarmı önceden randevu faln mı almam gerkıyor

ya sen gidipte ben bu tahlili yaptırcam desen bence yapmazlar onlarda bakmak isterler ama sen yinede bi görüş bakalım belki yaparlar belli olmaz...

sende adet düzensizliği varmı yani böle gecikme falan yada erken gelme ondanmı şaşıryon

yokcanım temmuzdan berı ilk kez bukadr gecikti. ee nasılyapcam ben butahlıl için.doktorum gıtmedenm benı ara ben bıbakayım kımvar kımyok dedi başka bısey sölemedi 2ay önce konuştugumzda bıdada tahlıl konusunda konuşmadık bılmıyorum tahlılkonusnudA BIDA DA KONUSMK İSTEMİYORUM CUNKU KAÇ KEZ SÖLEDIM TAHILI NASIL AYPTIRCAZ DIYE İLĞİLENMEDI DOKTOR YARIN ARIYCAK EŞİM NEZMAN GELELIM DIYCEK YUZYUZE KONUSMK DAHA MANTIKLI GALIBA.SALI GUNU KAYINVALİDEMLER EGE UNIVERSITESI NE GITCEKLER KAYINVALİDEMIN KONTROLU VAR BNDE ONLARLA BIRLIKTE GIDEYIM DIYE DUSUNMUŞTUM AMA.. CADIARZU

irem naz sağolasın. umarım doğru bir karar vermişizdir.allah hepimizin yadımcısı olsun ve mutlu sona kavuştursun

Canım iyi edersin git bi görüş iyi fırsat işta belki yaparlar hayırlısı işallah canım haber ver mutlaka

iremcim buluşma topigind buluşma resimlerimiz var bak bakalım arkadaşını tanıyacakmısın zaten belli oluyorum sarışın tombiş kadın benim :roflol:

iremcim buluşma topigind buluşma resimlerimiz var bak bakalım arkadaşını tanıyacakmısın zaten belli oluyorum sarışın tombiş kadın benim :roflol:

Kıssss nirelerdesin baaakem sen sarı fıstııık nerdeymiş bu buluşma topiği anacım nasıl bulcam adresi tam ver tombul kuş teknoloji garibiyim acccık

ay canım link vermesini bende bilmiyom ama şöyle söyleyeyim ana sayfada duyduk duymadık bölümü var ilk sıralarda orada buluşmalar ve aktiviteler sayfasında garsonları yıldıran izmir buluşması diye oraya bakıcan canım

Canım beniiiiim gördüm kısss seni büyütmüşsün göbüşüde çook güzel çıkmışsın valla fıstık gibisin maşallah .........kaydirigubbakcemile5 tanımammı tanıdım hemen

ya başak hangisi ben de görmek tanımak istiyom kaçıncı resimde siyah saçlı olanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…