Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

iremcim yarın doktora gidiyorum bakalım gonal a başlıyacam herhalde hayırlısıyla çok heyecanlandım ya yaklaşıyo

multicim beni begendigine sevindim şekerim seninde hayırlı olsun tedavin başlıyor allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah ilk seferde bebegine hatta bebeklerine kavuşursun canım

multicim beni begendigine sevindim şekerim seninde hayırlı olsun tedavin başlıyor allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah ilk seferde bebegine hatta bebeklerine kavuşursun canım

amin canım inşallah allah bizede de tattırır bu duyguyu bizde hamiş oluruz senin gibi dua et bize canım:CüvCüv:

yarın akşama randevumuz var doktordabaklım eşim akşam konustu eşinin test yaptırcaktı noldu demış eşimderegl oldu dedi tedavıye başlayalım artık demiş eşim regl oldugumu sölemiş olsun kanlı kanlı bakcaz demiş öğğğhh nasılolak yaa alttan mımuayene etcek acaba 1.yada 3.gunu gelmenız lazım demiş 3.gunum benımde yarın

evet canım korkma bende ilk zamanlar senin gibi düşünüyodum şimdi alıştım benim bu 3. o halde göstermem bugün yine gidiyorum hayırlısı olsun canım bebişlerimiz için katlanıyoruz

iremcim nasılsın canım ben bugün doktora gidicem çok heyecanlıyım gonalla başlıyacağız herhalde

Multişim hadi bakalım başlada gonola artık anacım sende kaçgün oldu ayol seni merakla takip edyom zaten herşeyi yaz bak merak ederim seni işallah güsel haberle gel arkadaşım şimdiden tedavin hayırlı olsun

evet canım korkma bende ilk zamanlar senin gibi düşünüyodum şimdi alıştım benim bu 3. o halde göstermem bugün yine gidiyorum hayırlısı olsun canım bebişlerimiz için katlanıyoruz

benımde ilk değil canım :) ben regl olunca endıselndım ama alttan bakmadı doktor ultrasondan baktı sadece

bende bugun sanophone başladım arkadaşlr.. yaa ganofene dedi doktor bulmk ne mumkun onuyaa karsıyakadan menemene kadr aradık bulamadık bakalım haftayada pregly iğnesi var yapılcak onu nasıl bulcaz[/ .
yumurta takıbıne başaldık bızde bıkaç ay hap iğne yapalık dıyor sonra hergun yapılan ığneelr varmış onalrdan yaparız diyo.nezman sıkıldık korulduk mola veırıız dınlenırız dıyor sonra iğne iğne aşılaam dedi sonrada tup bbek dedi.dedim bnde yaa bız zatn sıkılmış durumdayız desenıze 5yılı bitirtceksınz siz bize dedim moralım çok bozukyaa. hanı tedavıye başlayan insna heycanlıolur heveslı olur ya benım aglaaysım var bogazımda takıldı kaldı ilacı bulamdık epey bı aradık iğne içinde yok dıyorlar bılmıyorum artık..hap bana ok agır gelıyor ya önceden de kullandım mıdeme kasıkalrıma agrı yapıyor bıde iğne şimdiden sıkıntısı bastı benı

bumuyani canım öyle düşünme bebişler için herşeye katlanıyoruz allah sonumuzu güzel yapar inşallah

iremcim bugün ilk gonal iğnemi vurdum hadi bakalım hayırlısı start verdik 7 gün sonra gidicem ama doktora kontrolle

bumuyani anlamadım niye bukadar iğne verdi sana sizde sorun yoktu bi yumurta takibi yapabilirdi

iremcim bugün ilk gonal iğnemi vurdum hadi bakalım hayırlısı start verdik 7 gün sonra gidicem ama doktora kontrolle

multitel mrb sen hala dokuz eylüldesin di mi?ben hatırladın mı?hani dokuz eylül ü beğenmeyen ama yine de başka yere cesaret edip te gidemeyen.. desem

multitel mrb sen hala dokuz eylüldesin di mi?ben hatırladın mı?hani dokuz eylül ü beğenmeyen ama yine de başka yere cesaret edip te gidemeyen.. desem

slm nasılsın neler yapıyon ben hala dokuz eylüldeyim tedavim başladı

bumuyani anlamadım niye bukadar iğne verdi sana sizde sorun yoktu bi yumurta takibi yapabilirdi

evtcanım bızde 2mızdede sorun yok cok sukur dokotr rahım fılmındne sonra 2ay bekledi.dunde dediki norml sekılde olmuyor madem bızde iteklerizbiraz durderiz biraz dedi yorulursak bırakırız dınleniriz diyor sonrasında daha agır tedavıye geceriz diyor hergun yapılan iğnelr varya sonrasında asılama sonarsında tup diyor.aagzım acık kaldı sadece bızım oakdr sabrımız yok dıyebıldım sesım solugum çıkamdı malesef.
bide bende söle bısey var doktorumne derse dogrudur derim tedavıdeyken acaba yanlış mı yapıyor demem.
eşimde diyor hanı hemn aşılma istiyoruz dıycektın dıyor :)
inş gerk kalmaz göbekten yapıln iğnelere cunku ben kendım burarm iğneyı.eşim hiç vuramaz zaten

cumartesı gunu bı arkadaşım ege unıv gelcekbende gıtcem onla bırlıkte. varmı cumartesı orda olck kımse tanısırdık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…