evtcanım bızde 2mızdede sorun yok cok sukur dokotr rahım fılmındne sonra 2ay bekledi.dunde dediki norml sekılde olmuyor madem bızde iteklerizbiraz durderiz biraz dedi yorulursak bırakırız dınleniriz diyor sonrasında daha agır tedavıye geceriz diyor hergun yapılan iğnelr varya sonrasında asılama sonarsında tup diyor.aagzım acık kaldı sadece bızım oakdr sabrımız yok dıyebıldım sesım solugum çıkamdı malesef.
bide bende söle bısey var doktorumne derse dogrudur derim tedavıdeyken acaba yanlış mı yapıyor demem.
eşimde diyor hanı hemn aşılma istiyoruz dıycektın dıyor :)
inş gerk kalmaz göbekten yapıln iğnelere cunku ben kendım burarm iğneyı.eşim hiç vuramaz zaten
slm nasılsın neler yapıyon ben hala dokuz eylüldeyim tedavim başladı
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım multicim yumoşlar ne alemde canikom büyümüşlerdir inşallah .
ben rahatsızım kızlar migdemde bir sorun var akşam üzeri birşeyler yedim zannedersem dokundu yada zehirledi öldüm öldüm dirildim resmen migde agrısından kusmaktan sıcak şerbet içtim ama faydası olmadı dr gitmeyede korktum açıkçası ilaçda kullanamıyorum inşallah bebişime birşey olmaz
ezine canım inşallah herşey yolunda gider sende bebişine kavuşursun canım allah yardımcın olsun
ben bülent beye gidiyorum
iremcim daha bahar sendromundan kurtulamadınmı canım
Kurtuldumbahar sendromundan şekerim 6 yumurtan hayırlı olsun güselim hadi bakalım Allah kolaylık versin sıra toplamada kısss 9 eylül nasıl yapyomuş yumurta toplamayı anestezi istiycenmi korkma ben yaptırdıysam canlı herkes yaptırır demekki ben çoooook mızmızım kıssss
cumartesı gunu bı arkadaşım ege unıv gelcekbende gıtcem onla bırlıkte. varmı cumartesı orda olck kımse tanısırdık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?