Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

selam kızlar nasıl gidiyor bakalım multicim yumoşlar ne alemde canikom büyümüşlerdir inşallah .
ben rahatsızım kızlar migdemde bir sorun var akşam üzeri birşeyler yedim zannedersem dokundu yada zehirledi öldüm öldüm dirildim resmen migde agrısından kusmaktan sıcak şerbet içtim ama faydası olmadı dr gitmeyede korktum açıkçası ilaçda kullanamıyorum inşallah bebişime birşey olmaz

Burdayııııım geeeldim ya canım sıkkın ya bahar bunalımı heralde kısss başladınmı gonol a hadi hayırlı olsun yumuşlar belli oldumuuu aaaaaaaaaaaaaa beni özledin haaa sevindim yaaa bende seni özledim canikoooom

BAŞAK kısss geçende sana bişe olmuştu dimi anacım dikkat etsene yahuuu tavukmu yedin doktora git bi sen aklından şerbet merbet içme kuzucuuum

Canım her ne tedavi şekli uylanırsa uygulansın hayırlısı olur işallah

slm nasılsın neler yapıyon ben hala dokuz eylüldeyim tedavim başladı

kusura bakma geç yazdığım için nöbetten az önce geldim.ben de dokuz eylüldeyim yine ve şimdilik.en son 1 hafta önce gittik.benim 3 aşılama ve 1 tüp bebek negatif sonuçlanmıştı.erbil hocanın hastasıyız ve infertilitemiz sebepsiz.en son geçen hafta hocaya gitmeden önce,bulunduğum yerde, hormon profilime baktırayım da öyle gidiyim dedim yeniden elimde bulunsun diye.tsh ım yüksek çıktı.ben de endokrin hocasına gittim burda antikorlarıma baktırdı.hashimoto hipotiroidi var dedi.ilaç verdi sürekli kullanman gerekecek dedi.gebeliğe engel denemez dedi.zaten de ilk kez ve normalin biraz üzerindeydi tsh.erbil beye gittik sonra.yeniden tüp planlıyoruz ama bundan önce ben sebebin bulunmasını istiyorum dedim.kk daki dr lardan duyduğum,bağışıklama,genetik ve pıhtılaşma gibi bazı ileri tetkiklerin bana yapılmasını istiyorum dedim.biraz kızdı bana.başka varsa istediğiniz tetkik söyleyin dedi.ben de sizin de benim psikolojimi anlamanız lazım ama dedim,5 yıl oldu evleneli neredeyse ,nedeninini bile bilmiyoruz ama çocuk yok dedim.anlıyorum dedi ama bu tetkikler 2 3 ke başarısız olan tüp bebek sonrasında yapılıyo dedi.neyse zoraki istedi tahlilleri.bir kısmı için kan verdim 9 eylülde 1 kısmını da(genetik)ekim ayına randevu verdikleri için özelde yaptırdım.hepsinin sonucu yetişirse 3 eylülde yetişirse ve erbil hoca o gün orda olursa tekrar görüşmeyi ve ona göre haziran ayına tüp planlamayı düşünüyoruz.bu arada da gidene kadar burada acısıyla tatlısıyla bölümüne başlık açtım 500 Yasin i şerif okuyoruz bana ki okutanların Allahın izni ile tedavileri hep başarılı oluyormuş...işte böyle uzun aradan sonra görüşünce böyle insanın anlatacakları da birikiyo..ben senin hangi hocaya gittiğini unuttum da acaba erbil beymiydi ?

bilmiyorum yumoşların durumunu merak ediyorum salı günü gidicem kontrolle canım
geçmiş olsun yaaa biraz dikkat et canım kendine doktora git baktır bi kendi kafandan bişeyler içme

ezine canım inşallah herşey yolunda gider sende bebişine kavuşursun canım allah yardımcın olsun
ben bülent beye gidiyorum

irem özledim tabi bidaha böyle uzun bi ara kaybolma tamammı
ne bahar sendromuymuş bu böyle ya bana destek ver canım desteğine ihtiyacım var

iremcim daha bahar sendromundan kurtulamadınmı canım

Kurtuldumbahar sendromundan şekerim 6 yumurtan hayırlı olsun güselim hadi bakalım Allah kolaylık versin sıra toplamada kısss 9 eylül nasıl yapyomuş yumurta toplamayı anestezi istiycenmi korkma ben yaptırdıysam canlı herkes yaptırır demekki ben çoooook mızmızım kıssss

Merhaba arkadaşlar ben 6 ay klomen tedavisi gördüm.1 kez aşılama yapıldı.Başarısız olmuştu ve ben bi daha doktora gitmeme kararı aldım.6 ay sonra şimdi 1.5 aylık hamileyim.eğer tedavi görüyorsanız kesinlikle stres olmayın.

iremcim sence 7. gün olarak 6 tane yumoş iyimi

irem bide canım sol tarafımdaki yumoşlar görünmedi çok morelim bozuldu doktor dedi niye gözükmüyolar belki senin sol tarafındaki yumurtalığın üst tarafta olabilir dedi

dokuz eylülde yumurta toplama işlemi anesteziliymiş canım doktor dedi yoksa canın çok yanar dedi biz anestezi yapıyoz dedi canım

canım yumurtalar 18 cm olunca toplanıyo iyi bence ya zaten önemli olan sağlıklı yumurta sayıyı takma kafaya iyi anestezi veryolarsa hiiiiç korkma uyuyup kalkıcan canım ne güsel bizim canımızı okumuşlardı

cumartesı gunu bı arkadaşım ege unıv gelcekbende gıtcem onla bırlıkte. varmı cumartesı orda olck kımse tanısırdık :)

selam uzun zamandır yazamamamın sebebi tedaviyle uğraşmak!!ben de cumartesi egedeydim sabah 9 dan öğlen 1 e kadar!acaa orda karşılaşmış olabilir miyiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…