Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlaarrr sellaammm!uzun zamandır yazamadım çünkü izmirdeyim.tedaviye başladıımm (ege üni.).nooluur dua edin!yarın yumoşlar toplancak.pazt de inşallah transfer var!çoook heyecanlıyım.noolluur dua edin tutunsunlar sımsıkı bırakmasınlar beni!hepinizi öpüyorum hayır dualarınız bekliyoruumm-tatlicadiarzu-:asigim:

mrhaba idola öncelikle hayırlısı olsun.ınşallah gönlünün muradını verir allah.Bende izmirde tedavi görüyom ve muğladanım sen nerdensin

canım hayırlısı olsun inşallah benimde cumartesi yumurta toplama işlemim var allah yardımcımız olsun

irem kısssss cumartesi yumoşlar toplanıcak çok heyecanlandım yaaaa dua et bana olurmu canım

multısım hayırlısıyla toplanır ve yumosların bebıslerın olarak doner sana rabbım emeklerının mukafatını versın dualarım senınle tum bu yoldakı arkdslarla
bende yarın kalp atısı ıcın gıdıcem dua edın arkdslar bebeklerımın kalp atıslarını duyayım hayırlısıyla

duygucum canım benim sağol arkadaşım inşallah hamiş olurum çok istiyorum hayırlısıyla bişey sorcam yumurta toplama işleminde acı oluyomu
inşallah canım yarın kalp atışlarını duyarsın haber ver canım dualarım seninle :Saruboceq:

hayır canım agrı yok kısacık bı uyku ben uyandıgımda az bır kanamam oldu normal denıldı kac yumos var canım benım ben ınanıyorum hamıs kalıcaksın ve konussucak cok konumuz olucak ınsallah hayırlısıyla toplanır yumoslarda bebıslerın olarak doner sana dualarım senınle yaradan yardımcın olsun

10 tane yumoş varmış canım :lepi:

irem kısssss cumartesi yumoşlar toplanıcak çok heyecanlandım yaaaa dua et bana olurmu canım

Canım benim etmemmi tabiki edicem hiiiç korkma bak ne güsel anestezile olacakmış mışılmışıl uyutcaklar bi bakmışsın toplanmış tamammı canım hadiii çoook öptüm kolay gelsin:1hug:

:1no2ün ilk iğnemi yaptım.bu bizim ilk denememiz olacak.içimden sürekli ağlamak geliyor.çok stresliyim çok gerginim. umarım herşey yolunda gider.birde uzun veya kısa protokol nedemek.bu neye göre değişiyor.

MERHABA :)) israel bey'in işinde çok iyi olduğunu duydum,içniz rahat olsun.Bu arada kentte tüpbebeğin maliyeti şu an için ne jadar biliyor musunuz?

MERHABA :)) israel bey'in işinde çok iyi olduğunu duydum,içniz rahat olsun.Bu arada kentte tüpbebeğin maliyeti şu an için ne jadar biliyor musunuz?

2500 dolar ve ilaçlar.ama tüp bebek paketinin içinde pisikolojik danışmanlıkta var.ordaki hastalar bundan çok memnunlar.ben henüz gitmedim.herkez güler yüzlü ve ilgili.tabi özel olmasının etkisi bu.sırf psikolojim bozulduğu için 9eylülden vaz geçmiştim.umarım hayırlısı olur. *hepimiz için*

:1no2ün ilk iğnemi yaptım.bu bizim ilk denememiz olacak.içimden sürekli ağlamak geliyor.çok stresliyim çok gerginim. umarım herşey yolunda gider.birde uzun veya kısa protokol nedemek.bu neye göre değişiyor.

canım hayırlısı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de ilk iğnemi yapınca senin gibiydim lütfen canım morel çok önemli hiç stres yapma
uzun protokol demek iğnelere adetin 21. günü başlamak işte doğum kontrol hapı başka iğne sonra gonal kullanmak benimde uzun protokol olmuştu yarın allahın izniyle yumoşlarım toplancak kısa ise adetin 3. günü gonal a başlamak
şimdi sen hangi iğne kullanıyosun canım

canım merhaba şu an hangi aşamadasın ben dokuz eylüldeyim memnunum canım neden memnun olmadın

slm arkdslar yenıce drdan geldım dr duydu ama kalp atıslarını bebeklerımınben duyamadım kasıktan muayene ettıgı ıcın 10gun sonra net benımde duyabılecegımı soledı ne zaman duydunuz kalp atıslarını ıcım hıc rahat degıl saglıklı dedi ama bırı bıraz kucuk dedi allahım dua edın kızlar nolur ıhtıyacım var ve kasıktan muayenede ne zaman duydunuz acaba?

canım hayırlısı olsun inşallah benimde cumartesi yumurta toplama işlemim var allah yardımcımız olsun
allah yüzümüze gülsün multiciim inşallah.senin 10 taneymiş galiba dimi?benim de 12 dediler!benim transfer pazartesi!ben çoook heyecanlıyım!eşim de öyle.biz şimdiedn acayip havaya girdik.inşallah allahım tamamına erdirir.hepimize hayırlısını verir!

canım benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 tane ben 10 tane biliyodum doktor 19 dedi bakalım kaç tanesi döllencek haber bekliyoruz bizde şimdiden havaya girdik allah
emeklerimizi boşa götürmesin

duygucum ne güzel bak kalp atışlarını doktor duymuş sende duyarsın canım dua etmezmiyim allah yardımcın olsun benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 taneymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…