canım benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 tane ben 10 tane biliyodum doktor 19 dedi bakalım kaç tanesi döllencek haber bekliyoruz bizde şimdiden havaya girdik allah
emeklerimizi boşa götürmesin
canım benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 tane ben 10 tane biliyodum doktor 19 dedi bakalım kaç tanesi döllencek haber bekliyoruz bizde şimdiden havaya girdik allah
amin canım duyarsın hiç kendini üzme bebişlerin seninle neden 10 gün sonraya attı doktor kaç gün de görünüyoki
normalde canım 6cı 7cı hafta duyuluyor ama saglıklı 10gun sonra7+3te sende duyarsın dedi ben ınanamıom bazen gec oluabılıyor dedi cocuk sıkılma dedide ben anlamıom umarım dedıgı gıbı duyarız ve saglıklıdır bebısler
inşallah canım sağlıklı olsunlarda bana tutunsunlar başka bişey istemem canım sayısı önemli değil dua et canım ne olur hayırlısıyla hamiş olmak istiyorum
canım hayırlısı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de ilk iğnemi yapınca senin gibiydim lütfen canım morel çok önemli hiç stres yapma
uzun protokol demek iğnelere adetin 21. günü başlamak işte doğum kontrol hapı başka iğne sonra gonal kullanmak benimde uzun protokol olmuştu yarın allahın izniyle yumoşlarım toplancak kısa ise adetin 3. günü gonal a başlamak
şimdi sen hangi iğne kullanıyosun canım
canım merhaba şu an hangi aşamadasın ben dokuz eylüldeyim memnunum canım neden memnun olmadın
MULTİM HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM MAŞALLAH 19 ÇOOOK GÜZEL KIS NASIL GEÇTİ İŞALLAH ACI OLMAMIŞTIR..........
KIIIIISSS BENİM BAŞIMA ACAİP ŞELER GELDİ ŞOOOOOOOOOOOOOK HABERİM VAR BAYILMA SAKINdelikafadulden
cANım benim başıma neler geldi neler bahar sendromu diyodum ya adetime 2 gün kala gece fenalaştım acile kaldırdı kocam hemen hastaneye yatış yapıldı tahliller falan meğer HAMİLEYMİŞİİİİİİM ama dur heyecan yapma hemen ve beta hcg de 601 çıktı doktor çook güzel dedi sabahı taburcu edip eve gönderdiler ama eve gelince bi bel ağrısı başladı tuvalete girdim kahverengi lekeller oldu hemen doktora geri döndük düşük tehlikesi var dedi bi hafta kımıldamadan yatcan dedi bende yattım ama geçmedi dahada fazlalaştı ve malesef dün kürtaj oldum arkadaşlar bi anda sevinip sora morttt oldum şu an çok acaip şaşkınım ya bi oldu bi bitti çok tuhafım şu an kaydirigubbakcemile2:sm_cool:
--------------------------------------------------------------------------------
bende izmirde özel egede tedavi görenlerdenim.ilk tüp bebek denemem.herşey gayet ii ve hızlıydı.bugün transferimin 8.günü test gününe çok aaz kaldııı bu cumaya hayırlısıyla ii haber alıcaz inş...
bende izmirde özel egede tedavi görenlerdenim.ilk tüp bebek denemem.herşey gayet ii ve hızlıydı.bugün transferimin 8.günü test gününe çok aaz kaldııı bu cumaya hayırlısıyla ii haber alıcaz inş...
benim 19 yumoş toplandı hiç ağrı hissetmedim zaten bayıltılar beni uyandım biraz ağrım oldu okadar salı günü transferim var canım
canım çok ağrım var dün cevap yazamadım ya ne bilim 4 haftalık halilemişim bizde gezip tozyoz acaba ondan mı oldu düşük bilmiom kanamam bşladı parça gelince doktor kürtaj yapcaz dedi hayırlı olsun bu arada tedavin ÖPTÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?