Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 tane ben 10 tane biliyodum doktor 19 dedi bakalım kaç tanesi döllencek haber bekliyoruz bizde şimdiden havaya girdik allah
emeklerimizi boşa götürmesin

hayırlısı olsun canım benım saglıklı bebısler annelerıyle bulussun ınsallah bende duyamadım kalp atısını 10gun sonra dedi dr saglıklı buyumus dedi ama korkuyorum dualarını esırgeme canım rabbım yuzumuzu guldursun ıns

canım benimde bugün yumoşlarım toplandı 19 tane ben 10 tane biliyodum doktor 19 dedi bakalım kaç tanesi döllencek haber bekliyoruz bizde şimdiden havaya girdik allah

multıcım canım masallah dıom benım 14taneydı 7sı cok ıyı dollendı 3u benımle bulustu ıkısıde benımle ınsallah bırakmazlar benı transfer ne zaman canım 2cı gunu oldu benım ıns bebıslerın sıkıca tutunucak ve ınanıyorum ben hamıs olacagına bak tavsıye transferden sonra kalkma 3 4gun dınlen kıvı ananas ye ve stres yapma tamammı :) hadı artık teyze olayık bende:)sırnaşık şey

amin canım duyarsın hiç kendini üzme bebişlerin seninle neden 10 gün sonraya attı doktor kaç gün de görünüyoki

inşallah canım sağlıklı olsunlarda bana tutunsunlar başka bişey istemem canım sayısı önemli değil dua et canım ne olur hayırlısıyla hamiş olmak istiyorum

ne zaman transferimin olacağını bilmiyorum arıyacaklar beni canım transferde acı falan oluyomu

amin canım duyarsın hiç kendini üzme bebişlerin seninle neden 10 gün sonraya attı doktor kaç gün de görünüyoki

normalde canım 6cı 7cı hafta duyuluyor ama saglıklı 10gun sonra7+3te sende duyarsın dedi ben ınanamıom bazen gec oluabılıyor dedi cocuk sıkılma dedide ben anlamıom umarım dedıgı gıbı duyarız ve saglıklıdır bebısler

inşallah canım sağlıkları iyidir sakın stres yapma üzme bebişlerini sev onları eminim onlarda annelerini bırakmazlar dikkat et kendine allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

inşallah canım sağlıklı olsunlarda bana tutunsunlar başka bişey istemem canım sayısı önemli değil dua et canım ne olur hayırlısıyla hamiş olmak istiyorum

canım benım etmemmı ıcımden ıkızlerın olucak dıye gecıo rabbım hayırlı saglıklı bebısler versın sana ve tum kardeslerıme ınsallah dualarımdasınız tum emek verenler sızlerde unutmayın bızleri

multıcım cıktım ben transferde acı yok rahat ol 5dakıka transferden sonra ıyıce dınlen cıkma hastaneden ben 2 saat dınlendım yola cıkıcaktık 1saat yeterlı dedıler uyumustum 2saat sonrada evıme gelmıstım i.geceler

gonal f kullanıyorum. sanırım 10 gün sürecek fakat elimde başka iğnelerde var.galiba onlarada pazartesi başlıycam.hemşire bir arkadaşım bu ilaçların kanserojen olduğunu söyledi.o pek tüp bebek yaptırmamı istemedi ama başına gelmiyen anlıyamıyor bu duyguyu.umarım hepimizin emeğine deyer.

Son düzenleme:
canım merhaba şu an hangi aşamadasın ben dokuz eylüldeyim memnunum canım neden memnun olmadın

dr.um çok iyidi fakat başka yere gitmek zorunda kalınca olan hastalarına oldu.sıra almak problem,muayene için çok bekliyordum vs.senin dr. kim hocamı yoksa asistanmı ,aşılamandamı orda oldu.tüp bebeğe nasıl yönlendirdiler.ben aşılamadan sonra devam edemedim.çok oyaladıklarını düşündüm.geç kalmak istemedik.

MULTİM HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM MAŞALLAH 19 ÇOOOK GÜZEL KIS NASIL GEÇTİ İŞALLAH ACI OLMAMIŞTIR..........

KIIIIISSS BENİM BAŞIMA ACAİP ŞELER GELDİ ŞOOOOOOOOOOOOOK HABERİM VAR BAYILMA SAKINdelikafadulden
cANım benim başıma neler geldi neler bahar sendromu diyodum ya adetime 2 gün kala gece fenalaştım acile kaldırdı kocam hemen hastaneye yatış yapıldı tahliller falan meğer HAMİLEYMİŞİİİİİİM ama dur heyecan yapma hemen ve beta hcg de 601 çıktı doktor çook güzel dedi sabahı taburcu edip eve gönderdiler ama eve gelince bi bel ağrısı başladı tuvalete girdim kahverengi lekeller oldu hemen doktora geri döndük düşük tehlikesi var dedi bi hafta kımıldamadan yatcan dedi bende yattım ama geçmedi dahada fazlalaştı ve malesef dün kürtaj oldum arkadaşlar bi anda sevinip sora morttt oldum şu an çok acaip şaşkınım ya bi oldu bi bitti çok tuhafım şu an kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

--------------------------------------------------------------------------------

canım valla şok oldum delikafadulden ne diyon sen hamilesin neden kürtaj oldun analamdım nasıl iş ki bu canım bak en azından normal yolla hamile kalabiliyomuşsun hayırlısı değilmiş inşallah bidahaki aya hamiş olursun canım

benim 19 yumoş toplandı hiç ağrı hissetmedim zaten bayıltılar beni uyandım biraz ağrım oldu okadar salı günü transferim var canım

bende izmirde özel egede tedavi görenlerdenim.ilk tüp bebek denemem.herşey gayet ii ve hızlıydı.bugün transferimin 8.günü test gününe çok aaz kaldııı bu cumaya hayırlısıyla ii haber alıcaz inş...

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

canım hayırlısı olsun inşalah güzel haberler alırsın bizide sevindirirsin canım haberlerini bekleyeyceğiz

multitel ve 35sevi35 güzel temennileriniz ve dualarınız için çook saolun... :)

benim 19 yumoş toplandı hiç ağrı hissetmedim zaten bayıltılar beni uyandım biraz ağrım oldu okadar salı günü transferim var canım

canım çok ağrım var dün cevap yazamadım ya ne bilim 4 haftalık halilemişim bizde gezip tozyoz acaba ondan mı oldu düşük bilmiom kanamam bşladı parça gelince doktor kürtaj yapcaz dedi hayırlı olsun bu arada tedavin ÖPTÜM

canım üzülme herşeyde bi hayır vardır demekki hayırlısı değilmiş diye düşün allah hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…